Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.9 8 ,9 469 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Badkamer

Comfort zonder breekwerk 

Door de oplossingen van Well-Fair Aqua wordt het u mogelijk gemaakt om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Verschillende comfort producten zorgen ervoor dat u in de badkamer frisheid, warmte en wellness ervaart. De comfort producten voor de badkamer bestaan uit de: Well-Sun, Douchetoilet en Aquabreeze. 

Spieren en gewrichten sneller laten herstellen?Zonlicht, mits goed gedoseerd, is belangrijk voor uw gezondheid. UV-licht stimuleert uw lichaam namelijk om vitamine D aan te maken. Hierdoor voelt u zich energieker. Zon in de badkamer! Het is mogelijk met Well-Sun van Well-Fair. Niet alleen voelt u zich energieker, u creëert ook een goede weerstand. Dit zorgt voor sterkere botten en sneller herstel voor spieren en gewrichten.


Ook is het gebleken dat mensen met artrose of artritis baat hebben bij zonlicht. Met Well-Sun haalt u de zon in huis!

Well-Sun 

Met Well-Sun haalt u het goede van de zon in huis. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. de Well-Sun zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken.

Het resultaat? U voelt zicht energieker en krijgt een gezonde kleur. Infrarood licht werkt ontspannend. Bovendien stimuleert dit warme licht de bloedsomloop en verlicht het spier- en gewrichtspijn. De AquaSun is makkelijk in gebruik. De Well-Sunis speciaal ontworpen voor gebruikt in natte ruimtes. Het apparaat kan daarom in de douche geïnstalleerd worden; u doucht en geniet tegelijkertijd van de zon…

Meer informatie?

Beleef onze badkamer zelf

Well-Fair Belevingswereld

20.000m² inspiratie en beleving

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. Maak een afspraak en breng een bezoek aan de grootste showroom voor 50-plussers.

Thuis advies over uw badkamer

Gratis thuisadvies

Vrijblijvend advies aan huis

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Maak gebruik van een advies aan huis.

Brochure vol badkameroplossingen

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie en ideeën

Gratis informatie over producten en oplossingen. Geeft u inspiratie en ideeën bij de oriëntatie. Vraag 'm aan!

Moeite met zelf afdrogen? 

Well-Fair maakt het mogelijk om langer zelfstandig thuis te wonen. Dit doen wij met diverse oplossingen. Ook voor de badkamer hebben wij diverse oplossingen die het mogelijk maken langer zelfstandig thuis te wonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze oplossing AquaBreeze®.

Herkent u een van de volgende problemen?

  • Hebt u moeite met afdrogen?

  • Hebt u last van een geirriteerde huid na het douchen?

  • Hebt u last van een schrale huid na het douchen?

Probeer AquaBreeze®! Uw huid zal zijdezacht aanvoelen doordat u uw huid met warme lucht droogt. U hoeft dus geen handdoek meer te gebruiken. Een handdoek kan zorgen voor een geïrriteerde huid. Dit komt doordat mensen vaak meerdere dagen dezelfde handdoek gebruiken. Een natte handdoek is een broeihaard voor bacteriën. Met AquaBreeze® is dit verleden tijd. De lichaamsdroger zorgt ervoor dat u binnen mum van tijd weer droog bent!

Well-Fair AquaBreeze®

Met de AquaBreeze® creëert u een heerlijk ontspanmoment na het douchen… Door het drogen met warme lucht wordt een ongekende dermatologisch resultaat bereikt. Nog nooit voelde uw huid zo zijdezacht aan. En wat te bedenken van het heerlijke warme en veilige gevoel, omdat u tijdens het drogen volledig rechtop kunt blijven staan, zonder dat u nog moeite hoeft te doen voor de moeilijk bereikbare plekjes. De AquaBreeze® werkt door de duidelijke bediening heel eenvoudig en is speciaal ontworpen voor het gebruik in de natte ruimte. Daarom wordt het apparaat bij voorkeur in de douche zelf geïnstalleerd, voor het optimale droogresultaat.

Herfst matrassenactie 

Tot €750 korting

Op zoek naar nieuwe matrassen? Kies voor een maatwerkmatras van Well-Fair. Profiteer nu van de matrassenactie. Ontvang tot €750 korting bij aankoop van nieuwe matrassen. Bekijk de actie 

Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis