9.1 9 9 op basis van 509 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Beleef veilig douchen

Uw ideale badkamer eerst uitproberen

30 verschillende soorten en stylen badkamers

In de Belevingswereld kunt u zich tevens door 30 verschillende badkamers laten inspireren. Iedere badkamer is voorzien van de nieuwste technische snufjes en een variatie aan tegelwerk. Tijdens een overnachting in een van de Well-Fair kamers kunt u zelf ervaren wat de voordelen van bijvoorbeeld een douchetoilet zijn.

Hoe veilig is uw badkamer?

Vallen in de badkamer staat in de top 5 van thuisongevallen onder senioren. Bent u bang om in bad te douchen omdat u bang bent om te vallen? Met een inloopdouche zijn deze zorgen verleden tijd. Komt u zelf het gemak beleven!

Well-Sun

Heeft u wel eens last van uw gewrichten? Infraroodlicht geeft een aangename warmte af die de pijn kan verlichten. Tevens is de Well-Sun voorzien van UV licht, die uw lichaam de nodige vitamine D kan geven om sterkere botten te krijgen.

Ergonomisch design

Veel senioren hebben moeite om goed te grijpen en kracht te zetten. Well-Fair Aqua speelt hierop in, door ergonomisch design toe te passen. Ergonomie houdt hierbij rekening met de menselijke anatomie.

Douchetoilet

U wast toch ook uw handen met water? Het douchetoilet is de nieuwste trend op het gebied van hygïene. Uw onderlichaam wordt gereinigt met water, waardoor u iedere keer weer fris van het toilet afkomt.