8.8 8 8 op basis van 482 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Beleef veilig douchen

Uw ideale badkamer eerst uitproberen

30 verschillende soorten en stylen badkamers 

In de Belevingswereld kunt u zich tevens door 30 verschillende badkamers laten inspireren. Iedere badkamer is voorzien van de nieuwste technische snufjes en een variatie aan tegelwerk. Tijdens een overnachting in een van de Well-Fair kamers kunt u zelf ervaren wat de voordelen van bijvoorbeeld een douchetoilet zijn. 

Hoe veilig is uw badkamer?

Vallen in de badkamer staat in de top 5 van thuisongevallen onder senioren. Bent u bang om in bad te douchen omdat u bang bent om te vallen? Met een inloopdouche zijn deze zorgen verleden tijd. Komt u zelf het gemak beleven!

Het is meer dan alleen een mooie badkamer...

AquaSun

Heeft u wel eens last van uw gewrichten? Infraroodlicht geeft een aangename warmte af die de pijn kan verlichten. Tevens is de AquaSun voorzien van UV licht, die uw lichaam de nodige vitamine D kan geven om sterkere botten te krijgen.

Ergonomisch design

Veel senioren hebben moeite om goed te grijpen en kracht te zetten. Well-Fair Aqua speelt hierop in, door ergonomisch design toe te passen. Ergonomie houdt hierbij rekening met de menselijke anatomie.

Douchetoilet

U wast toch ook uw handen met water? Het douchetoilet is de nieuwste trend op het gebied van hygïene. Uw onderlichaam wordt gereinigt met water, waardoor u iedere keer weer fris van het toilet afkomt.