9 9 0 op basis van 531 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Beddengoed

Well-Fair beddengoed...

Uitsluitend natuurlijke materialen

Well-Fair maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen. Niet alleen is het belangrijk waar men op slaapt, maar ook waar men zich mee toe dekt. Natuurlijke materialen zorgen voor extra comfort, waardoor u een optimale nachtrust zult ervaren. Well-Fair heeft verschillende seizoendekbedden:

Seizoendeken Merinowol

Seizoendeken Merinowol

Merino wollen dekens staan ook bekend als gezondheidsdeken, waarbij de warmte als therapie gebruikt wordt. Merinowol heeft een sterk isolerende werking waardoor de deken beschermd tegen warmte en kou. De deken bestaat uit twee delen. In de zomer kunt u kiezen voor de enkele deken. Indien nodig kunt u een tweede deken voor het winterseizoen aan elkaar vast maken. Het is dus een deken geschikt voor elk seizoen.

Seizoendekbed Kasjmier/Zijde

100% Kasjmier

Kasjmier is een natuurlijk product van de kasjmiergeit. Het kasjmierdekbed is licht van gewicht en houdt warmte goed vast. Aangezien het dekbed isolerende eigenschappen heeft, is deze helft van het seizoensdekbed vooral voor de tussenseizoenen (lente/herfst).


100% Tussah zijde/wildzijde

Deze helft van het seizoensdekbed is de zomerhelft, omdat de Tussah zijde licht is en koel houdt. Het dekbed is wasbaar op 40 graden en geschikt voor extreem hygiëne bewuste mensen. Tussah zijde heeft een temperatuur regulerende functie.


De combinatie van beide dekbedden is geschikt voor het winterseizoen. Tevens heeft het seizoendekbed een Medicott behandeling. De Medicott behandeling wordt gebruikt tegen het ontstaan van schimmelsporen; zoals vochtvlekken en langdurige vochtigheid.
Seizoendekbed Kameelhaar/Katoen

100% Kameelhaar

Kameelhaar is temperatuur regulerend haar en ideaal voor mensen die het te snel warm hebben. Het dekbed is een lichtgewicht en heeft een snelle opname van transpiratie. dit dekbed is geschikt voor het tussenseizoen (lente/herfst)


100% Katoen

Een katoenen dekbed is geschikt voor het zomer seizoen. Katoen zorgt voor een droog slaapklimaat doordat vocht niet wordt opgeslagen maar geabsorbeerd. Omdat het dekbed wasbaar is op 95 graden, is het dekbed tevens geschikt voor mensen die last hebben van huisstofalergie.


De combinatie van beide dekens is geschikt voor het winterseizoen.

Tevens heeft deze seizoendeken een Medicott behandeling. De Medicott behandeling wordt gebruikt tegen het ontstaan van schimmelsporen; zoals vochtvlekken en langdurige vochtigheid.

Hoofdkussens

Een hoofdkussen zorgt voor extra comfort tijdens de nachtrust. Het is aan te raden om een hoofdkussen om de twee jaar te vervangen in verband met bacterie en steun.

  1. Merinowollen hoofdkussen: dit kussen is gevuld met merinowol. De vulling van het kussen is zelf te bepalen.
  2. Regina hoofdkussen: dit kussen heeft 3 verschillende zones/kamers die met nieuwe dons en nieuwe veertjes gevuld zijn.
  3. Luxe neksteunkussen: een neksteunkussen is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan extra neksteun. De neksteun zit in het kussen, waardoor het extra comfort geeft.
Merinowol hoofdkussen