overnachting aanvragen
8.8 8 ,8 470 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Showroom 

Showroom | Well-Fair Belevingswereld

Een showroom vol met inspiratie en beleving is geen normale showroom. Het is een wereld waarin verschillende producten kunnen worden beleefd. Dat is de reden waarom de showroom van Well-Fair de naam: 'Belevingswereld' draagt. Sinds 1992 adviseren wij 50-plussers bij de aanschaf van comfort- en gemaksproducten. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om de goede keuzes te maken. Zowel bij de oriëntatie als bij de aankoop van producten. Veel klanten zien door de hoeveelheid aan informatie door de bomen het bos niet meer. Wij vinden het belangrijk dat u goed en duidelijk geïnformeerd wordt over de mogelijkheden gebaseerd op uw wensen en behoeften. Om in alle rust u te kunnen voorzien van een advies vragen wij u vriendelijk om even een afspraak te maken voordat u komt. 

Meeste keus op gebied van slapen, zitten en badkamercomfort 

Bedden van Well-Fair

Slaapcomfort 


Zitcomfort Well-Fair showroom

Zitcomfort 


badkamer-showroom-well-fair

Badkamers 


Slaapshowroom 

30 verschillende bedden

Wat voor soort bed zoekt u? Wilt u graag weer fris en uitgerust wakker worden? Of wilt u een heerlijk bed voor nu en later? In de slaapshowroom van Well-Fair vindt u het antwoord op deze vragen. Dankzij ons unieke maatwerkconcept zorgen wij ervoor dat u weer fris en uitgerust wakker wordt. In de showroom vindt u 1-persoons- en 2-persoonsbedden die u kunt ervaren, beleven, aanraken en bekijken. Ook vindt u in de slaapshowroom verschillende bedden die uitgerust zijn met het unieke LevelFit frame. Dankzij LevelFit is het mogelijk om uw bed in zijn geheel omlaag en omhoog te bewegen. Daarnaast zijn ook de nek, been en rug te verstellen. Kortom: u kunt alle mogelijkheden zelf ervaren en beleven. 

 
Zitshowroom 

Meer dan 50 (relax)fauteuils en banken 

Bent u op zoek naar een gezonde zithouding? Heeft u moeite met het vinden van een goede stoel? Dan biedt Well-Fair voor u de perfecte oplossing. Bij Well-Fair worden alle zitcomfortproducten op maat gemaakt. Dat betekent dat de relaxfauteuil helemaal afgestemd wordt op uw unieke lichaamskenmerken. Op deze wijze schenken wij u een gezonde zithouding voor het lichaam, een perfecte ondersteuning voor uw rug en de juiste ondersteuning voor uw benen. 

Naast onze maatwerk relaxfauteuils maken wij ook seniorenbanken. Banken met een hoge rugleuning en een gezonde zit voor uw rug.  


Relaxfauteuils 

Fauteuils 

Seniorenbanken 

Badkamershowroom 

Douchetoilet en Well-Sun

De badkamershowroom bevindt zich in de Well-Fair Belevingswereld. De Belevingswereld bestaat uit 30 hotelkamers met daarin een Well-Fair-Aqua badkamers. Verschillende hotelkamers zijn uitgerust met comfortproducten zoals de douchetoilet en Well-Sun. U kunt de hotelkamer boeken door middel van een showroomafspraak. Zo kunt u in volledige privacy en rust de douchetoilet op uw eigen hotelkamer uitproberen. Dit is wel zo prettig om te ontdekken wat het voor u betekent. Daarnaast zijn verschillende hotelkamers uitgerust met een Well-Sun. Een oplossing wat zorgt voor een natuurlijke aanmaak van Vitamine-D en ontspanning geeft aan spieren en gewrichten. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak in de showroom.


Douchetoilet 

AquaSun 

Badkamer comfort 

Showroom bezoeken

Bezoek zonder overnachting (gratis) 

Wilt u zich graag goed oriënteren op het gebied van comfort- en gemaksproducten? Bezoek dan de grootste showroom voor 50-plussers. De Well-Fair belevingswereld is 20.000m² inspiratie en beleving  groot en biedt volop inspiratie en beleving aan.

Het bezoekadres is: 

Well-Fair BV
Elspeterweg 30
8071 PA Nunspeet


Bezoek met overnachting €39.90 p.p. 

Wilt u graag een douchetoilet op uw eigen hotelkamer uitproberen? Wilt u graag de onspanning en warmte van de AquaSun ervaren tijdens het douchen? Breng dan een bezoek met overnachting. Wij zorgen er dan voor dat u een moderne hotelkamer krijgt uit de Well-Fair Belevingswereld. Naast de overnachting zit ook het diner en ontbijt bij de prijs inbegrepen. Een unieke beleving voor een aantrekkelijke prijs. Maak nu een afspraak. 


Haal- en Brengservice (gratis) 

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om op eigen vervoer naar Nunspeet te komen, bieden wij een geweldige service aan. Wij halen u aan huis op en brengen u ook weer thuis. Op deze manier kunt u zelfstandig en onafhankelijk de Well-Fair producten ervaren en beleven. Onze auto's zijn erop ingericht om u comfortabel en veilig te vervoeren. 

Herfst matrassenactie 

Tot €750 korting

Op zoek naar nieuwe matrassen? Kies voor een maatwerkmatras van Well-Fair. Profiteer nu van de matrassenactie. Ontvang tot €750 korting bij aankoop van nieuwe matrassen. Bekijk de actie 

Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis