overnachting aanvragen
9.3 9 ,3 190 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Belevingswereld

Langer thuis blijven wonen?

Ervaar zelf de oplossingen om zelfstandig en onafhankelijk te blijven...

Om de keuze op het gebied van langer thuis te blijven wonen voor senioren makkelijker te maken is Well-Fair in september 2015 begonnen met de Well-Fair Belevingswereld. 


Deze Belevingswereld bestaat uit 30 verschillende hotelkamers, met in iedere kamer oplossingen op het gebied van langer zelfstandig thuis blijven wonen voor ouderen. Denkt u hierbij aan een maatwerkfauteuil, een in hoogte en houding verstelbaar boxspringbed als ook een veilige, drempelvrije badkamer. Elke oplossing zorgt voor comfort en gemak voor nu en later. 


Bent u ook geinteresseerd in het langer zelfstandig thuis blijven wonen?

U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom van 30 hotelkamers. Dagelijks bezoeken tientallen senioren de Well-Fair Belevingswereld om ook inspiratie op te doen op het gebied van langer zelfstandig thuis blijven wonen. 


Maak voor u zelf de keuze eenvoudiger en bekijk de verschillende mogelijkheden voor nu en later...

proefslapen op een well-fair bed

Komt u het beleven?

Boek een arrangement in de Well-Fair Belevingswereld

De Well-Fair Belevingswereld laat u diverse mogelijkheden op het gebied van slaapcomfort, zitcomfort, badkamer oplossingen en veiligheid rondom uw huis zien die u zelf kunt ervaren. 


Met een Belevingswereld Arrangement heeft u een heerlijk verblijf op de Veluwe. U overnacht in een Well-Fair kamer, voorzien van alle luxe en comfort en dineert en ontbijt in het hotel, dat van alle gemakken is voorzien. Het prachtige dorp Nunspeet en omgeving en de Veluwse natuur hebben veel moois te bieden voor leuke uitstapjes en bijvoorbeeld een fietstocht. Langer thuis wonen?

Slaap in een boxspring van well-fair
Ervaar fijner levenBelevingswereld
Plan een bezoek bij onze Belevingswereld
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis