9.1 9 9 op basis van 509 beoordelingen Lees ervaringen

De meest unieke showroom van Nederland. Beleef het in de Well-Fair Belevingswereld.

U bevindt zich hier: Showroom 

Showroom

Well-Fair Belevingswereld

De Well-Fair Belevingswereld biedt u de unieke mogelijkheid om alle producten en diensten zelf te beleven en ervaren. Plan een bezoek en ontdek 30 unieke sfeerkamers met slimme oplossingen.

Meeste keus op gebied van slapen, zitten en badkamercomfort

Slaapcomfort

Zitcomfort

Badkamercomfort

Slaapshowroom

30 verschillende bedden

Wat voor soort bed zoekt u? Wilt u graag weer fris en uitgerust wakker worden? Of wilt u een heerlijk bed voor nu en later? In de slaapshowroom van Well-Fair vindt u het antwoord op deze vragen. Dankzij ons unieke maatwerkconcept zorgen wij ervoor dat u weer fris en uitgerust wakker wordt. In de showroom vindt u 1-persoons- en 2-persoonsbedden die u kunt ervaren, beleven, aanraken en bekijken. Ook vindt u in de slaapshowroom verschillende bedden die uitgerust zijn met het unieke LevelFit frame. Dankzij LevelFit is het mogelijk om uw bed in zijn geheel omlaag en omhoog te bewegen. Daarnaast zijn ook de nek, been en rug te verstellen. Kortom: u kunt alle mogelijkheden zelf ervaren en beleven.

Zitshowroom

Meer dan 50 (relax)fauteuils en banken

Bent u op zoek naar een gezonde zithouding? Heeft u moeite met het vinden van een goede stoel? Dan biedt Well-Fair voor u de perfecte oplossing. Bij Well-Fair worden alle zitcomfortproducten op maat gemaakt. Dat betekent dat de relaxfauteuil helemaal afgestemd wordt op uw unieke lichaamskenmerken. Op deze wijze schenken wij u een gezonde zithouding voor het lichaam, een perfecte ondersteuning voor uw rug en de juiste ondersteuning voor uw benen.

Naast onze maatwerk relaxfauteuils maken wij ook seniorenbanken. Banken met een hoge rugleuning en een gezonde zit voor uw rug.

Badkamershowroom

Douchetoilet en Well-Sun

Verschillende hotelkamers zijn uitgerust met een douchetoilet en een Well-Sun. U kunt de hotelkamer boeken door middel van een showroomafspraak. Zo kunt u in volledige privacy en rust de douchetoilet op uw eigen hotelkamer uitproberen. Dit is wel zo prettig om te ontdekken wat het voor u betekent. De Well-Sun zorgt voor een natuurlijke aanmaak van Vitamine-D en geeft spieren en gewrichten ontspanning. Ontdek en ervaar het zelf en maak een afspraak in de showroom.

Showroom bezoeken op 3 verschillende manieren


Bezoek zonder overnachting (gratis)

Wilt u zich graag goed oriënteren op het gebied van comfort- en gemaksproducten? Bezoek dan de grootste showroom voor 50-plussers. De Well-Fair belevingswereld is 20.000m² inspiratie en beleving groot en biedt volop inspiratie en beleving aan.

Het bezoekadres is:

Well-Fair BV
Elspeterweg 30
8071 PA Nunspeet


Bezoek met overnachting €39.90 p.p.

Wilt u graag een douchetoilet op uw eigen hotelkamer uitproberen? Wilt u graag de onspanning en warmte van de Well-Sun ervaren tijdens het douchen? Breng dan een bezoek met overnachting. Wij zorgen er dan voor dat u een moderne hotelkamer krijgt uit de Well-Fair Belevingswereld. Naast de overnachting zit ook het diner en ontbijt bij de prijs inbegrepen. Een unieke beleving voor een aantrekkelijke prijs. Maak nu een afspraak.


Haal- en Brengservice (gratis)

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om op eigen vervoer naar Nunspeet te komen, bieden wij een geweldige service aan. Wij halen u aan huis op en brengen u ook weer thuis. Op deze manier kunt u zelfstandig en onafhankelijk de Well-Fair producten ervaren en beleven. Onze auto's zijn erop ingericht om u comfortabel en veilig te vervoeren.