Een verstelbaar, verrijdbaar en deelbaar bed

Een verstelbaar, verrijdbaar en deelbaar bed

Een hoog laag bed is voorzien van vele gemakken. Zo is het bed makkelijk in hoogte te verstellen, makkelijk te verrijden en is het bed deelbaar. Al deze gemakken dragen bij aan het langer zelfstandig thuis wonen.


Verstelbaar bed voor ouderen

Een hoog laag bed, het woord verraadt het eigenlijk al. Het is een verstelbaar bed wat voor ouderen grote gemakken met zich mee brengt. Het opmaken van het bed is een klus die elke dag gedaan moet worden. Hierbij moet u vaak bukken en maakt u met een gebogen rug het bed op. Dit kan zorgen voor vervelende rugklachten. Met de afstandsbediening kan het bed op de, voor u, ideale hoogte gezet worden. Op deze manier kunt u gemakkelijk en met een rechte rug uw bed opmaken of verschonen.


Deelbaar bed

Een deelbaar bed is onder veel senioren erg populair. Een deelbaar bed is een bed welke in zijn geheel van elkaar gescheiden kan worden. Vaak ziet u deze variant in de vorm van een ledikant, maar bij Well-Fair is er gekozen voor een deelbare boxspring. Het gehele bed kan volledig omhoog, moeilijk bereikbare plekken komen op deze manier weer binnen handbereik. Zo kunt u gemakkelijk stofzuigen en/of dweilen onder het bed. Uw slaapkamer blijft zo altijd schoon en stofvrij.

Verrijdbaar bed

De meeste bedden staan op wielen of op poten. Dit hoog laag bed heeft wielen en poten, op deze manier kan het zeer stevig staan, maar is het ook makkelijk verrijdbaar.
Voordelen van een verrijdbaar bed:
• Makkelijk met opmaken
• Handig met verschonen
• Eenvoudig stofzuigen en of dweilen onder het bed
• Stofvrije slaapkamer


Levensloopbestendig bed

Het aantal senioren neemt flink toe de komende jaren. Volgens de cijfers van het CBS zal het aantal 65-plussers rond 2040 op 4,7 miljoen zitten. Dit houdt in dat senioren langer thuis moeten blijven wonen. Comfort in eigen huis is dan erg van belang. Het hoog laag bed van Well-Fair draagt hier zeker aan bij, het is een volledig op maat gemaakt product en voorzien van vele gemakken en de meest verfijnde opties. Het is een heerlijk bed voor nu en in een handomdraai te veranderen in eventueel een zorgbed voor later.