Sunshower infrarood

Waarom infrarood gezond is

Sunshower en de Well-Sun

Sunshower en Well-Sun

Samen met Sunshower hebben we de Well-Sun ontwikkeld. Een Sunshower die specifiek voor onze doelgroep is aangepast. De Well-Sun heeft twee functies: de UVB-functie en de Infrarood-functie. In deze blog gaan we dieper in op de Infrarood-functie en de effecten die deze heeft op ons lichaam.

Infraroodlicht bestaat uit korte IR-golven die tot diep in de huid en de spieren doordringen. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Doordat de bloedcirculatie verbetert, wordt er zuurstofrijker bloed sneller aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit kan grote effecten hebben op ontstekingen in spieren, pezen en gewrichten. Mensen met bijvoorbeeld reuma, artrose of fibromyalgie ervaren hierdoor verlichting van hun klachten. Vooral wanneer u de dag start met 10 minuten voor de Sunshower infrarood-functie, begint u opgewarmd en soepeler aan uw dag.

Verhoog uw mobiliteit met de Sunshower infrarood-functie

De Sunshower infrarood verlichting zorgt voor een sneller herstel van spieren en pezen. De warmte is dan ook te vergelijken met dat van de ouderwetse rode warmte lamp die veel mensen vroeger thuis hadden. Bij pijn in de rug of nek werd deze vaak ingezet om de spieren tot diep te verwarmen. Zeker na fysieke inspanning of wanneer u stijve spieren ervaart kan de Sunshower infrarood functie voor sneller herstel zorgen.

Infrarood warmtelamp
Sunshower infrarood dieptereiniging huid

Een gezondere huid

Infraroodlicht zorgt voor een dieptereiniging van de huid. De poriën verwijderen zich, waardoor het licht diep in de huid doordringt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De huid wordt steviger en heeft minder onzuiverheden.

Natuurlijk zijn we vrolijker als we ons beter voelen. Wanneer we wakker worden met stijve of pijnlijke spieren draagt dit natuurlijk niet bij aan een goed humeur. De Sunshower infraroodfunctie zorgt voor:

  • Soepelere spieren, pezen en gewrichten
  • Sneller herstel na fysieke inspanning
  • Betere bloedcirculatie
  • Betere aanvoer van zuurstofrijk bloed
  • Snellere afvoer van afvalstoffen dus sneller genezen van ontstekingen
  • Een vrolijker gestel
  • Een gezondere huid

De Well-Sun van Well-Fair

Bent u benieuwd naar wat de Well-Sun voor u kan betekenen? In onze beide showrooms, zowel in de Nunspeet als Capelle aan de IJssel, bevindt zicht een Well-Sun. Daarnaast hebben al onze adviseurs een demo-model bij zich, zodat u de weldaad van het infraroodlicht ook thuis kan ervaren.

Meer weten? Vraag dan onze gratis brochure aan, waarin we alles uitleggen over de Well-Sun.

Well-Sun van Well-Fair
Terug naar overzicht