Sunshower, wat is dat?

De sunshower speciaal ontwikkeld voor de senior

U kent het heerlijke gevoel van de eerste lentedag of een mooie zomerdag met volop zon. Het geeft u direct energie en u zit gelijk een stuk beter in uw vel. Dit komt allemaal door de aanmaak van vitamine D. De zon maakt op een natuurlijke manier vitamine D aan. Helaas schijnt in Nederland vaker de zon niet, dan wel. En dat is precies waar de sunshower voor bedoeld is. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken, dat de sunshower uw vitamine D gehalte het hele jaar door op peil kan houden.

 

Hoe werkt een sunshower?

De zon zorgt voor UV-licht, dit voedt ons lichaam en zorgt voor aanmaak van vitamine D. Iedereen weet dat vitamine D erg goed is voor onze weerstand. En verder is de zon natuurlijk belangrijk voor de gehele staat van welzijn. Iedereen is in de zomer vrolijker en wat meer opgewekt dan op een druilige regendag. De sunshower zorgt voor een dagelijkse dosis UV-licht wat belangrijk is voor ons welzijn en vitamine D peil.


Naast het UV- licht heeft de sunshower ook een infrarood functie. Deze functie bootst precies de infraroodstraling na van natuurlijke zonnestralen. Het zorgt voor een intensieve warmte die doordringt in de huid. Dit geeft onder andere verlichting van rug- en nekklachten.

Voordelen van een sunshower

De voordelen van UV-licht:

  • Natuurlijke aanmaak vitamine D
  • Positieve invloed op je energieniveau
  • Goed voor dag- en nachtritme
  • Lichttherapie heeft een ontstekingsremmend effect

De infrarood warmte zorgt voor andere voordelen:

  • Verlichting van rug- en nekklachten
  • Sneller herstel van de spieren
  • Reiniging van de huid
  • Stimuleert bloedcirculatie
  • Verlichting voor reumapatiënten
Wat is een Well-Sun

De sunshower wordt vaak in de douche gemonteerd. Dit heeft ermee te maken dat u zonder kleding voor de sunshower gaat staan. Dan is de douche de meest logische plek. Vaak ziet u de sunshower mooi in de douche weggewerkt in de muur. Maar dit is absoluut niet de enige mogelijkheid. De sunshower opbouw wordt eenvoudig geplaatst op welke plek u maar wilt.

 

De sunshower van Well-Fair​​​​​​​

Wat maakt deze sunshower nu anders dan andere sunshowers? Samen met de leverancier zijn wij tot een model gekomen, die speciaal ontwikkeld is voor senioren. Het grote verschil is dat de knoppen groter zijn en met Nederlandse tekst en uitleg. Tot slot ontzorgen wij u van a tot z.


1. Wij checken de thuissituatie waar de sunshower het beste geplaatst kan worden
2. Gratis plaatsing, we laten alles weer schoon achter
3. Wij bieden extra garantie
4. Inclusief gratis onderhoudspakket

Meer lezen over de Well-Sun
Terug naar overzicht