Wat is een topper?

Waarom kiezen voor een matrastopper?

Een topper wordt ook wel een oplegmatras of topmatras genoemd. Maar wat is een topper nou precies en wat zijn de voordelen?
Een topper is een extra laag comfort op uw slaapsysteem. Deze topper ligt dan bovenop uw matras. Belangrijk is dat u een goed matras heeft, die geschikt is voor uw lichaamsbouw. Een goede boxspring en matras zijn natuurlijk erg belangrijk, door dit aan te vullen met de juiste topper ervaart u optimale ventilatie. De topper vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor neemt deze daar waar nodig nog net iets meer druk weg, vooral rondom de schouders, de heupen en de knieën. Dit draagt bij aan fit en uitgerust wakker worden.

Well-Fair topper

Voordelen van een topper

Wat is het grootste voordeel van een topper? Dat is dat het zorgt voor een nog betere drukverdeling. Hier hebben mensen met aandoeningen als artrose of reuma erg veel baat bij. Door de juiste drukverdeling zult u niet meer wakker worden met tintelende schouders of heupen. Ook kan het voorkomen dat u onrustige benen of kramp ervaart. 

De topper van Well-Fair heeft een aantal grote voordelen naast bovengenoemde voordelen. Onze topper is licht van gewicht, wat maakt dat deze gemakkelijk om te draaien en te verschonen is. Daarnaast kan de topper door middel van een rits aan de matras geritst worden, dit maakt dat de topper op zijn plaats blijft liggen en niet kan verschuiven.
Onze toppers hebben een winter- en een zomerkant. De winterkant is vervaardigd van kasjmier, dit heeft als eigenschap dat het heerlijk zacht is en uw lichaamswarmte aanneemt. Daarnaast is de zomerkant vervaardigd van wildzijde, dit zorgt voor een perfecte vochtregulatie. Onze comfortabele topper heeft een open celstructuur wat maakt dat de drukverdeling optimaal is. Deze celstructuur houdt in dat de topper bestaat uit kleine ‘blokjes’. Hierdoor zult u minder afknelling ervaren, en wordt de bloedsomloop bevorderd. Goede doorbloeding zorgt voor minder tintelingen. Ook zult u minder last hebben van bijvoorbeeld koude voeten.


Meer weten?
Wilt u graag wat meer weten over de voordelen van onze topper, of van onze slaapproducten in het algemeen? Vraag dan onze gratis brochure aan, of neem contact op om een afspraak in te plannen met onze thuisadviseur of om onze showroom te bezoeken.

Terug naar overzicht