9 4 op basis van 712 beoordelingen Lees ervaringen

Well-Fair en Corona

Uw gezondheid, comfort en veiligheid staan centraal.

Juist nu!

Corona-maatregelen Well-Fair


Ook in deze bijzondere tijd biedt Well-Fair u een maatwerk-oplossing aan omtrent het Coronavirus. Natuurlijk houden we ons aan de voorschriften van het RIVM. Hieronder leest u over de maateregelen die wij treffen.


De adviseurs zijn in goede gezondheid. Indien er verkoudheidsklachten of andere corona gerelateerde klachten zijn wordt de afspraak verzet. De adviseurs hebben altijd mondkapjes en desinfectiemiddel bij zich. Indien u dit wenst, kunnen zij deze producten gebruiken. Wilt u dit dan melden?


Bij het bezoeken van de showroom is het nog steeds mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren. Bij binnenkomst kunt u bij de paal uw handen desinfecteren.

Heeft u vragen of een wensen t.a.v. een bezoek aan de showroom of over het thuisadvies? Bel dan gerust met onze medewerkers om te informeren.

Well-Fair showroom

Veilig en inspirerend

Wilt u graag kennis maken met de slaap- en zitcomfort producten van ons? U bent van harte welkom! Wel vragen wij u voorafgaand een afspraak te maken. Zo houden we het bezoek veilig en conform de richtlijnen van het RIVM.

Thuisadvies in coronatijd

Veilig en verhelderend

Wilt u graag een persoonlijk advies in uw vertrouwde thuisomgeving? Dat kunt u nog steeds gewoon aanvragen. Ziet u liever extra veiligheidsmaatregelen? Geef dit dan gerust aan.

Gratis brochure aanvragen

Vul het onderstaand formulier in

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 
Aanhef *
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

Voordelen

  • Producten in verschillende prijsklassen
  • Ontdek slimme comfort- en gemaksoplossingen
  • Lees klantervaringen
  • Lees meer over de Well-Fair Belevingswereld