Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.8 8 ,8 477 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: DienstenGarantie en service

Well-Fair Klantenpas

Well-Fair

Vaste klanten hebben bij Well-Fair een streepje voor. Met de Well-Fair klantenpas spaart u bij ieder bezoek of aanschaf van een product klantenpaspunten. Deze punten zijn in te wisselen voor mooie comfortcadeaus uit het spaarpuntenassortiment. De Well-Fair klantenpaspunten zijn uitsluitend in te wisselen voor Well-Fair spaarartikelen en voor kortingen op meerdaagse reizen van Arriveer Reizen.


Meer informatie klantenpas

Bekijk hier uw Well-Fair punten

Well-Fair Aqua

Een klantenpas van Well-Fair Aqua ontvangt u sinds 2019 bij aanschaf van een Well-Fair Aqua product, zoals een complete badkamerrenovatie, een Well-Sun, een Douchetoilet etc. Bij elke aanschaf van een Well-Fair Aqua product ontvangt u vanaf 2019 spaarpunten die uitsluitend in te wisselen zijn voor exclusieve Well-Fair Aqua cadeauartikelen.
Kwaliteit en persoonlijk contact

Well-Fair staat voor maatwerk, kwaliteit, persoonlijk contact en service. We leveren kwaliteitsgarantie op onze producten en diensten en we besteden veel aandacht aan het contact dat we met u onderhouden. Toch kan er soms iets mis gaan. Is dat het geval, dan stellen we alles in het werk dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Het enige wat we van u vragen is het ons zo snel mogelijk te melden.


Zorgvuldige controle

Zodra uw aankoop gereed is  voor levering nemen we contact met u op om een afspraak te maken. We leveren uw aankoop pas bij u af na zorgvuldige controle. Na transport doen we bij u thuis nogmaals een controle of alles naar tevredenheid is geleverd en naar behoren functioneert.Kosteloze inname oude meubels

Als u dat wenst, nemen wij uw oude meubels kosteloos voor u mee.

Garantiebewijs

U krijgt bij een Well-Fair aankoop altijd een  garantiebewijs.
Onderhoud

Bij aflevering van uw aankoop ontvangt u de bijbehorende onderhoudsadviezen, zoals een onderhoudsbrochure. In geval van fauteuils leveren wij ook een onderhoudsmiddel.


Koop zeker, koop CBW-erkend

Op alle werkzaamheden van Well-Fair, of het nu productie, aflevering, service of reparatie betreft, zijn de landelijke CBW-bepalingen van toepassing. Deze erkenning geeft u de zekerheid dat u altijd kwaliteit krijgt, wat er ook gebeurt. Deze CBW-erkenning staat onder meer voor:

- Veilig aanbetalen

- Gaat een winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt

- Extra garantie. CBW-leveranciers bieden een extra goede productgarantie

- Onpartijdige klachtafhandeling. Mocht u ooit een klacht hebben die niet opgelost is, dan bemiddelt een onafhankelijke geschillencommissie voor u.

Klantenservice

Voor al uw vragen kunt u altijd terecht bij onze deskundige klantenservice-medewerkers. 

Heeft u vragen voorafgaand aan een levering? Dan kunt u contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 0341 - 277 010. 

Heeft u vragen na aflevering van een product? Belt u dan het nummer 0341 - 277 022.

Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis