Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
9.1 9 ,1 248 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Diensten Verwenarrangementen

Well-Fair verwenarrangementen 

Samen een dagje uit met Well-Fair

Wilt u gezellig een dagje weg met uw partner, vriendin/vriend of buurvrouw/man? Well-Fair organiseert het hele jaar door verwenarrangementen door heel Nederland. U wordt opgehaald door een touringcar bij u in de buurt en kunt vervolgens genieten van een dagje uit. In de avond wordt u ontvangen door het Well-Fair team. Dag twee of drie wordt er dieper ingegaan op het langer zelfstandig thuis blijven wonen. De zorg in Nederland is erg veranderd. Mensen moeten langer thuis blijven wonen. Het Well-Fair team houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om zelfstandig en comfortabel ouder te worden.


Wilt u graag op vakantie naar het buitenland? Arriveer reizen organiseert meerdaagse busreizen naar het buitenland. Wanneer u op reis gaat met Arriveer reizen wordt u thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Dit noemt Arriveer reizen de thuis ophaalservice. Daarnaast reist er altijd een Hostess mee zodat u verantwoord op reis bent.     

2/3 daags verwenarrangement Prickingshof (Duitsland)
(2017)
Gezellig over de grens voor een 2/3 daags verwenarrangement? Stap bij u in de buurt op de bus en vertrek gezamenlijk richting Duitsland. Bezoek het grootste boerderijmuseum van Duitsland, Prickings-Hof. Bij aankomst staat een heerlijke lunch op u te wachten. Prickings-Hof heeft onder andere de grootste stier van Europa.  In de avond ontvangt het Well-Fair team u in het hotel.

Op de laatste dag (dag van vertrek) is er in de ochtend een informatieve ochtend gepland. De informatieve ochtend laat verschillende oplossingen zien op het gebied van langer zelfstandig thuis blijven wonen. deze middag sluit u af met een gezellige huifkartocht door het authentieke Legden. Uiteraard brengt de bus u daarna weer naar huis. 

2/3 daags verwenarrangement Boottocht Elburg 

(2017)
​​​​​​​Vaar mee over het Veluwemeer richting Elburg en ontdek het historische binnenstad. U wordt opgehaald door de touringcar en vertrekt gezamenlijk richting de Veluwe. Geniet, onder het genot van een heerlijke lunch, van het uitzicht over het water. De boot zal aanmeren in de haven van Elburg. Van hieruit kunt u op eigen gelegenheid de historische plekken van het vissersdorp ontdekken. Aansluitend vertrekt u richting uw verblijfsplaats in Nunspeet, waar u hartelijk ontvangen wordt door het Well-Fair team. Ook kunt u in de avond genieten van een mooie natuurfilm van de Veluwe. De volgende ochtend vindt er een informatief ochtendprogramma over het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Uiteraard kunt u tevens gebruik maken van het treintje richting het dorp. In de avond brengen wij u weer veilig thuis.

2/3-daags verwenarrangement Boottocht de Vecht

(2017)
​​​​​​​Het is een andere kijk vanuit het water. De nieuwe opstapplaats voor dit verwenarrangement is in Maarssen. Hierdoor zal u ook bekend gemaakt worden met het zo geheten 'klein amsterdam'. Uw kapitein deelt zijn kenis graag met u en neemt u mee naar het verleden en heden van dit gedeelte van Nederland. Wanneer u weer aan land komt, brengt de bus u naar Nunspeet. Hier wordt u ontvangen door het Well-Fair team en wordt het programma voor de volgende dag uitgelegd. Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden, woont u dan de informatieve ochtend op de tweede dag bij. Aan het einde van de tweede dag, brengt de bus u weer naar uw woonplaats.

2-daags verwenarrangement Emsflower (2016)

Bent u toe aan een dagje uit? Wilt u onder de mensen zijn? Well-Fair haalt u graag bij u in de buurt op voor een verwenarrangement. Samen met andere reizigers vertrekt de bus richting Emsbüren, waar u het prachtige bloemenparadijs kunt bezichtigen. Emsflower behoort tot een van de grootste kwekerijen. U kunt het productieproces van dichtbij bekijken. In de avond wordt u in het hotel ontvangen door het Well-Fair team. Het programma voor de volgende dag wordt uitgelegd en de kamersleutels verdeeld. Het arrangement is inclusief diner en ontbijt. De tweede dag is er een informatief ochtendprogramma over zelfstandig en comfortabel ouder worden. Tot slot is er nog de mogelijkheid om het slot in Ahaus te bezichtigen en dan brengt onze buschauffeur u weer naar huis. 

Fietsarrangementen 

Regelmatige beweging houdt u gezond

De makkelijkste manier om in beweging te komen: erop uit! Dat kan bijvoorbeeld met een fietstoch op onze elektrische fietsen, of door één van onze talloze uitjes en arrangementen. Maak gebruik van ons fietsarrangement met elektrische fietsen en u bent in beweging zonder dat het u veel inspanning kost. 


Van Raam Fietsen 

Voelt u zich niet meer prettig op een standaard (elektrische) fiets? Kies dan een speciale maatwerk fiets van Van Raam. Sinds januari 2014 is Well-Fair officieel dealer van Van Raam Fietsen. Voelt u zich veiliger met een drie-wieler? of heeft u liever fiets met een uiterst comfortabele zit? bij het Fietsarrangement van Well-Fair kunt u verschillende van Raam Fietsen uitproberen.   


Belevingstocht op de fiets

Wilt u ook eens fietsen op een unieke Van Raam fiets? Speciaal voor u hebben wij een prachtige fietsroute gemaakt door Nunspeet. Er staat een aantal elektrische fietsen voor u klaar bij Hotel De Hoeve van Nunspeet, het start- en eindpunt van de fietstocht. Nadat u de belevingstocht heeft gefietst, kunt u daar nog even nagenieten van een kopje koffie en iets lekkers. Wilt u meer informatie over Van Raam fietsen en/of de Well-Fair Belevingstocht ontvangen? Neem contact met ons op via info@well-fair.nl of 0341-277010. Wij verwelkomen u graag in Nunspeet voor de Well-Fair belevingstocht!

2/3-daags verwenarrangement Veluws Zandsculpturenfestijn
(2016)
Dit verwenarrangement gaat naar het Veluws zandsculpturenfestijn te  Garderen. Het thema van dit jaar is "de wereld van Rien Poortvliet". Als eerbetoon aan zijn omvangrijke werk, brachten ruim 20 zandkunstenaars de schilderijen van Rien Poortvliet tot leven in prachtige zandsculpturen. Kijk uw ogen uit en stap in de wondere wereld van Rien Poortvliet!

Meer informatie

Well-Fair Belevingswereld

20.000m² inspiratie en beleving

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. Maak een afspraak en breng een bezoek aan de grootste showroom voor 50-plussers.

Gratis thuisadvies

Vrijblijvend advies aan huis

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Maak gebruik van een advies aan huis.

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie en ideeën

Gratis informatie over producten en oplossingen. Geeft u inspiratie en ideeën bij de oriëntatie. Vraag 'm aan!

Showroom
Plan een bezoek
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis