Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.9 8 ,9 469 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: DienstenVerwenarrangementen

Well-Fair verwenarrangementen 

Samen een dagje uit met Well-Fair

Wilt u gezellig een dagje weg met uw partner, vriendin/vriend of buurvrouw/man? Well-Fair organiseert het hele jaar door verwenarrangementen door heel Nederland. U wordt opgehaald door een touringcar bij u in de buurt en kunt vervolgens genieten van een dagje uit. In de avond wordt u ontvangen door het Well-Fair team. Dag twee of drie wordt er dieper ingegaan op het langer zelfstandig thuis blijven wonen. De zorg in Nederland is erg veranderd. Mensen moeten langer thuis blijven wonen. Het Well-Fair team houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om zelfstandig en comfortabel ouder te worden.


Wilt u graag op vakantie naar het buitenland? Arriveer reizen organiseert meerdaagse busreizen naar het buitenland. Wanneer u op reis gaat met Arriveer reizen wordt u thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Dit noemt Arriveer reizen de thuis ophaalservice. Daarnaast reist er altijd een Hostess mee zodat u verantwoord op reis bent.     

Rondvaart Zwolle 

Met een prachtige rondvaart door de dynamische Hanzestad 

Well-Fair organiseert een geheel verzorgd 2/3-daags verwenarrangement naar Zwolle. Klik op onderstaande button om het volledige arrangement te bekijken en u aan te melden.

2-daags verwenarrangement Emmerich (Duitsland)

Stap op en vaar mee over de Duitse Rijn. Gedurende de rondvaart wordt een lunch aan boord verzorgd. Aansluitend heeft u de gelegenheid om Emmerich te bezichtigen. Een bezoek aan o.a. de haveningang, het Pegelhuis en het Rheinmuseum zijn zeker de moeite waard. Aansluiten brengt de bus u naar het hotel waar een 3-gangendiner buffet klaar staat. De tweede ochtend begint met een interactieve lezing over zelfstandig en comfortabel ouder worden. Laat u zich inspireren doro de nieuwste innovaties. Nog een laatste bezoek aan de stad Coesfeld en dan brengt de bus u weer naar huis. 

2/3 daags verwenarrangement Boottocht Urk(2018)

Stap bij u in de buurt op de bus en vertrek gezamenlijk richting Urk. Bezoek Urk, het dorp met de grootste vissersvloot van Nederland. Tijdens de rondvaart langs de kust van Urk staat een heerlijke lunch op u te wachten. Geniet van uw lunch terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op het voormalige eiland Urk. Na de rondvaart heeft u de gelegenheid om Urk te bezoeken. Na uw bezoek aan Urk brengen we u via een prachtige rondrit over de Veluwe weer terug naar Nunspeet. Hier wordt u ontvangen door het Well-Fair team.

De volgende ochtend vindt er een informatief ochtendprogramma plaats, over het langer zelfstandig thuis blijven wonen. In de middag kunt u tevens gebruik maken van het treintje richting het centrum van Nunspeet. In de avond brengen wij u weer veilig thuis.

2-daagse Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Stap binnen in de wereld van toen, dit kan bij het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum in Terschuur. U wordt in door een luxe touringcar opgehaald bij een opstapplaats bij u in de buurt. Well-Fair biedt u een lunch aan en daarna kunt u een bezoek brengen aan het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. In het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum vindt u ruim 140 ambachten, beroepen en winkeltjes en speelgoed van vroeger. Na uw bezoek aan het museum brengen we u via een prachtige rondrit over de Veluwe weer terug naar Nunspeet. Hier wordt u ontvangen door het Well-Fair team. Hier wordt ook het programma uitgelegd voor de volgende dag. Als dit is gebeurd krijgt u uw sleutel voor een luxe Well-Fair kamer.


2/3 daags verwenarrangement Prickingshof (Duitsland)
(2017)
Gezellig over de grens voor een 2/3 daags verwenarrangement? Stap bij u in de buurt op de bus en vertrek gezamenlijk richting Duitsland. Bezoek het grootste boerderijmuseum van Duitsland, Prickings-Hof. Bij aankomst staat een heerlijke lunch op u te wachten. Prickings-Hof heeft onder andere de grootste stier van Europa.  In de avond ontvangt het Well-Fair team u in het hotel.

Op de laatste dag (dag van vertrek) is er in de ochtend een informatieve ochtend gepland. De informatieve ochtend laat verschillende oplossingen zien op het gebied van langer zelfstandig thuis blijven wonen. deze middag sluit u af met een gezellige huifkartocht door het authentieke Legden. Uiteraard brengt de bus u daarna weer naar huis. 

Verwenarrangement Prickingshof
Verwenarrangement naar Prickingshof

2/3 daags verwenarrangement Boottocht Elburg 

(2017)
​​​​​​​Vaar mee over het Veluwemeer richting Elburg en ontdek het historische binnenstad. U wordt opgehaald door de touringcar en vertrekt gezamenlijk richting de Veluwe. Geniet, onder het genot van een heerlijke lunch, van het uitzicht over het water. De boot zal aanmeren in de haven van Elburg. Van hieruit kunt u op eigen gelegenheid de historische plekken van het vissersdorp ontdekken. Aansluitend vertrekt u richting uw verblijfsplaats in Nunspeet, waar u hartelijk ontvangen wordt door het Well-Fair team. Ook kunt u in de avond genieten van een mooie natuurfilm van de Veluwe. De volgende ochtend vindt er een informatief ochtendprogramma over het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Uiteraard kunt u tevens gebruik maken van het treintje richting het dorp. In de avond brengen wij u weer veilig thuis.

Verwenarrangement Boottocht Elburg 
Verwenarrangement van Well-Fair

2/3-daags verwenarrangement Boottocht de Vecht

(2017)
​​​​​​​Het is een andere kijk vanuit het water. De nieuwe opstapplaats voor dit verwenarrangement is in Maarssen. Hierdoor zal u ook bekend gemaakt worden met het zo geheten 'klein amsterdam'. Uw kapitein deelt zijn kenis graag met u en neemt u mee naar het verleden en heden van dit gedeelte van Nederland. Wanneer u weer aan land komt, brengt de bus u naar Nunspeet. Hier wordt u ontvangen door het Well-Fair team en wordt het programma voor de volgende dag uitgelegd. Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden, woont u dan de informatieve ochtend op de tweede dag bij. Aan het einde van de tweede dag, brengt de bus u weer naar uw woonplaats.

2-daags verwenarrangement Emsflower (2016)

Bent u toe aan een dagje uit? Wilt u onder de mensen zijn? Well-Fair haalt u graag bij u in de buurt op voor een verwenarrangement. Samen met andere reizigers vertrekt de bus richting Emsbüren, waar u het prachtige bloemenparadijs kunt bezichtigen. Emsflower behoort tot een van de grootste kwekerijen. U kunt het productieproces van dichtbij bekijken. In de avond wordt u in het hotel ontvangen door het Well-Fair team. Het programma voor de volgende dag wordt uitgelegd en de kamersleutels verdeeld. Het arrangement is inclusief diner en ontbijt. De tweede dag is er een informatief ochtendprogramma over zelfstandig en comfortabel ouder worden. Tot slot is er nog de mogelijkheid om het slot in Ahaus te bezichtigen en dan brengt onze buschauffeur u weer naar huis. 

2/3-daags verwenarrangement Veluws Zandsculpturenfestijn
(2016)
Dit verwenarrangement gaat naar het Veluws zandsculpturenfestijn te  Garderen. Het thema van dit jaar is "de wereld van Rien Poortvliet". Als eerbetoon aan zijn omvangrijke werk, brachten ruim 20 zandkunstenaars de schilderijen van Rien Poortvliet tot leven in prachtige zandsculpturen. Kijk uw ogen uit en stap in de wondere wereld van Rien Poortvliet!

Well-Fair, sinds 1992... 

Over Well-Fair

Over ons 

Well-Fair is sinds 1922 dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wij bieden maatwerk oplossingen aan op het gebied van slapen, zitten, badkamers en trapliften. 

Voor wie doen wij dit?

Well-Fair is er voor de actieve 50-plusser. Onze producten worden op maat gemaakt en zijn naast comfortabel ook een een lust voor het oog. Design, gemak & innovatie komen terug in de producten van Well-Fair.

Onze producten uitproberen?

Onze producten uitproberen?

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. De grootste showroom voor 50-plussers! De eerste en enige mogelijkheid in Nederland om ook te overnachten in de showroom. 

Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis