9 9 0 op basis van 519 beoordelingen Lees ervaringen

Douchetoilet

De nieuwste trend op het gebied van hygiene...

Handig voor nu en voor later


Op zoek naar een douchetoilet? Met Well-Fair Aqua, heeft u niet alleen de mogelijkheid tot complete badkamerrenovaties, maar zult u zelfs de nieuwste trends op het gebied van hygiëne ontdekken. Het douchetoilet is op dit gebied de nieuwste innovatie. Dit toilet reinigt uw onderlichaam met een tedere, luchtige douchestraal op lichaamstemperatuur. Niet alleen handig voor nu, maar zeker ook voor later indien uw zorgbehoevend wordt. Beleef zelf het nieuwe gevoel van frisheid en hygiëne.

Een douche wc - handig voor nu en voor later

Bij het handen wassen, douchen of het baden zorgt water altijd voor een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Met de AquaClean douche wc’s ervaart u dit weldadige effect, telkens als u het toilet gebruikt. Een simpele druk op de knop en de douche wc reinigt uw onderlichaam met een aangename, warme waterstraal. Afhankelijk van het model zorgen extra verwenfuncties voor nog meer hygiëne en welzijn. Een douche wc is niet alleen handig voor nu, maar zeker ook voor later indien uw zorgbehoevend wordt.

douchetoilet

Douchetoilet van Well-Fair

Op zoek naar een douchetoilet? U vindt dit innovatieve toilet bij Well-Fair. Het douchetoilet is een uitkomst voor iedereen, maar vooral voor de mensen die zorgbehoevend zijn. Bij Well-Fair vindt u betaalbare en luxe douche wc’s die zorgen voor een comfortabele reiniging van uw onderlichaam. Hieronder leest u meer over het gebruik en de voordelen van een douchetoilet van Well-Fair.


Voordelen van een douchetoilet
Wat zijn de belangrijkste voordelen van een douchetoilet? Allereerst zorgt u met een douchetoilet voor een goede hygiëne. Daarnaast kunt u ook flink besparen op de kosten als u kiest voor een douche wc. Met een douchetoilet heeft u namelijk geen WC-papier en natte doekjes nodig. Wist u al dat WC-papier en natte doekjes ook erg schadelijk zijn voor het milieu? Met een douchetoilet draagt u dus ook automatisch een steentje bij aan het milieu.


Een druk op de knop
Hoe moet u een douchetoilet gebruiken? Een douchetoilet kunt u zien als een combinatie van een bidet en een toilet. Het gebruik van een douche wc is erg eenvoudig. Met een bijbehorende afstandsbediening kunt u de douchearm met een druk op de knop aansturen. Deze douchearm is bevestigd onder de WC-bril. Verder kent een douche wc nog meer functies die u meer comfort en welzijn kunnen bieden. Wij informeren u graag over alle functies en mogelijkheden van een douche wc.


Over Well-Fair
Sinds 1992 zijn wij specialist op het gebied van langer thuis wonen. Bij ons kunt u terecht voor oplossingen op het gebied van slapen, zitten, trapliften en badkamers. Het douchetoilet is één van de oplossingen die wij u bieden voor meer comfort en gemak in uw leven.


Douchetoilet bestellen bij Well-Fair?
Ziet u het ook wel zitten om uw onderlichaam te reinigen met een luchtige en tedere douchestraal op lichaamstemperatuur? Ga dan voor een douchetoilet van Well-Fair. Wilt u meer weten over het douchetoilet? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op. Wij adviseren en informeren u graag over het innovatieve douchetoilet. Beleef het nieuwe gevoel van hygiëne en frisheid met een douchetoilet van Well-Fair.