Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
9.4 9 ,4 151 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Hoog-Laag Boxspring

Luxe hoog-laag boxspring 

Zoekt u een boxspring die voorzien is van een hoog-laag functie en een luxe uitstraling heeft? Well-Fair biedt u deze oplossing. Omdat Well-Fair maatwerk producten maakt stelt u uw eigen boxspring samen. U kiest de verschillende verstelmogelijkheden, u ontwerpt de boxspring naar eigen smaak en laat uw nieuwe bed aansluiten bij uw huidige interieur. 

Well-Fair hoog laag boxspring; LevelFit

Eenvoudig uw bed schoonmaken

Bent u op zoek naar een stijlvolle boxspring, die u veel gemak biedt bij het schoonmaken en opmaken?  

Wenst u meer comfort en gemak? Met de hoog-laag boxspring van Well-Fair kunt u eenvoudig onder uw bed schoonmaken en uw boxspring uit elkaar rijden. Bovendien kunt u uw bed gemakkelijk opmaken, want uw boxspring is dankzij de unieke hoog-laag functie in hoogte verstelbaar. Zo werkt u met een rechte rug en wordt uw rug minder belast. Lees de ervaringen van Well-Fair klanten met de hoog-laag boxspring, genaamd LevelFit. 

Comfort en gemak voor elke dag

Maak het uzelf gemakkelijk door met een rechte rug uw bed op te maken. Verstel uw boxspring op de juiste werkhoogte dankzij de hoog-laag functie.

De unieke verstelmogelijkheden van de LevelFit boxspring maken een boek lezen gemakkelijk. De exclusieve zitfunctie van de hoog-laag boxspring geeft het gevoel dat u in een heerlijke relaxfauteuil tv kijkt of een tijdschrift leest. 

Dankzij de geïntegreerde wieltjes is een hoog-laag boxspring ook eenvoudig uit elkaar te rijden. Wel zo prettig met stofzuigen onder het bed. Well-Fair heeft in 2013 de eerste hoog-laag boxspring van Europa ontwikkeld. Deze wereldprimeur draagt de naam LevelFit. Een maatwerk bed van Well-Fair biedt u comfort en gemak voor nu en later. Meer weten over LevelFit? Klik dan hier


Probeer de Well-Fair boxspring uit...

Niets is overtuigender dan uw eigen ervaring. Well-Fair heeft in 2015 de eerste Belevingswereld van Nederland geopend. De Well-Fair Belevingswereld bestaat uit 30 unieke hotelkamers die uitgerust zijn met Well-Fair beddenmatrassen en toppers. Deze unieke showroom kunt u overdag bezoeken en 's nachts in slapen. Ervaar zelf het comfort en gemak van een Well-Fair maatwerk bed!  


Uw wensen staan centraal

Bij Well-Fair staat de mens centraal, we luisteren naar uw wensen. De (hoog-laag) boxspring wordt ambachtelijk gemaakt naar uw eigen wensen. Maatwerk vraagt een persoonlijk advies. Dagelijks zijn onze adviseurs onderweg om klanten te voorzien van een gratis advies aan huis.

Well-Fair Hoog-Laag Boxspring 

Altijd uw ruggedeelte in de ideale stand  

Rug- en beengedeelte in de comfort stand 

De ideale werk- en zorghoogte

Een zorgbed met een stijlvol uiterlijk 

Slaapt u ook het liefst in uw eigen bed? Voorkom dat u ineens in een ziekenhuis bed komt te liggen. Zorg komt vaak onverwachts. Voor de zorgverlener of mantelzorger is het prettig als het bed  in hoogte verstelbaar is. Niets is fijner dan in een eigen bed blijven slapen. Met uw eigen LevelFit hoog-laag boxspring van Well-Fair is dat mogelijk wanneer u ooit zorgbehoevend wordt. U kunt zorgartikelen eenvoudig bevestigen aan uw boxspring. Daardoor behoudt u het comfort van uw eigen bed in tijden van zorg. Ontdekt welke mogelijkheden er voor u zijn en lees meer over een advies aan huis.

De  specificaties van uw LevelFit boxspring...

Precies naar uw lichaam gemaakt

Met het speciaal ontwikkelde inmeetinstrument van Well-Fair wordt uw lichaam precies opgemeten, om een maatwerkproduct voor u te realiseren. Hierdoor kunt u maximaal genieten van uw nieuwe bed en krijgt u de juiste ondersteuning tijdens uw nachtrust.

Gepatenteerde verstelmogelijkheden

Met één druk op de knop kunt u uw bed in vier verschillende standen verstellen. Het Pull-Back systeem zorgt ervoor dat wanneer het bed in de relaxstand staat u toch gemakkelijker bij uw nachtkastje kunt. Door maximaal gebruik te maken van het virtuele draaipunt, ontvangt u het meeste comfort.


Gemakkelijk uw bed laten verstellen

Met de overzichtelijke draadloze afstandsbediening is uw bed in verschillende standen verstelbaar. Tevens is de afstandsbediening voorzien van een lichtje, zodat u uw afstandsbediening ook in het donker makkelijk kunt vinden. 


De mooiste stoffen, leder en kleuren op uw eigen bed 

Uw bed is naar eigen smaak samen te stellen. Wij komen bij u thuis langs om samen met u uw bed naar uw smaak samen te stellen. U heeft de keuze uit een breed assortiment aan materialen en kleuren. Precies zoals u het wilt.

Voorkom pijnlijk contact

Zowel de boxspring, matras als ook de topper is voorzien van afgerinde hoeken. Dit zorgt ervoor dat de Well-Fair boxspring geen harde randen of stoothoeken heeft. Daardoor voorkomt u pijnlijk contact. 

Veilig in- en uitstappen 

De boxspringbedden zijn voorzien van een in- en uitstapverlichting onder uw bed. Zodra u uw voeten naast uw bed plaatst verlichten de lampjes onder uw bed automatisch. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort. 


Gemakkelijk opmaken

Het opmaken van het bed is zwaar werk. Maak het uzelf gemakkelijk door de hoog-laag boxspring in de juiste ergonomische houding te verstellen. Daardoor wordt het bed opmaken weer een plezier voor u en voor uw rug. 

In een handomdraai een zorgbed

Mocht het ooit nodig zijn, is uw hoog-laag bed van Well-Fair in een handomdraai om te toveren naar een zorgbed. Dankzij de unieke hoog-laag functie is het voor de hulpverlener of mantelzorg prettig werken.

Zorgbed met alle accesoires 

Wat is er fijner dan op uw eigen vertrouwde bed zorg te kunnen ontvangen. Well-Fair heeft voor het hoog-laag bed LevelFit een ontzorgpakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit allerlei accesoires zoals; papegaai, infuus/unrine houder, uitvalbescherming, uitstaphulp, etc.  

Gratis brochure
Inspiratie magazine
Bezoek de Belevingswereld
20.000 m² inspiratie en beleving
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak