Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.8 8 ,8 461 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Inspiratie

Inspiratiedag zat. 20 april 2019 

Well-Fair organiseert op 20 april een inspiratiedag. Op deze dag kunnen 50-plussers ideeën opdoen op het gebied van comfort en gemak voor senioren. Ook neemt Well-Fair u mee in de geschiedenis van het bedrijfspand en het ontstaan van het bedrijf Well-Fair. De medewerkers van Well-Fair laten u op een relaxte manier kennis maken met het slimste bed voor 50-plussers, terwijl u heerlijk ontspant in de relaxfauteuils van Well-Fair. Kortom een dag boordevol inspiratie. Meld u snel aan! 

Welkom bij Well-FairHet hoofdkantoor van Well-Fair is vernoemd naar de rijke historie van het pand, namelijk de 'Stuyvenberg'. Tijdens de inspiratiedag vertellen wij u graag meer hierover en krijgt u een rondleiding door het pand. Herkent u details van vroeger nog in het huidige gebouw? 

De nieuwste 50+ auto'sOntdek de nieuwste 50+ auto's. Tijdens de inspiratiedag biedt Broekhuis op het terrein van Well-Fair de mogelijkheid om 8 autos te vergelijken op: de instaphoogte, veiligheid en gebruiksgemak

Verse hap van de rookovenTijdens uw bezoek aan de inspiratiedag van Well-Fair laten wij u niet met een lege maag naar huis gaan. De heren van Rookovens Nunspeet bereiden heerlijke gerechten vers voor u klaar. Wenst u een heerlijke Black Angus Burger of toch liever een broodje gerookte zalm van de Big American Smoker?

Livemuziek - John VisTijdens de inspiratiedag bij Well-Fair verwelkomen wij u graag in een gezellige sfeer. Neem plaats in de toenmalige bogenkamer, geniet van uw ontvangstdrankje en luister naar de ontspannen livemuziek van John Vis. 
Kom langs en laat u zich inspireren op het gebied van comfort. 

Slaapcomfort Wat is het beste bed voor 50-plussers? een bed dat ervoor zorgt dat u fris en uitgerust wakker wordt? een bed wat slimme technieken en verstelmogelijkheden heeft? Het antwoord kunt u vinden op de inspiratie dag van Well-Fair. Laat u zich inspireren op het gebied van slapen.  

Zitcomfort 

Wilt u graag heerlijk relaxen op een gezonde manier? Well-Fair maakt al jaren relaxfauteuils op maat die zorgen voor een gezonde zithouding. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam de exacte steun ontvangt die het nodig heeft. Tijdens de inspiratiedag presenteren wij met trots 4 nieuwe modellen. Meld u snel aan en beleef het.  

Programma:  

Meld u snel aan! vol=vol 

  • Aankomst met een ontvangstdrankje
  • Rondleiding door het historische pand 
  • Neem plaats in een 50+ auto van Broekhuis
  • Proef de heerlijke gerechten vers van
    de Big American Smoker
  • Ontdek het slimste bed voor 50-plussers 
  • Ontspan in een heerlijke relaxfauteuil 
  • Ontvang de goodiebag


Wat: Inspiratiedag Well-Fair 

Waar: Elspeterweg 30 in Nunspeet

Wanneer: Zaterdag 20 april 2019 

Hoelaat: 10:00-16:00 

Aanmeldingsformulier

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

 
Welk tijdstip heeft uw voorkeur?
Welk(e) product(en) heeft uw interesse?
Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis