Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
9 9 ,0 427 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Inspiratie

Uitnodiging inspiratiedag zat. 20 april 2019 

Well-Fair organiseert op 20 april een inspiratiedag. Op deze dag kunnen 50-plussers ideeën opdoen op het gebied van comfort en gemak voor senioren. Broekhuis auto's presenteert de nieuwste auto's die voorzien zijn van alle gemak en comfort. Well-Fair neemt u mee in de geschiedenis van het bedrijfspand en het onstaan van het bedrijf Well-Fair. Daarnaast bereid het bedrijf Rookovens op een authentieke Amercican Smoker de heerlijkste smaakvolle gerechten. De gastdames zorgen voor het drankje. De adviseurs van Well-Fair laten u op een relaxte manier kennis maken met het slimste bed voor 50-plussers, terwijl u heerlijk ontspant in de relaxfauteuils van Well-Fair. Kortom een dag boordevol inspiratie. Meld u snel aan! 

Welkom bij Well-FairHet hoofdkantoor van Well-Fair is vernoemd naar de rijke historie van het pand, namelijk de 'Stuyvenberg'. Tijdens de inspiratiedag vertellen wij u graag meer hierover en krijgt u een rondleiding door het pand. Herkent u details van vroeger nog in het huidige gebouw? 

De nieuwste 50+ auto'sOntdek de nieuwste 50+ auto's. Tijdens de inspiratiedag biedt Broekhuis op het terrein van Well-Fair de mogelijkheid om 8 autos te vergelijken op: de instaphoogte, veiligheid en gebruiksgemak

Verse hap van de rookovenTijdens uw bezoek aan de inspiratiedag van Well-Fair laten wij u niet met een lege maag naar huis gaan. De heren van Rookovens Nunspeet bereiden heerlijke gerechten vers voor u klaar. Wenst u een heerlijke Black Angus Burger of toch liever een broodje gerookte zalm van de Big American Smoker?

Livemuziek - John VisTijdens de inspiratiedag bij Well-Fair verwelkomen wij u graag in een gezellige sfeer. Neem plaats in de toenmalige bogenkamer, geniet van uw ontvangstdrankje en luister naar de ontspannen livemuziek van John Vis. 
Kom langs en laat u zich inspireren op het gebied van comfort. 

Slaapcomfort Tijdens de inspiratiedag kunt u het nieuwste bed van Well-Fair komen bewonderen.

Het bed is voorzien van alle comfort en gemak die u zich maar kunt wensen. Ontdek de mogelijkheden en het ligcomfort hiervan.

Zitcomfort 

Wilt u graag heerlijk relaxen op een gezonde manier? Well-Fair maakt al jaren relaxfauteuils op maat die zorgen voor een gezonde zithouding. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam de exacte steun ontvangt die het nodig heeft. 

Programma:  

 • Aankomst met een ontvangstdrankje
 • Inchecken bij gastdame 
 • Terug in de tijd (Ontdek de geschiedenis)
 • Rondleiding door het historische pand 
 • Neem plaats in een 50+ auto van Broekhuis
 • Proef de heerlijke gerechten vers van
  de Big American Smoker
 • Ontdek het slimste bed voor 50-plussers 
 • Ontspan in een heerlijke relaxfauteuil 
 • Ontvang de goodiebag

Aanmeldingsformulier

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

 
Welk tijdstip heeft uw voorkeur?
Welk(e) product(en) heeft uw interesse?
Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis