Winterse Inspiratiedagen

Komt u ook?

Al 30 jaar maken wij klanten enthousiast met hoogwaardige en innovatieve oplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness. Het is onze missie is om mensen zo lang en zelfstandig mogelijk thuis te laten wonen, met de juiste maatwerkoplossingen.

Laat u zich ook inspireren? Samen met Budding sfeermakers organiseren wij twee gezellige dagen! Kom naar Winterse Inspiratiedagen in Capelle aan den IJssel op vrijdag 16 en zaterdag 17 december.  Maak tijdens deze dagen onder het genot van een hapje, drankje en live muziek kennis met Well-Fair en onze levensloopbestendige oplossingen.

Relaxfauteuils

Ervaar en beleef het helemaal zelf

Bezichtig en ervaar het optimale zitcomfort van onze nieuwe serie relaxfauteuils tijdens de inspiratiedagen in onze showroom. 

Hoog-laag boxspring

Voor nu en voor de toekomst

Alle comfort en gemak, voor nu én later, speciaal voor u op maat gemaakt. Kom al onze innovatieve oplossingen ontdekken. 

De nieuwste innovatie

De jubileummatras en -topper

30 jaar kennis en ervaring komen tot uiting in het allerhoogste niveau ligcomfort: onze nieuwe jubileummatras en -topper! 

Verhoog u weerstand met de Well-Sun

Haal het beste van de zon in huis

Verdubbel uw vitamine-D niveau en verhoog uw weerstand. U voelt u minder futloos en bent energieker. Verminder pijnlijke spieren door middel van de Infrarood-functie. 

Wat: Well-Fair's Winterse Inspiratiedagen

Waar: Duikerlaand 336 Capelle aan den IJssel

Kies uw gewenste aankomsttijd:

Vrijdag 16 december
Aankomst tussen 10:00 en 10:30 uur 
Aankomst tussen 12:00 en 12:30 uur 
Aankomst tussen 14:00 en 14:30 uur 

Zaterdag 17 december
Aankomst tussen 10:00 en 10:30 uur
Aankomst tussen 12:00 en 12:30 uur 
Aankomst tussen 14:00 en 14:30 uur 

Aanmelden Inspiratiedagen