9 9 0 op basis van 518 beoordelingen Lees ervaringen

Vindt ook u hygiëne belangrijk?

U bevindt zich hier: Japans toilet

Japans toilet

De trend op het gebied van hygiëne

Ontspannen gaat u op een Japans toilet zitten. Een hightech oplossing voor 50-plussers die langer thuis willen wonen. Hygiënisch. Milieubewust. Comfortabel. Geen WC-rollen. Dit product van Well-Fair kent alleen maar voordelen! Vraag daarom vandaag nog een gratis brochure bij ons aan. Of kom langs in onze showroom in Nunspeet!


Wat is een Japans toilet?

Mondkapjes tijdens ziekte. Schoonmaakwoedes in en rondom het huis. In Japan vindt men hygiëne ontzettend belangrijk. Geheel in lijn met deze overtuiging is in dit prachtige land het Japans toilet ontwikkeld. Deze sanitaire voorziening bestaat uit een bidet met een regelbare waterstraal. Deze straal moet de billen van de gebruiker schoonspoelen. Daarnaast is de bril van een Japans toilet vaak verwarmd en wordt uw onderlichaam achteraf gedroogd met de toevoer van warme lucht.

Japans toilet
Hygiënisch toilet

Voordelen van een Japans toilet
Een Japans toilet kent een flink aantal voordelen. In de eerste plaats is dit sanitair vooral erg hygiënisch en makkelijk in gebruik. Op het moment dat u deze hightech voorziening helemaal naar uw eigen voorkeuren heeft ingesteld, kunt u deze namelijk met een afstandsbediening aansturen. Daarnaast is een Japans toilet ook goed voor het milieu. WC-papier behoort namelijk tot de verleden tijd.

De service van Well-Fair
50-plussers helpen om langer thuis te blijven wonen. Dat is al sinds 1992 het hoofddoel van Well-Fair. Dit doen wij door de beste producten met u te delen. Naast een Japans toilet treft u bij ons ook andere innovaties voor uw badkamer aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze eigen AquaBreeze of de Well-Sun? Kunt u ook wel wat hulp gebruiken bij het traplopen, slapen of zitten? Dan kunt u voor de nieuwste innovaties bij ons terecht.


Schaf nu een Japans toilet aan!
Een Japans toilet is hygiënisch, milieubewust en ook nog eens ontzettend comfortabel. Wilt u hier meer over weten? Maak dan direct een afspraak voor bezoek aan onze showroom in Nunspeet. Natuurlijk kunt u ook eerst informatie bij ons aanvragen. Blader door onze gratis brochure of maak gebruik van gratis advies aan huis. Heeft u een andere vraag? Neem ook dan contact met ons op! Bel hiervoor naar 0341 27 7010 . Ervaart u binnenkort ook het gemak van een Japans toilet?