9 9 0 op basis van 518 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Langer thuis wonen

Langer thuis wonen

Langer zelfstandig thuis wonen? Naarmate u ouder wordt, gaat u nadenken over uw woonsituatie. Het liefst blijven de meeste mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Thuis in een vertrouwde omgeving, samen met uw partner en omringd door vrienden en familie. Well-Fair is sinds 1992 dé specialist op het gebied van comfortabel en zelfstandig langer thuis wonen. Met diverse oplossingen zorgen wij ervoor dat mogelijke obstakels in huis niet langer meer een probleem vormen. U kunt hierbij denken aan een veilige badkamer, een traplift of een seniorenbed.


Een veilige badkamer

Uw badkamer is meer dan een plek om alleen maar even snel te douchen. In uw badkamer hoort u zich veilig en ontspannen te voelen. Voor veel senioren vormt de badkamer een barrière om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. De badkamer is niet veilig, waardoor valpartijen regelmatig voorkomen. Well-Fair heeft voor u dé oplossing. Wij bieden u een badkamer die volledig ingericht is voor uw veiligheid. Hierbij spelen comfort, gemak en design een grote rol. Denk bijvoorbeeld aan een drempelloze inloopdouche met antislip vloer. Wilt u meer weten over onze badkamers?


Ervaar het gemak van een traplift

Bestaat uw woonhuis uit meerdere verdiepingen? De trap vormt voor veel senioren een obstakel. Naarmate u ouder wordt, is het in veel gevallen lastiger om trap te lopen. Dit geeft een onveilig gevoel en is voor veel senioren een reden om te verhuizen. Met een traplift van Well-Fair kunt u zelfstandig thuis blijven wonen. De trap vormt geen obstakel meer! Goed om te weten: onze traplift is altijd geschikt voor uw trap, eenvoudig te bedienen en wij plaatsen de traplift binnen één dag. Ontdek hier alle voordelen van onze traplift. De manier om langer zelfstandig thuis te blijven wonen!


Kom volledig tot rust in een comfortabel hoog laag bed

Slapen is belangrijk voor onze gezondheid. Goede nachtrust doet immers wonderen. Met een maatwerk hoog laag boxspring van Well-Fair wordt u voortaan fit en uitgerust wakker. Wanneer wij spreken over maatwerk, hebben wij het niet alleen over de afmeting van het bed. Met maatwerk bedoelen wij dat het bed precies voor uw lichaam is gemaakt. Overal is aan gedacht. Zo is het bed volledig naar wens te verstellen. Hierdoor kunt u het bed op werkhoogte opmaken. Daarnaast zijn onze bedden geschikt voor (mantel)zorg. Kom meer te weten over onze bedden.


Langer thuis wonen? Kom het zelf beleven!

Wilt u zelf ervaren hoe onze oplossingen ervoor kunnen zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen? Laat u inspireren in de Belevingswereld! Hier vindt u 30 unieke kamers, elk voorzien van oplossingen gericht op langer zelfstandig thuis wonen. Beleef zelf de voordelen en bezoek de Well-Fair Belevingswereld. Liever overnachten? Ook dit is mogelijk!