Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Levensloopbestendige woning

Levensloopbestendige woning

Een levensloopbestendige woning is ingericht zodat u zo lang mogelijk (zelfstandig) thuis kunt blijven wonen. Voor veel 50+-ers komt er een moment waarop ze gaan nadenken over de toekomst. De meeste mensen blijven het liefst in de eigen woning wonen. Daar kent u immers de buurt en de mensen in uw buurt. Well-Fair is gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van uw woning. Dat doen wij al sinds 1992. In die tijd hebben wij al veel mensen geholpen aan een veilige én comfortabele woning.


Benieuwd hoe een levensloopbestendige woning eruit ziet? Vraag geheel vrijblijvend de verhelderende brochure aan

Levensloopbestendige woning

Hoe maken we uw woning levensloopbestendig? 

Om uw woning levensloopbestendig te maken rusten we uw woning uit met diverse voorzieningen. Van traplift tot een comfortabel en elektrisch verstelbaar hoog laag bed. Middels een advies aan huis bekijken wij welke voorzieningen wij moeten plaatsen om uw woning levensloopbestendig te maken. Dit advies aan huis is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Advies aan huis is zowel mogelijk in de ochtend, middag als avond.

Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! 

Wist u dat de meeste ongelukken binnenshuis gebeuren? Het cliché ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’ is helaas waar. De badkamer is bij uitstek een plek waar ongelukken plaats kunnen vinden. Bijna iedereen heeft wel eens meegemaakt bijna uit te glijden in de badkamer. Na het nemen van een douche of bad zijn de tegels immers vaak nat. 

Gelukkig loopt dit vaak met een sisser af en kunnen de meeste mensen voorkomen daadwerkelijk te vallen. Maar wanneer dit niet voorkomen kan worden, zorgt dit voor een pijnlijke val. In een levensloopbestendige woning pakken wij ook de badkamer aan. Met diverse oplossingen zorgen wij ervoor dat u zich veilig kunt bewegen in uw badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een drempelloze douchecabine en een antislipvloer. 


Brochure levensloopbestendige woning

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 

Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

Waarom is een levensloopbestendige woning zo belangrijk? 

Er is steeds meer vraag naar een levensloopbestendige woning en dat is ook niet zo gek. In het geval van een koopwoning heeft u jarenlang geïnvesteerd in uw woning om deze helemaal naar eigen wens aan te passen. Uw eigen woning is een plek waar u zich thuis voelt. Ouderdom hoeft geen reden te zijn om te verhuizen. Een levensloopbestendige woning zorgt ervoor dat u niet hoeft te kijken naar een aanleunwoning of bejaardenhuis.

Dit terwijl het een aantal jaar geleden nog heel normaal was om bijvoorbeeld naar een bejaardenhuis te verhuizen. De overheid geeft hier echter steeds minder vergoeding voor en ziet het liefst dat ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In een levensloopbestendige woning staan comfort en veiligheid centraal. Met onze toepassingen hoeft u zich geen zorgen te maken over uw toekomst! 


Is mijn woning levensloopbestendig te maken?

Wellicht vraagt u zich af of het mogelijk is uw huidige woning levensloopbestendig te maken. Het antwoord is volmondig ja. Well-Fair is sinds 1992 dé specialist op dit gebied. Middels een gratis advies aan huis vertellen we u graag op welke punten uw woning verbeterd kan worden. Vraag direct een gratis advies aan huis aan of vraag direct onze gratis brochure aan. 


Brochure vol inspiratie!

In onze gratis brochure krijgt u meer informatie over de verschillende voorzieningen die Well-Fair kan bieden om uw woning levensloopbestendig te maken. Vraag de brochure vandaag nog aan. U ontvangt deze binnen 3 dagen in huis!