9.1 9 1 op basis van 500 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Luxe boxspring

Luxe boxspring

Maatwerkoplossing van Well-Fair

Ultiem tot rust komen na een dag van inspanning? Dat doet u in een luxe boxspring van Well-Fair. Al sinds 1992 is Well-Fair in gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Hierbij richten we ons voornamelijk op de 50-plusser, maar bij een luxe boxspring is natuurlijk iedereen gebaat. Ongeacht uw leeftijd. Luxe boxsprings van Well-Fair worden - zoals u wellicht al had verwacht - met de hand gemaakt. Daarnaast worden onze luxe boxsprings volledig afgestemd op uw lichaam. Lees hieronder verder over de mogelijkheden van ons bed of vraag direct gratis onze brochure aan.

Onze luxe boxspring:

  • Is prachtig afgewerkt, een lust voor het oog;
  • Beschikt over een handige pull-back functie;
  • Beschikt over een viruteel draaipunt, hierdoor kunt u in de optimale houding terug naar de ligpositie;
  • Er zijn geen draden of motoren zichtbaar.
Luxe boxspring


Op maat gemaakt matras

De basis van een goede nachtrust

Een goede nachtrust doet wonderen. Niets zo vervelend als moeilijk in slaap komen. In de basis bestaat onze luxe boxspring dan ook over goed matras. Het matras van Well-Fair wordt op maat gemaakt voor u. Elk lichaam is anders. Door met een op maat gemaakt matras te werken, weet u zeker dat u geniet van een optimale nachtrust. Ons op maat gemaakte matras is gemaakt van exclusieve natuurlijke materialen en biedt de juiste ondersteuning. Dit zorgt voor een goede doorbloeding waardoor u uitgerust weer aan een nieuwe dag kunt beginnen!


Goed om te weten: U ontvangt 6 maanden slaapgarantie op uw handgemaakte matras!


Laag in gewicht en voorzien van handvatten

Het op maat gemaakte matras is licht in gewicht. Dit is erg praktisch tijdens het opmaken van uw luxe boxspring. Daarbij zijn al onze op maat gemaakte matrassen voorzien van handvatten. Deze zorgen ervoor dat u het matras makkelijk kunt omdraaien. De ritsen op het matras zorgen ervoor dat de topper altijd op zijn plaats blijft.Een luxe boxspring van Well-Fair:


Aangepast aan de inrichting van uw slaapkamer
Bij onze luxe boxspring is het mogelijk om te kiezen uit materiaal en kleur van boxspringbekleding. Hierdoor sluit uw nieuwe bed aan op de rest van de inrichting van uw slaapkamer.


Voorzien van een hoog-laag functie
Onze luxe boxspring is voorzien van een hoog-laag functie. Het opmaken van een bed is normaal gesproken best een klus. Zeker omdat een ‘normaal’ bed over het algemeen niet op werkhoogte in te stellen is. Dankzij de hoog-laag functie kan onze luxe boxspring dit wel.


Persoonlijk advies
Maatwerk vraagt om persoonlijk advies. Onze adviseurs zijn dan ook dagelijks onderweg om klanten te voorzien van een gratis advies aan huis. Hebt u interesse in een luxe boxspring? Vraag gratis onze brochure in of vraag een gratis advies aan huis aan.

Klassieke luxe boxspring

Klassiek

Romantische luxe boxspring

Romantisch

Landelijke luxe boxspring

Landelijk