9 9 0 op basis van 518 beoordelingen Lees ervaringen

Een comfortabele badkamer voor nu en later. Daar geniet u iedere dag van!

U bevindt zich hier: Meer over Well-FairBadkamer

Badkamercomfort

Ervaar het zelf

Verschillende comfortproducten zorgen ervoor dat u in de badkamer frisheid, warmte en wellness ervaart. De comfort producten voor de badkamer bestaan uit de: Well-Sun, Douchetoilet en Aquabreeze.

De Well-Sun

Iedere dag een natuurlijke aanmaak van vitamine D


Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. de Well-Sun zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken.

Het resultaat? U voelt zicht energieker en krijgt een gezonde kleur. Infrarood licht werkt ontspannend. Bovendien stimuleert dit warme licht de bloedsomloop en verlicht het spier- en gewrichtspijn. Het apparaat kan in de douche geïnstalleerd worden; u doucht en geniet tegelijkertijd van de zon…

Een douchetoilet

U wast toch ook uw handen met water


Bij het handen wassen, douchen of het baden zorgt water altijd voor een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Met de AquaClean douche wc’s ervaart u dit weldadige effect, telkens als u het toilet gebruikt. Een simpele druk op de knop en de douche wc reinigt uw onderlichaam met een aangename, warme waterstraal. Afhankelijk van het model zorgen extra verwenfuncties voor nog meer hygiëne en welzijn. Een douche wc is niet alleen handig voor nu, maar zeker ook voor later indien uw zorgbehoevend wordt.