9 4 op basis van 712 beoordelingen Lees ervaringen

Bedrijfsprofiel

U bevindt zich hier: Over Well-FairBedrijfsprofiel

Over Well-Fair

Well-Fair is de specialist op het gebied van het ontwerpen en maken van comfort- en gemaksartikelen voor 50+’ers. Hierbij kunt u denken aan hoog-laag boxsprings, relaxfauteuils en wellnessproducten.
Onze missie is om mensen zo lang en zelfstandig mogelijk thuis te laten wonen, met de juiste maatwerkoplossingen. Niet alleen comfort, maar ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zodoende zijn wij dan ook altijd bezig met het bedenken, ontwikkelen en maken van nieuwe oplossingen.

Oprichtingsgeschiedenis
Well-Fair is in 1992 opgericht door Jaap Frens. Hij begon met de verkoop van merino wollen dekens. Al snel werd het assortiment aangevuld met kussens en matrassen.

Met het oog op levensloopbestendig wonen werd in 2013 het eerste hoog-laag boxspring uitgebracht.
Uniek aan dit model was toen dat het, naast dat het in houding kon worden aangepast, ook omhoog en omlaag kon worden gebracht. Op deze manier kan het bed gemakkelijk worden op- en schoongemaakt en kan er zorg worden verleend.

Met de gedachte van het levensloopbestendigheid werd zo ook de relaxfauteuil aan het aanbod toegevoegd. Door middel van een unieke inmeetmethode wordt de fauteuil volledig op maat gemaakt.
Op het gebied van wellness biedt Well-Fair de Well-Sun en het douchetoilet. Ook is er een luxe huidverzorgingslijn ontwikkeld, speciaal voor de ouder wordende huid.
In 2019 heeft Jaap Frens het bedrijf overgedragen aan een nieuwe directie.

Well-Fair belevingswereld


In 2015 openden we de deuren van de Well-Fair belevingswereld. Deze bestaat uit 30 verschillende hotelkamers waar klanten het comfort en gemak van onze oplossingen zelf kunnen ervaren. Op deze manier bieden we mensen de mogelijkheid om zelf te ervaren welke oplossingen in hun specifieke situatie geschikt zijn.

De klant is koning
De relatie met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Er wordt dan ook regelmatig contact met de klant opgenomen om te zien of alles nog naar wens is. Zijn de klanten nog tevreden met hun aankoop? Indien klanten problemen ervaren met één van hun producten wordt dit dan ook meteen opgelost.

Namens de directie
Al weer 30 jaar geleden is Well-Fair opgericht! 30 jaar lang hebben we continu geluisterd naar de wensen van onze klanten. Hierdoor zijn uiteindelijk oplossingen bedacht en ontwikkeld die bijdragen aan het langer comfortabel zelfstandig ouder worden. In de afgelopen jaren hebben we tienduizenden klanten kunnen helpen door middel van onze maatwerkproducten.


Dankzij onze klanten en medewerkers doen we dat nog steeds, iedere dag opnieuw met heel veel passie en plezier. Een briefje van een klant die erg tevreden is over een van onze producten, dat is wat ons iedere keer opnieuw drijft om te blijven door ontwikkelen en onze klanten blij te maken!


De tijd dat we als oudere op 65 jarige leeftijd zelf konden beslissen of we naar het bejaardentehuis wilden ligt ver achter ons. Men komt alleen nog in een verzorg- of verpleeghuis als er een indicatie is. Hierdoor worden consumenten dus gedwongen om langer thuis te blijven wonen, al dan niet met behulp van thuis- en mantelzorg. Als directie vinden we het een uitdaging om iedere keer weer oplossingen te bedenken die het zelfstandig thuis wonen comfortabel maken.


Samen met onze medewerkers zijn we altijd bezig met het optimaliseren van de klantbeleving. Of het nu gaat om de afdeling productontwikkeling, service, orderverwerking en finance, adviseurs, receptie of ons callcenter: iedereen werkt met dezelfde passie om onze klant tevreden te maken. Gaat er dan nooit iets fout bij Well-Fair? Jazeker, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Maar de manier waarop je iets oplost, daar gaat het om! Altijd het doel hebben om de klant tevreden te maken.


In de komende jaren hopen we als directie dat ons bedrijf verder kan groeien. Well-Fair zal zich blijven ontwikkelen en aanpassen aan de wensen en de behoeften van onze klant. We blijven mooie producten ontwikkelen op het gebied van slapen, zitten, wellness en huidverzorging. Dat is de enige manier om innovatief te blijven en in deze markt voorop te lopen. Met het geweldige team met vakmensen gaan we met veel vertrouwen de toekomst tegemoet!


Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens bij ons langs in het mooie Nunspeet op de Veluwe! Onze ruime showroom met al onze oplossingen staat voor u klaar, en…. we hebben lekkere koffie!


Hartelijke groet,
Namens de directie van Well-Fair,
Gerrit van de Velde, Hendri Frens en Gerwin Mulder