;
9 0 op basis van 647 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

Zelfstandig en comfortabel ouder worden...

De missie van Well-Fair

Well-Fair gelooft in de kracht van senioren en vindt dat zij zo lang mogelijk zelfstandig van het leven moeten kunnen genieten. Met de maatwerkmeubels en –diensten van Well-Fair wordt de zelfstandigheid van senioren gecreëerd en ondersteund.


Zo lang mogelijk zelfstandig thuis…

Nederland telt begin 2015, 3 miljoen 65-plussers, waarvan 0.7 miljoen 80 plussers. Dit aantal zal de komende jaren snel stijgen. In 2040 leven er 4.7 miljoen 65-plussers in Nederland. (26% van de totale bevolking). Tegelijkertijd verandert er veel voor senioren, bijvoorbeeld in de zorg. Het is steeds minder vanzelfsprekend dat u straks in een zorg- of verpleeghuis terecht kunt. Dit betekent dat u langer en vaak tot op hogere leeftijd zelfstandig thuis moet blijven wonen.


Kwaliteit en vertrouwen van en voor onze klanten...

Well-Fair bestaat sinds 1992 en is dé specialist op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden. Well-Fair weet als geen ander wat senioren nodig hebben bij het ouder worden. Daarom maken en leveren wij comfort- en gemaksproducten die volledig op maat gemaakt worden. In 2015 heeft Well-Fair de Well-Fair Belevingswereld geopend. Een uniek concept in Nederland om de keuze voor het langer thuis blijven wonen makkelijker te maken. Deze Belevingswereld bestaat uit 30 unieke hotelkamers met allerlei oplossingen en mogelijkheden om langer thuis te blijven wonen.


Landelijk vertegenwoordigd

Sinds 1992 bouwt Well-Fair aan een netwerk van klanten. Wij noemen onze klanten ambassadeurs. Het netwerk wordt steeds omvangrijker. Met inmiddels meer dan 35.000 klanten in Nederland is er altijd een ambassadeur bij u in de buurt te vinden. Wanneer u voor uzelf investeert in een maatwerkproduct zijn wij ervan overtuigd dat u ook een ambassadeur wordt.