Een moment van ontspanning op de oude dag.

Naarmate we ouder worden, neemt onze spierkracht en de kwaliteit van onze botten af. Hierdoor is het risico om wat te breken na een val groter dan toen we jonger waren.

Door het nemen van preventieve maatregelen, voorkomt u dat u onverwachts moet kiezen tussen beperkte opties, met name omdat u dan vaak gedwongen wordt om snel te handelen. Door op tijd over uw toekomst na te denken, is de kans groot dat u dit kunt voorkomen.

Sfeerfoto van een levensloopbestendig bed in een levensloopbestendige woning.

Wat kunt u nu als doen om uw zelfredzaamheid te vergroten?

Een valpartij zorgt vaak voor een flinke domper op de zelfredzaamheid. Helaas is een valpartij het meest voorkomende ongeval onder senioren. Het is daarom erg van belang om ervoor te zorgen dat u in huis er alles aan gedaan heeft om de kans op vallen te beperken. Wat kunt u hier nu al voor doen?

De dag begint goed met een kwartier voor de Well-Sun van Well-Fair.

Well-Fair en levensloopbestendige woning

Well-Fair biedt maatwerkoplossingen en gemaksproducten aan die bijdragen aan het langer zelfstandig thuis wonen. Zo kunt u denken aan seniorenstoel of bank op maat, een seniorenbed met uniek hoog laag systeem, douchetoilet of een Well-Sun. Heeft u interesse in één of meerdere van deze producten? Vraag dan onze gratis brochure aan, of plan en vrijblijvende afspraak met één van onze thuisadviseurs.