9 0 op basis van 556 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Over Well-FairNieuws

Well-Fair nieuws

Wat is nieuw bij Well-Fair in Nunspeet?

Hier treft u een selectie met nieuwtjes over of rond Well-Fair en de missie 'zelfstandig genieten van het leven'.

Voorjaarsactie zitcomfort

Voorjaarsactie zitcomfort (verlopen)

Goed nieuws! De super aantrekkelijke voorjaarsactie is éénmalig verlengd tot en met 31-7-2019. In deze periode zijn de banken, (relax)fauteuils en clubs super aantrekkelijk geprijsd. Vraag de brochure zitcomfort aan en ontdek de mogelijkheden.

Inspiratiedag zaterdag 20 April (verlopen)

Laat uzelf inspireren op 20 april in Nunspeet. Bekijk het programma en meld u aan.

inspiratiedag 20 april
Winnaar puzzelmagazine

Winnaar puzzelmagazine 2018 Well-SunWij feliciteren mevr. Van Walgooien uit Numansdorp met het winnen van een Well-Sun.

De merinoschapen leven in een wisselend klimaat van hun leefomgeving – met in de zomer temperaturen tot 35 °C en in de winter 20 °C onder nul. Dit vraagt om een hoog aanpassingsvermogen van de dieren. Toch is het voor de schapen geen enkel probleem om in deze extreme omstandigheden te overleven; dit hebben ze te danken aan hun zeer speciale wollen vacht. In de zomer is de vacht dun, licht en ademend. In de winter groeit er een extra laag wol over de basisvacht, die zorgt voor extra bescherming en isolatie.

De voordelen van Merinowol:

 • Nooit meer te koud of te warm ivm. isolerende werking van natuurlijk materiaal
 • Vochtregulerende en warmteregulerende eigenschappen
 • Antibacteriele werking door lanolineVoordelen Merinowol
voordelen goede nachtrust

Slaap en dementie lijken volgens geriater (ouderenarts) Jurgen Claassen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij stelt dat dementiepatiënten beter functioneren na een goede nachtrust en dat gezonde mensen door voldoende slaap dementie zelfs kunnen voorkomen.

Gezondheidsnet vraagt hem hoe dit zit.

Hoe eten je slaap beïnvloedt

de DO's en DONT's

Wat bevordert je nachtrust?

Om te weten hoe we onze nachtrust kunnen bevorderen, moeten we eerst weten wat hetgeen is dat ons slaperig maakt. Melatonine is onze vriend: het slaaphormoon. Ons lichaam maakt het op natuurlijke wijze aan en het regelt grotendeels ons slaap- waakritme. Het is een natuurlijk proces, maar we kunnen er onze invloed op uitoefenen middels de voeding die we consumeren. Hoe dat precies gaat, lees je hieronder.

DO's:

- Tryptofaan:

Je vindt het in zuivelproducten als melk en yoghurt, bananen, tonijn, dadels, sojabonen, amandelen, pinda’s, granen en in gevogelte.

- Serotonine:
Deze koolhydraten zitten onder andere in volkorenproducten, groenten en havermout.

- Vitamine-B:

Vitamine B zit in veel producten, maar voor een betere nachtrust zijn visproducten en volkorenproducten aan te raden.

- Tijd van eten:

De beste indeling is een stevig ontbijt, een gematigde lunch en een lichte avondmaaltijd. Een zeer aan te raden lichte maaltijd voor in de avond is een salade; sla is voedsel dat direct bijdraagt aan de aanmaak van melatonine, dus ideaal voor in de avond. Ook is het aan te raden om minimaal drie uur tussen je avondmaaltijd en bedtijd te houden. Met een lege maag naar bed gaan is overigens ook niet fijn; mocht je dus trek krijgen, eet dan iets licht verteerbaars zoals een banaan.

DONT's:

- Cafeïne:

Het heeft een stimulerende werking op de hersenen, nieren, maag en darmen. Vermijd dus zoveel mogelijk cafeïnehoudende producten als koffie, thee en al helemaal: energiedrank.

- Alcohol:

Val je er makkelijk van in slaap? Zeker. Is het goed voor je nachtrust? Absoluut niet.Het lichaam is namelijk keihard bezig met het afbreken van de alcohol.

- Vetten en eiwitten:

‘s Avonds een vette hap naar binnen werken, zorgt dat het lichaam ‘s nachts weer hard aan het werk moet. Voor eiwitten geldt hetzelfde verhaal.

- Suiker en geraffineerde koolhydraten:

Deze stoffen zitten bijvoorbeeld in witbrood, koek, snoepjes en taart.Een grote(re) mate van consumptie kan bloedsuikerspiegel-schommelingen veroorzaken, waardoor de kans dat je ‘s nachts wakker wordt aanzienlijk toeneemt.


(bron: https://www.manners.nl/invloed-van-voedsel-op-nachtrust/)


Wintertijd of zomertijd?

Wat is het beste voor ons?

Van zomertijd naar wintertijd gebeurt op een natuurlijke wijze. De wintertijd is de officiele Nederlandse tijd.
Zouden wij in Nederland ook tijdens de wintermaanden de zomertijd aanhouden, dan zou dat betekenen dat het een uur later donker wordt en dus ook een uur later licht wordt.

Dit heeft effect op ons lichaam. Als het donker is, maakt ons lichaam melatonine aan waardoor u sneller moe bent en u langer op bed ligt. Door het dagelijkse gebruik verliest het bed na verloop van tijd comfort. Dit heeft invloed op uw nachtrust.

Wilt u fris en uitgerust wakker worden? Vraag dan het gratis slaapmagazine aan.

Bedankt en tot volgend jaar op de 50+ beurs!

Wij kijken terug op een succesvolle beursweek met enthousiaste beursbezoekers en een ontzettend gemotiveerd team. honderden bezoekers zijn nu aan het puzzelen en wellicht zien wij een van jullie binnen kort weer terug.

team 50+ beurs


50+ beurs inspiratieKomt u gezellig bij ons langs? HAL 8 STAND 08C20

Ook dit jaar staat Well-Fair weer op de 50+ beurs in Utrecht.

De beurs vindt plaats van dinsdag 18 september 2018 tot en met zaterdag 22 september 2018.


Houdt u van puzzelen? Tijdens de beurs kunt u het nieuwe gratis puzzelboekje ophalen op onze stand.

En er zijn nog meer te ontdekken. Kom het bekijken!


Tips ter voorkoming van opgezette voeten en enkels:

 • Strek regelmatig je benen
 • Draag kleding die de bloedcirculatie niet belemmert.
 • Drink voldoende! Daarmee wordt de bloedsomloop gestimuleerd.
 • Eet producten die vocht afdrijven, bijvoorbeeld: peterselie, bleekselderij, asperges, appelazijn, mierikswortel en venkel.
 • Eet minder zout; zout houdt vocht vast. Vermijdt E-nummers in je voeding.
 • Let op je houding tijdens het zitten. Ga bijvoorbeeld niet met je benen over elkaar zitten. Dit belemmert de bloedcirculatie.
 • Zorg voor goede schoenen: luchtdoorlatend, ondersteunend en met een goede pasvorm. Er bestaan ook panty’s die de bloedsomloop stimuleren. Deze geven meer ondersteuning.
 • Stretch je benen!

Wat als je voeten al opgezet zijn?

 • Koelen
 • Masseren
 • 's nachts tijdens het slapen de voeten hoger laten rusten, dan de rest van je lichaam
 • Beperk het gebruik van alcohol en cafeïne

(Bron: podozorg.nl)


Hittetips - voor de dagen met extra veel zon

 • Drink minstens twee liter water, sap of thee per dag. Ook als u geen dorst heeft! Zorg dat u altijd iets te drinken bij u heeft. Pas op met alcohol en dranken met suiker, want deze onttrekken juist vocht uit uw lichaam. Plast u minder dan normaal of is uw urine donkerder? Drink dan wat meer.

 • Smeer uw huid goed in met zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

 • Probeer zoveel mogelijk binnen te blijven tussen 11.00 en 17.00 uur.

 • Draag lichte en luchtige kleding. Het is het beste om kleding van katoen, linnen of andere natuurlijke vezels te dragen. Bedek uw hoofd met een zonnehoed of zonneklep als u naar buiten gaat. Vervang een dekbed of deken door een laken.

 • Verzorg wondjes extra goed om ontstekingen te voorkomen.

 • Zorg dat u genoeg eiwitten, vitamines en zout binnen krijgt. Groenten en fruit zijn erg goed, omdat deze veel water, vitamines en mineralen bevatten. Soep, bouillon, melk, ijs en tomatensap vullen het verloren zout aan. Bij hoge temperaturen bederft voedsel eerder, waardoor u sneller diarree kunt krijgen en veel vocht verliest. Zorg er daarom voor dat uw etenswaren goed gekoeld blijven en houdt u keuken schoon.

 • Zorg dat het bij u in huis niet te warm wordt. Als het mogelijk is, gebruik dan zonnewering. Houdt deuren en ramen overdag dicht en laat uw huis ’s avonds en ’s nachts maximaal luchten. Vindt u het niet veilig om uw ramen ’s nachts open te zetten? Zet dan uw ventilatieroosters open. Doe ook lampen en computer zoveel mogelijk uit.

 • Heeft u het warm? Maak regelmatig uw gezicht, hals, polsen en benen nat. Ook een nat washandje of voetenbadje werkt verkoelend.

 • Neem veel rust en vermijd zware inspanningen.

 • Gebruik een ventilator of airconditioning. Plaats een ventilator hoog genoeg en zorg dat de luchtstroom niet direct op uw lichaam gericht is. Vermijd te grote temperatuurverschillen en tocht.

 • Woont u alleen of heeft u gezondheidsklachten en veel last van de warmte? Vraag uw buren of familieleden om op u te letten of uw regelmatig even te bellen.

 • Merkt u dat u door de warmte last heeft van gezondheidsklachten? Ga dan direct naar de huisarts. Vraag uw huisarts om advies als u medicijnen gebruikt die vocht afdrijven of effect hebben op uw geestelijke gesteldheid.

(Bron: www.ouderenfonds.nl/handig/tips/)

bacteriën handdoek

Je handdoek krioelt van de bacteriën

Bacteriën vieren een feestje in je badhanddoek, en daarom moet je hem vaak wassen. Vaker dan je denkt.

Je badhanddoek is een buffet van vocht en voedingsstoffen voor de miljoenen bacteriën die je er zelf aan afgeeft. Daarom is het aan te raden om je handdoek meerdere keren per week te wassen.

Dat zegt Philip Tierno, onderzoeker in microbiologie en pathologie aan de New York University School of Medicine, tegen Tech Insider.

Voer voor bacteriën

Handdoeken bieden de ideale omstandigheden voor bacteriën: de dikke stof is warm en vochtig en bevat voeding in de vorm van dode huidcellen.

De bacteriën voeg je zelf toe aan de cocktail. Elke keer dat je je natte lichaam afdroogt met de badstof, breng je – naast dode huidcellen – ook vocht (secreten) uit je hele lichaam over op de handdoek. Die komen bijvoorbeeld uit speeksel, wondjes, je endeldarm en je urinebuis. En ze bevatten natuurlijk bacteriën.

Daar komen mogelijke microdruppels bij van het doorspoelen van het toilet, die zich door de hele badkamer kunnen verspreiden.

Handdoek moet kurkdroog zijn

Als je je handdoek na elk gebruik helemaal droog laat worden, hoef je hem volgens Philip Tierno slechts na drie keer afdrogen te wassen.

Hang je de natte handdoek echter aan een haakje in een slecht geventileerde badkamer, waar hij in de loop van een dag slechts langzaam droog wordt, dan moet je hem nog vaker wassen: al na één of twee keer.

Houd je handdoek voor jezelf

Dat we toch niet massaal aan de builenpest bezwijken met dank aan onze klamme handdoeken, komt doordat het voornamelijk onze eigen bacteriën zijn die in onze handdoek krioelen.

En je eigen bacterieflora is in principe onschadelijk voor jou.

Van de bacteriën van anderen kun je wel ziek worden. En als je je handdoek deelt met iemand die een stafylokokken- of andere huidinfectie heeft, kan de infectie via de handdoek worden overgedragen op jouw huid.

Handdoeken die je alleen voor je handen gebruikt bevatten niet zo veel lichaamssecreten. Toch moet je ze vaak wassen, omdat je ze met anderen deelt.
(Bron: wibnet.nl/mens/gezondheid/je-handdoek-is-een-broeinest-van-bacterien)

'Ouderen denken te weinig na over woonsituatie'
(Juni 2018)
Drie kwart van de 70-plussers heeft nog geen enkel initiatief genomen om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Ze hebben geen informatie ingewonnen over aanpassingen in huis of ze vinden het nog te vroeg om hierover na te denken.


Pas als hun gezondheid achteruit gaat, komen ze in actie. En dan is het meestal te laat, blijkt uit een onderzoek van de stichting Zilver Wonen onder 5.258 ouderen met een gemiddelde leeftijd van 72 jaar.

Naar aanleiding van de onderzoeksresultaten verwacht Zilver Wonen over vijf tot acht jaar grote problemen. "Er is namelijk een groot tekort aan seniorenwoningen, ongeveer zestigduizend, en het merendeel van de senioren woont in een niet-aangepaste woning", zegt voorzitter Coen Staal.

Uit het onderzoek is ook gebleken dat 64 procent van de alleenstaanden ouderen niet in een toekomstbestendige woning woont. Voor samenwonenden is dat 55 procent. Staal: "Deze laatste groep heeft het dus beter voor elkaar, terwijl alleenstaande ouderen toch al kwetsbaarder zijn."

Van de ondervraagden zei 24 procent maatregelen te hebben genomen om langer zelfstandig te kunnen wonen. De meesten beginnen met het beter toegankelijk maken van het toilet.

Verder staan aanpassingen in de badkamer, zoals steunbeugels en het minder glad maken van de vloer, op het programma. Ook vervangen steeds meer ouderen het bad door een inloopdouche.

(Bron: https://www.nu.nl/wonen/4996295/ouderen-denken-weinig-woonsituatie.html)


Slaap je weleens slecht?

NOS bericht, dat een op de vijf Nederlanders van 12 jaar of ouder naar eigen zeggen een slechte nachtrust hebben. Ze hebben moeite met in slaap vallen, slapen slecht door of worden te vroeg wakker, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Bij 10 procent van de mensen zijn de slaapproblemen ernstig.

De helft van de mensen die slecht slapen, worden daardoor belemmerd in hun dagelijkse functioneren. Ze kunnen zich niet goed concentreren, zijn vergeetachtig of hebben een slecht humeur.

Hoe hoger de leeftijd, hoe meer slaapproblemen. 28 procent van de 75-plussers heeft moeite met slapen, tegenover 8 procent van de 12 tot 16-jarigen.

Ook slapen vrouwen slechter dan mannen. 25 procent van de vrouwen zegt slaapproblemen te hebben. Bij mannen is dat 15 procent.

Wat kan je doen tegen een slechte nachtrust?

- Vermijdt beeldschermen een uur voordat je gaat slapen

- Zorg overdag voor voldoende daglicht en snachts voor een donkere kamer

- Blijf in beweging. Sport echter niet drie uur voordat je naar bed gaat

- Drink geen cafeiïne maar na de vroege middag

- Eet niet te veel vlak voor je gaar slapen

- Geen powernaps na 12.00 uur 's middags

winnaar puzzel

Winnaar puzzel Jubileummagazine

Wij feliciteren de gellukkige winnaar met een weekendje weg voor twee personen.Is dromen een teken van een goede nachtrust? (1 maart 2018)

Je ligt heerlijk op een strand en ontmoet mensen die je nog nooit eerder hebt gezien. Je gaat een deur door en staat ineens in een huis waarvan je precies de indeling kent terwijl je er nog nooit eerder bent geweest. En ineens schrik je wakker. Iedereen heeft weleens van die gekke dromen. Maar waarom dromen we eigenlijk?


Ieder mens droomt. Een droom kan een verwerking van indrukken zijn die men overdag heeft meegemaakt. Droombeelden kunnen in elk stadium van slaap voorkomen, maar ze vinden voornamelijk plaats in de REM-slaap. REM, staat voor Rapid Eye Movement. Tijdens deze fase zijn de hersenen druk bezig, waardoor de ogen snel heen en weer bewegen. De rest van het lichaam is gedurende de REM-slaap volledig ontspannen. In tegenstelling tot de REM-slaap is dromen niet noodzakelijk. Gebrek aan REM-slaap heeft effect op de hersenontwikkeling en het inpassen van nieuwe informatie.


Als antwoord op de vraag. Als men veel droomt, betekend dit, dat men meer REM-slaap heeft gehad en dit heeft dus invloed op de gezondheid.


Zorg er dus voor dat de omgevingsfactoren in de slaapkamer aangepast worden, om goed tot rust te komen. Hierdoor maakt men zo veel mogelijk kans om goed te slapen en in de REM-slaap terecht te komen.

Is dromen een teken van een goede nachtrust? (1 maart 2018)

Je ligt heerlijk op een strand en ontmoet mensen die je nog nooit eerder hebt gezien. Je gaat een deur door en staat ineens in een huis waarvan je precies de indeling kent terwijl je er nog nooit eerder bent geweest. En ineens schrik je wakker. Iedereen heeft weleens van die gekke dromen. Maar waarom dromen we eigenlijk?


Ieder mens droomt. Een droom kan een verwerking van indrukken zijn die men overdag heeft meegemaakt. Droombeelden kunnen in elk stadium van slaap voorkomen, maar ze vinden voornamelijk plaats in de REM-slaap. REM, staat voor Rapid Eye Movement. Tijdens deze fase zijn de hersenen druk bezig, waardoor de ogen snel heen en weer bewegen. De rest van het lichaam is gedurende de REM-slaap volledig ontspannen. In tegenstelling tot de REM-slaap is dromen niet noodzakelijk. Gebrek aan REM-slaap heeft effect op de hersenontwikkeling en het inpassen van nieuwe informatie.


Als antwoord op de vraag. Als men veel droomt, betekend dit, dat men meer REM-slaap heeft gehad en dit heeft dus invloed op de gezondheid.


Zorg er dus voor dat de omgevingsfactoren in de slaapkamer aangepast worden, om goed tot rust te komen. Hierdoor maakt men zo veel mogelijk kans om goed te slapen en in de REM-slaap terecht te komen.

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid. Het zorgt voor een toename van vitamine-D, wat onder andere zorgt voor sterke botten. Het heeft tevens een positief effect op het immuunsysteem.

Haal het goede van de zon in huis door middel van de Well-Fair Well-Sun.


De 50+ beurs 2017 was een succes!

bezoekers van de 50+ beurs kregen een unieke kans de 360 graden rondleiding door de Belevingswereld te ervaren...

Well-Fair op de 50+ beurs


Stand Well-Fair 50+ beurs


Komt u gezellig langs op de 50+ beurs?

Van 19 t/m 23 september staat de koffie voor u klaar in Utrecht

Ook dit jaar kunt u ons weer komen bezoeken tijdens de beursdagen van de 50+ beurs in Utrecht. Er ligt een nieuw puzzelboekje op u te wachten. Deze is tegen inlevering van de afscheurbon van plattegrond gratis af te halen op onze stand (Hal 8 stand nr. C17).
Ervaar ook de unieke virtuele rondleiding op onze stand. Gaat u lekker zitten en laat u zich verassen.
Tot dan!

Wij feliciteren mevrouw Lindeboom...(15 mei 2017)
Wie heeft volgens u een gouden hart?
Hierop antwoordde mevrouw Huisman "Onze vrijwilligster Ina Lindeboom die bijna 83 jaar wordt, maar nog elke week met liefde onze clienten omringd! Wij zijn trots op deze vrouw". Na aanleiding hiervan heeft mevrouw Lindeboom vandaag de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen, een relaxfauteuil van Well-Fair. Wij feliciteren haar namens het gehele Well-Fair team en gunnen haar het beste zitcomfort.

Uitreiking Gouden Hart
De traplift van Well-Fair

"Na de traplift voor ouderen is er nu ook het douchetoilet"

Voor ons geen nieuws meer, maar goed om te lezen dat de NOS de innovatieve producten van Well-Fair ontdekt heeft. In een nieuwsartikel dat de NOS vandaag geplaatst heeft op de website, is er onder meer te lezen met welke producten Well-Fair ervoor zorgt dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.


Bent u benieuwd naar het artikel? Klik hier om het artikel op de website van de NOS te lezen.

Zuid zorg extra

Samenwerking Well-Fair en Zuid Zorg extra

Sinds oktober 2016 werken Well-Fair en Zuidzorg Extra samen. De missie van Well-Fair en Zuid Zorg zijn bijna identiek aan elkaar. Zuid Zorg Extra is een ledenorganisatie van Zuid Zorg. Zuid Zorg Extra brengt leden bij elkaar die hun schouders er onder steken en samen vooruit willen.

Well-Fair heeft voor de leden van Zuidzorg Extra een verwenarrangement georganiseerd. Tegen een aantrekkelijk tarief konden de leden zich via de website van Well-Fair zich inschrijven voor het verwenarrangement. Het verwenarrangement bestond uit een boottocht over de Vecht op dag 1. Aan het einde van dag 1 bezochten de leden het bedrijfspand van Well-Fair aan de Elspeterweg in Nunspeet. Om vervolgens te overnachten in de Well-Fair Belevingswereld. De Belevingswereld bestaat uit 30 verschillende hotelkamers die voorzien zijn van alle mogelijke oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Zo konden de leden zelf de oplossingen en mogelijkheden beleven om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen op eigen kracht. Op dag 2 ontvingen de leden informatie over de oplossingen en mogelijkheden van onze adviseurs. In de middag was het mogelijk om het dorp Nunspeet te verkennen.

De samenwerking tussen Well-Fair en Zuidzorg kan nu al een succes genoemd worden. Tientallen leden hebben het arrangement geboekt en beleefd. Na afloop heeft Zuidzorg verschillende telefoontjes van leden gehad wanneer er een volgend arrangement werd georganiseerd. We hebben goed nieuws. Er komt een vervolg. Houd onze website in de gaten...

Boottocht de Vecht

Het eens van de waterkant uit bekijken. De boot vertrekt vanuit Maarssen, langs grote landhuizen met theehuisjes langs het water. De kapitein neemt u mee naar de glorietijd van de vecht die in de zeventiende eeuw begon.

Wilt u dit niet missen, meldt u zich dan aan voor dit gezellige uitstapje.

Nationale Week van Zorg en Welzijn

Voor de nieuwste informatie over de nationale Week van Zorg en Welzijn klik hier!

Henkjan Smits komt naar Nunspeet

03-03-2016, 12:29 | Van de redactie

NUNSPEET Op 14 maart opent BN'er Henkjan Smits de week van Zorg en Welzijn in de Belevingswereld van Well-Fair in hotel Dennenhoeve te Nunspeet.

Well-Fair is dit jaar voor de tweede keer partner van deze nationale week, van 14 tot en met 19 maart. Een week waarbij zorginstellingen en welzijnsorganisaties door heel het land de deuren openen voor publiek.

Voor Well-Fair is dit een week om het langer zelfstandig thuis blijven wonen voor senioren onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn dertig hotelkamers in Nunspeet ingericht met oplossingen die Well-Fair biedt op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Door middel van een spelelement worden klanten tijdens deze ochtend vanaf 9.30 uur rondgeleid aan de Elspeterweg 14.


Bron: Nieuwsbladdeband.nl

Henkjan Smits bij Week van Zorg en Welzijn

Henkjan Smits in Nunspeet...

Well-Fair is dit jaar voor de tweede keer trotse partner van de nationale Week van Zorg en Welzijn.
Op maandag 14 maart zal Well-Fair samen met Henkjan Smits deze week in de Belevingswereld openen waar ook u langs mag komen. Een gezellig ochtend uitje samen met uw familie met een leuk spelelement waarbij u inspiratie op kunt doen op het gebied van langer zelfstandig thuis blijven wonen.

De koffie staat voor u van 09:30 uur tot 14:00 uur klaar in de Belevingswereld aan de Elspeterweg 14 in Nunspeet.

Laat ons weten als u dit niet wilt missen!


Well-Fair in ONS magazine...

Februari 2016

Een Well-Fair bed is maatwerk en zorgt ervoor dat u in de meest natuurlijke houding slaapt. Door de juiste ondersteuning wordt u 's ochtends uitgerust wakker. Het bed is uniek door de vele verstelmogelijkheden en in iedere stand een juweel om te zien. In de Well-Fair Belevingswereld, met 30 volledig ingerichte slaapkamers, kunt u het slaapcomfort zelf beleven! Wilt u liever thuis geinformeerd worden over de mogelijkheden? Well-Fair is u graag van dienst!


Well-Fair in ONS magazine
Week van Zorg en Welzijn en Well-Fair

Week van Zorg & Welzijn

Januari 2016

Van 14 t/m 19 maart 2016 vindt voor de vierde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt. Well-Fair is sponsor van de Week.

Vanzelfsprekend zijn de professionals in de zorg de experts op het gebied van verzorging van mensen in deze instellingen. Voor de mensen die juist zo lang mogelijk thuis voor zichzelf (en hun partner) willen zorgen en/of aan huis optimale verzorging willen krijgen is Well-Fair dé partij die hen daarbij kan ondersteunen met onze maatwerkproducten.

Heel Holland Zorgt

Januari 2016

In de Week van Zorg en Welzijn van 14 tot 19 maart 2016 besteedt het tv-programma Heel Holland Zorgt aandacht aan 'de zorg' in Nederland. Bekende Nederlanders bezoeken zorginstellingen en ontdekken hoe zorg werkt.

Well-Fair heeft tevens een item in het programma. Daarmee laten we graag zien dat senioren - in het verlengde van de zorg - zelf veel kunnen doen om langer zelfstandig thuis wonen te realiseren.

Heel Holland zorgt

Maart 2015

Nationale Week van Zorg & Welzijn loopt van 16 tot en met 21 maart. De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 16 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.