Het belang van persoonlijk advies

Uw voorkeuren en wensen staan centraal

Al 30 jaar lang ontwikkelt en levert Well-Fair maatwerk slaap- en zitcomfortproducten, speciaal voor de 50-plussers. Vraag onze inspiratiebrochure aan om meer te weten te komen over de oplossingen die wij bieden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk en betrouwbaar advies en streven naar de beste service en kwaliteit. Daarom nemen wij alle tijd om uw voorkeuren en wensen in een persoonlijk adviesgesprek door te nemen. Zo waarborgen wij dat u het hoogste rendement haalt uit onze slaap- en zitcomfort producten, met een zeer hoge klanttevredenheid tot gevolg. Van een gesprek met een adviseur mag u het volgende verwachten:

✓ Helderheid bij oriëntatie
✓ Advies op basis van uw persoonlijk wensen en behoeften
✓ Duidelijkheid over de mogelijkheden en prijzen

Drieluik 2 (1)

Gratis en vrijblijvend advies aan huis

Persoonlijk advies aan huis

Wilt u graag een persoonlijk advies in uw vertrouwde thuisomgeving? Laat u vrijblijvend informeren over onze oplossingen, specifiek voor uw persoonlijke situatie. Maak gebruik van een advies aan huis.

Ik wil thuisadvies

De Well-Fair showrooms

Maak een afspraak en laat u inspireren

Met de hoogste kwaliteit seniorenbedden, hoog-laag bedden, relaxfauteuils en seniorenstoelen onder één dak is onze showroom dé perfecte plek om inspiratie op te doen. Onze ruime showrooms bevinden zich in Nunspeet en in Capelle aan den IJssel, de koffie staat klaar! 

Lees meer
Ontwerp zonder titel (13)
Vooraanzicht van de hoeve van Nunspeet.

De Well-Fair belevingswereld

Alle gemak en comfort onder één dak

In Hotel de Hoeve van Nunspeet zijn 30 hotelkamers compleet omgetoverd naar de Well-Fair Belevingswereld. Dit is de grootste seniorenshowroom op het gebied van langer zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Onze klanten kunnen met de Well-Fair verwenarrangementen overnachten in luxe seniorenkamers. Zo kunt u alle oplossingen die Well-Fair te bieden heeft zelf ervaren en beleven.

Lees meer

Ervaringen van klanten

Wij hechten zeer veel waarde aan klanttevredenheid en zijn er trots op dat onze klanten onze dienstverlening zo hoog waarderen. In de video hiernaast deelt de familie Borsboom hun ervaringen met Well-Fair.

Mocht u geïnteresseerd zijn in meer ervaringen van onze klanten, klik dan hier