Well-Fair showrooms

Maak een afspraak en wees welkom

Wij heten u van harte welkom in onze showrooms in Nunspeet en Capelle aan den IJssel! Onze specialisten staan voor u klaar.

Om ervoor te zorgen dat wij u de aandacht kunnen geven die nodig is, vragen wij u om vooraf een afspraak te maken.

De grootste showroom voor 50-plussers

De hoogste kwaliteit seniorenbedden, hoog-laag bedden, relaxfauteuils en seniorenstoelen onder één dak

Onze showrooms zijn dé perfecte plek om inspiratie op te doen. Hier kunnen wij u ons volledige assortiment van slaapcomfort, zitcomfort en wellness tonen.

Wij bieden de gelegenheid om de showrooms op afspraak te bezoeken. Zo is er altijd een specialist aanwezig om uw vragen te beantwoorden en om uw persoonlijke wensen en voorkeuren te bespreken. Zij kunnen u laten zien welke oplossingen Well-Fair u te bieden heeft en u van een vrijblijvend, betrouwbaar en persoonlijk advies voorzien.

U bent van harte welkom, wij kijken uit naar uw bezoek.

Contactgegevens

Well-Fair B.V.

Elspeterweg 30
8071 PA Nunspeet
Tel. nr.: 0341 27 70 10

Duikerlaan 336
2903 AC Capelle aan den IJssel 
Tel nr: 010-7470041

E-mail: info@well-fair.nl

Openingstijden

Wij verzoeken u vriendelijk om voorafgaand aan het bezoek aan onze showrooms een afspraak te maken, zodat onze adviseur alle tijd voor u heeft en wij u opperbest kunnen helpen. 

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Klik hier om een afspraak te maken of bel naar 0341-277010.

De Well-Fair Belevingswereld

Alle gemak en comfort onder één dak

In Hotel de Hoeve van Nunspeet zijn 30 hotelkamers compleet omgetoverd naar de Well-Fair Belevingswereld. Dit is de grootste seniorenshowroom op het gebied van langer zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Onze klanten kunnen met de Well-Fair verwenarrangementen overnachten in luxe seniorenkamers. Zo kunt u alle oplossingen die Well-Fair te bieden heeft zelf ervaren en beleven.

De Well-Fair Belevingswereld in Hotel de Hoeve van Nunspeet.