9 9 0 op basis van 518 beoordelingen Lees ervaringen

EasyUp en naar beneden...
Voor uw veiligheid!

U bevindt zich hier: Meer over Well-FairTrapliften

EasyUp en naar beneden...

De Well-Fair traplift voor uw eigen veiligheid

Ieder mens wordt ouder en als u hierover nadenkt, denkt u misschien niet alleen maar aan de mooie en makkelijke dingen van ouder worden. Wat te doen bijvoorbeeld als u minder mobiel wordt? Zeker als u zo lang als mogelijk zelfstandig thuis wilt blijven wonen is het belangrijk om hier goed over na te denken. Ook u wilt toch het liefst zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen? Met de EasyUp traplift van Well-Fair wordt u deze mogelijkheid geboden. Een mooie traplift die weinig ruimte in beslag neemt en u makkelijk naar uw badkamer of slaapkamer op een andere verdieping brengt!

Met de EasyUp is de trap geen hindernis meer in huis...

Een traplift op maat

Voor alle trappen is er een oplossing, voor de EasyUp van Well-Fair is een trap geen hindernis meer. Zowel voor rechte trappen als trappen met bochten is er een oplossing. Uw traplift wordt helemaal op maat gemaakt en past daarom op bijna iedere trap! U kiest zelf de kleur en de bekleding. De gehele montage gebeurt binnen 1 dag. Makkelijk toch?

Wilt u meer over deze unieke traplift weten? Vraag dan de gratis brochure aan.

Well-Fair traplift

Veilig en comfortabel

Bekijk de video om de voordelen van een traplift aan de binnenzijde te hebben. Daardoor blijft het brede gedeelte van de trap beloopbaar en kunnen de trapleuningen bevestigd blijven

Een trap met bochten is geen probleem

Een trap met bochten kan een onoverkomelijke hindernis zijn. Deze hindernis is nu makkelijk te nemen met de EasyUp traplift van Well-Fair. Well-Fair begrijpt dat het idee van een traplift in uw huis even wennen voor u is. Misschien denkt u wel dat een traplift heel veel ruimte in beslag neemt of dat u na het plaatsen geen ruimte meer op de trap over heeft om te lopen. Niets is minder waar, de EasyUp traplift heeft maar een railbuis en deze buis volgt de bochten van uw trap nauwkeurig! Hierdoor hebben de andere trapgebruikers ruimte genoeg over. Zelfs op de steilste spil- of wenteltrappen is het mogelijk een traplift te plaatsen.

Heeft u een rechte trap in uw woning?

Heeft u een rechte trap in uw woning? Dan zijn er verschillende opties met betrekking tot een traplift. U kunt kiezen uit verschillende varianten en prijsklasses. Welke variant u ook kiest veiligheid en comfort staan altijd bovenaan! Well-Fair kan u adviseren welke traplift het beste bij uw situatie past. Heeft u bijvoorbeeld wat minder ruimte? Dan kunt u kiezen voor het opklapbare stoeltje en de opklapbare voetenplank. Zo blijft de trap vrij beloopbaar voor de andere trapgebruikers. Wanneer u veilig uit wilt stappen boven aan de trap kunt u kiezen voor de automatische draaizitting. Zo ziet u maar, voor iedere trap is er een oplossing.

Meer informatie?

Well-Fair Belevingswereld

20.000m² inspiratie en beleving

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. Maak een afspraak en breng een bezoek aan de grootste showroom voor 50-plussers.

Gratis thuisadvies

Vrijblijvend advies aan huis

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Maak gebruik van een advies aan huis.

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie en ideeën

Gratis informatie over producten en oplossingen. Geeft u inspiratie en ideeën bij de oriëntatie. Vraag 'm aan!