Combineer uw bezoek aan Well-Fair met een daguitje

U bevindt zich hier: Over Well-FairVerwenarrangementen

Annulering Verwenarrangementen

Maatregelen in verband met coronavirus

Well-Fair heeft besloten om alle 2 en 3-daagse verwenarrangementen die vallen in de periode 16 maart tot 6 April te annuleren.
​​​​​​​Voor meer informatie verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.
​​​​​​​Telefoonnummer is 0341-277010

Well-Fair

Sinds 1992 zijn wij de specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wij bieden maatwerk oplossingen aan op het gebied van slapen, zitten, badkamers en trapliften. Vraag de gratis brochure aan en bekijk de slimme opties.

Well-Fair verwenarrangementen

Samen een dagje uit met Well-Fair

Wilt u gezellig een dagje weg met uw partner, vriendin/vriend of buurvrouw/man? Well-Fair organiseert het hele jaar door verwenarrangementen door heel Nederland. U wordt opgehaald door een touringcar bij u in de buurt en kunt vervolgens genieten van een dagje uit. In de avond wordt u ontvangen door het Well-Fair team. Dag twee of drie wordt er dieper ingegaan op het langer zelfstandig thuis blijven wonen. De zorg in Nederland is erg veranderd. Mensen moeten langer thuis blijven wonen. Het Well-Fair team houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om zelfstandig en comfortabel ouder te worden.


Wilt u graag op vakantie naar het buitenland? Arriveer reizen organiseert meerdaagse busreizen naar het buitenland. Wanneer u op reis gaat met Arriveer reizen wordt u thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Dit noemt Arriveer reizen de thuis ophaalservice. Daarnaast reist er altijd een Hostess mee zodat u verantwoord op reis bent.

Duisburg (Duitsland)

Januari 2020 - Juni 2020

Well-Fair organiseert uitjes in Nederland als ook in Duitsland. In het voorjaar vertrekken wij naar Duisburg.

Op de eerste dag krijgt u hier de gelegenheid om te shoppen. Aansluitend vindt er een rondvaart plaats.


Gedurende uw verblijf in Duitsland overnacht u in een mooi hotel. Hier wordt zoals gewend een goede Duitse maaltijd geserveerd.

De tweede dag krijgt u tevens de gelegenheid om nog een souvenier mee te nemen uit het buurland.

Wilt u dit niet missen, klik dan op onderstaande knop en vraag aan wanneer wij vanuit uw postcodegebied vertrekken.

Orchideeenhoeve

Januari 2020 - Maart 2020

Samen met u vertrekken wij graag richting de Orchideenhoeve. In het park valt er veel te ontdekken; een vlindertuin, amazone regenwoud en een zwevende bloementuin.

Na het bezoek aan het park vertrekt de bus richting Nunspeet.


U overnacht in een luxe kamer in de Well-Fair Belevingswereld. Ervaar zelf wat de voordelen zijn die het langer zelfstandig thuis blijven wonen mogelijk maken.

Wilt u dit niet missen, klik dan op onderstaande knop en vraag aan wanneer wij vanuit uw postcodegebied vertrekken.

Boottocht Lisse/Tulperij

Maart 2020 - Juni 2020

Tijdens dit verwenarrangement maakt u een mooie rondvaart door de bollenstreek. Gedurende uw verblijf aan boord, wordt er een lunch geserveerd.
Aansluitend vertrekt de bus richting de Tulperij. Een gids geeft u graag meer informatie over alles wat er te zien is.


U overnacht in een Well-Fair kamer in de Well-Fair Belevingswereld. Hier kunt u onder andere de producten van Well-Fair zelf eens ervaren.

Wilt u dit niet missen, klik dan op onderstaande knop en vraag aan wanneer wij vanuit uw postcodegebied vertrekken.


Over Well-Fair

Over ons

Well-Fair is sinds 1922 dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wij bieden maatwerk oplossingen aan op het gebied van slapen, zitten, badkamers en trapliften.

Voor wie doen wij dit?

Well-Fair is er voor de actieve 50-plusser. Onze producten worden op maat gemaakt en zijn naast comfortabel ook een een lust voor het oog. Design, gemak & innovatie komen terug in de producten van Well-Fair.

Onze producten uitproberen?

Onze producten uitproberen?

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. De grootste showroom voor 50-plussers! De eerste en enige mogelijkheid in Nederland om ook te overnachten in de showroom.