9 4 op basis van 712 beoordelingen Lees ervaringen

Combineer uw bezoek

aan Well-Fair met een Verwenarrangement!

U bevindt zich hier: Over Well-FairVerwenarrangementen

Verwenarrangementen geannuleerd


In verband met de nieuwe regels rondom het corona virus is er besloten om de verwenarrangementen voorlopig stop te zetten. Zodra we weer kunnen beginnen met onze arrangementen zullen we dit communiceren.

Amsterdam

Vanaf oktober 2021 tot 26 november 2021

Gaat u mee naar Amsterdam? Samen maken we een mooie boottocht door de havens van Amsterdam. Aan boord genieten we van een heerlijke lunch om daarna de kaasboerderijk De Jacobs Hoeve te bezoeken.


Na dit bezoek vertrekt de bus naar Nunspeet. U overnacht in een luxe kamer in de Well-Fair belevingswereld. Hier bieden wij u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe Well-Fair producten ervoor kunnen zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen.Katwijk

Vanaf september 2021

We gaan weer op pad!
Dit keer vertrekken we naar Katwijk. Hier gaan we een mooie boottocht maken en samen genieten van een heerlijke lunch aan boord. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om Katwijk te verkennen en te genieten van deze gezellige badplaats.


Na dit bezoek vertrekt de bus naar Nunspeet.

U overnacht in een luxe kamer in de Well-Fair Belevingswereld. Ervaar zelf wat de voordelen zijn die het langer zelfstandig thuis blijven wonen mogelijk maken.Well-Fair verwenarrangementen

Samen een dagje uit met Well-Fair

Wilt u gezellig een dagje weg met uw partner, vriendin/vriend of buurvrouw/man? Well-Fair organiseert het hele jaar door verwenarrangementen door heel Nederland. U wordt opgehaald door een touringcar bij u in de buurt en kunt vervolgens genieten van een 2-daagse Verwensarrangement. In de avond wordt u ontvangen door het Well-Fair team. Op dag twee wordt er dieper ingegaan op het langer zelfstandig thuis blijven wonen. De zorg in Nederland is erg veranderd. Mensen moeten langer thuis blijven wonen.

Het Well-Fair team houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om zelfstandig en comfortabel ouder te worden.

Over Well-Fair

Over ons

Well-Fair is sinds 1922 dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wij bieden maatwerk oplossingen aan op het gebied van slapen, zitten, badkamers en trapliften.

Voor wie doen wij dit?

Well-Fair is er voor de actieve 50-plusser. Onze producten worden op maat gemaakt en zijn naast comfortabel ook een een lust voor het oog. Design, gemak & innovatie komen terug in de producten van Well-Fair.

Onze producten uitproberen?

Onze producten uitproberen?

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. De grootste showroom voor 50-plussers! De eerste en enige mogelijkheid in Nederland om ook te overnachten in de showroom.

Well-Fair

Sinds 1992 zijn wij de specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wij bieden maatwerk oplossingen aan op het gebied van slapen, zitten, badkamers en trapliften. Vraag de gratis brochure aan en bekijk de slimme opties.