We mogen weer!

Vanaf februari zijn we weer begonnen met de Well-Fair verwenarrangementen, en wel een boottocht door de haven van Amsterdam. We kijken er weer enorm naar uit om met u op pad te gaan en om u in Nunspeet te verwelkomen!

Haarlem

Vanaf mei 2022

Dit voorjaar maken we een prachtige rondvaart door Haarlem. We genieten aan boord van een heerlijke lunch. Na de boottocht kunt u de mooie historische binnenstad van Haarlem bezoeken. 

Na dit bezoek vertrekt de bus richting Nunspeet. U overnacht in een luxe kamer in de Well-Fair belevingswereld. Hier bieden wij u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe Well-Fair producten ervoor kunnen zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Hierna brengen we een bezoek aan Elburg, waar u tijd heeft om deze mooie Hanzestad te bezichtigen. 

Meer informatie

Lisse

Vanaf april 2022

Dit keer gaan we genieten van een typisch Nederlands uitzicht. We maken een rondvaart door de bollenstreek en genieten aan boord van een heerlijke lunch. Daarna gaan we naar de Tulperij om te genieten van de kleuren van de bloemenpracht. 

Na dit bezoek vertrekt de bus richting Nunspeet. U overnacht in een luxe kamer in de Well-Fair belevingswereld. Hier bieden wij u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe Well-Fair producten ervoor kunnen zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Hierna bezoekt u Harderwijk, waar u kunt genieten van de mooie stad. 

Amsterdam

Vanaf februari 2022 tot april 2022

Gaat u mee naar Amsterdam? Samen maken we een mooie boottocht door de havens van Amsterdam. Aan boord genieten we van een heerlijke lunch om daarna de kaasboerderij De Jacobs Hoeve te bezoeken.

Na dit bezoek vertrekt de bus naar Nunspeet. U overnacht in een luxe kamer in de Well-Fair belevingswereld. Hier bieden wij u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe Well-Fair producten ervoor kunnen zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Hierna bezoekt u Harderwijk, waar u kunt genieten van de mooie stad. 

In een maatwerkbank van Well-Fair kunt u op een gezonde manier zitten. Vindt u dat ook belangrijk?

Een prachtig tulpenlandschap tijdens het Well-Fair verwenarrangement.
Tweeluik_2_1

Het verhaal van Well-Fair

Well-Fair is sinds 1992 dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wij bieden maatwerk oplossingen aan op het gebied van slapen, zitten en wellness.

Rustig de laatste brochure van Well-Fair doorbladeren.

De missie van Well-Fair

Well-Fair is er voor de actieve 50-plusser. Onze producten worden op maat gemaakt en zijn naast comfortabel ook een een lust voor het oog. Design, gemak & innovatie komen terug in onze producten.

Drieluik_1 (1)-1

Well-Fair Belevingswereld

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. De grootste showroom voor 50-plussers! De eerste en enige mogelijkheid in Nederland om ook te overnachten in de showroom.