Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
9.1 9 ,1 248 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Nieuws

Well-Fair nieuws 

Wat is nieuw bij Well-Fair in Nunspeet? 

Hier treft u een selectie met nieuwtjes over of rond Well-Fair en de missie 'zelfstandig genieten van het leven'.

De 50+ beurs 2017 was een succes!

bezoekers van de 50+ beurs kregen een unieke kans de 360 graden rondleiding door de Belevingswereld te ervaren...

Komt u gezellig langs op de 50+ beurs?

Van 19 t/m 23 september staat de koffie voor u klaar in Utrecht

Ook dit jaar kunt u ons weer komen bezoeken tijdens de beursdagen van de 50+ beurs in Utrecht. Er ligt een nieuw puzzelboekje op u te wachten. Deze is tegen inlevering van de afscheurbon van plattegrond gratis af te halen op onze stand (Hal 8 stand nr. C17). 
Ervaar ook de unieke virtuele rondleiding op onze stand. Gaat u lekker zitten en laat u zich verassen.
​​​​​​​Tot dan!

Wij feliciteren mevrouw Lindeboom...(15 mei 2017)
Wie heeft volgens u een gouden hart?
Hierop antwoordde mevrouw Huisman "Onze vrijwilligster Ina Lindeboom die bijna 83 jaar wordt, maar nog elke week met liefde onze clienten omringd! Wij zijn trots op deze vrouw". Na aanleiding hiervan heeft mevrouw Lindeboom vandaag de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen, een relaxfauteuil van Well-Fair. Wij feliciteren haar namens het gehele Well-Fair team en gunnen haar het beste zitcomfort.

"Na de traplift voor ouderen is er nu ook het douchetoilet"

Voor ons geen nieuws meer, maar goed om te lezen dat de NOS de innovatieve producten van Well-Fair ontdekt heeft. In een nieuwsartikel dat de NOS vandaag geplaatst heeft op de website, is er onder meer te lezen met welke producten Well-Fair ervoor zorgt dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. 


Bent u benieuwd naar het artikel? Klik hier om het artikel op de website van de NOS te lezen. 

Samenwerking Well-Fair en Zuid Zorg extra

Sinds oktober 2016 werken Well-Fair en Zuidzorg Extra samen. De missie van Well-Fair en Zuid Zorg zijn bijna identiek aan elkaar. Zuid Zorg Extra is een ledenorganisatie van Zuid Zorg. Zuid Zorg Extra brengt leden bij elkaar die hun schouders er onder steken en samen vooruit willen.

Well-Fair heeft voor de leden van Zuidzorg Extra een verwenarrangement georganiseerd. Tegen een aantrekkelijk tarief konden de leden zich via de website van Well-Fair zich inschrijven voor het verwenarrangement. Het verwenarrangement bestond uit een boottocht over de Vecht op dag 1. Aan het einde van dag 1 bezochten de leden het bedrijfspand van Well-Fair aan de Elspeterweg in Nunspeet. Om vervolgens te overnachten in de Well-Fair Belevingswereld. De Belevingswereld bestaat uit 30 verschillende hotelkamers die voorzien zijn van alle mogelijke oplossingen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Zo konden de leden zelf de oplossingen en mogelijkheden beleven om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen op eigen kracht.  Op dag 2 ontvingen de leden informatie over de oplossingen en mogelijkheden van onze adviseurs. In de middag was het mogelijk om het dorp Nunspeet te verkennen.

De samenwerking tussen Well-Fair en Zuidzorg kan nu al een succes genoemd worden. Tientallen leden hebben het arrangement geboekt en beleefd. Na afloop heeft Zuidzorg verschillende telefoontjes van leden gehad wanneer er een volgend arrangement werd georganiseerd. We hebben goed nieuws. Er komt een vervolg. Houd onze website in de gaten... 

Boottocht de Vecht

Het eens van de waterkant uit bekijken. De boot vertrekt vanuit Maarssen, langs grote landhuizen met theehuisjes langs het water. De kapitein neemt u mee naar de glorietijd van de vecht die in de zeventiende eeuw begon. 

Wilt u dit niet missen, meldt u zich dan aan voor dit gezellige uitstapje. 

Nationale Week van Zorg en Welzijn

Voor de nieuwste informatie over de nationale Week van Zorg en Welzijn klik hier!

Henkjan Smits komt naar Nunspeet

03-03-2016, 12:29 | Van de redactie

NUNSPEET Op 14 maart opent BN'er Henkjan Smits de week van Zorg en Welzijn in de Belevingswereld van Well-Fair in hotel Dennenhoeve te Nunspeet.

Well-Fair is dit jaar voor de tweede keer partner van deze nationale week, van 14 tot en met 19 maart. Een week waarbij zorginstellingen en welzijnsorganisaties door heel het land de deuren openen voor publiek.

Voor Well-Fair is dit een week om het langer zelfstandig thuis blijven wonen voor senioren onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn dertig hotelkamers in Nunspeet ingericht met oplossingen die Well-Fair biedt op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Door middel van een spelelement worden klanten tijdens deze ochtend vanaf 9.30 uur rondgeleid aan de Elspeterweg 14.


Bron: Nieuwsbladdeband.nl

Henkjan Smits in Nunspeet...

Well-Fair is dit jaar voor de tweede keer trotse partner van de nationale Week van Zorg en Welzijn. 
Op maandag 14 maart zal Well-Fair samen met Henkjan Smits deze week in de Belevingswereld openen waar ook u langs mag komen. Een gezellig ochtend uitje samen met uw familie met een leuk spelelement waarbij u inspiratie op kunt doen op het gebied van langer zelfstandig thuis blijven wonen.

De koffie staat voor u van 09:30 uur tot 14:00 uur klaar in de Belevingswereld aan de Elspeterweg 14 in Nunspeet. 

Laat ons weten als u dit niet wilt missen!


Well-Fair in ONS magazine...

Februari 2016

Een Well-Fair bed is maatwerk en zorgt ervoor dat u in de meest natuurlijke houding slaapt. Door de juiste ondersteuning wordt u 's ochtends uitgerust wakker. Het bed is uniek door de vele verstelmogelijkheden en in iedere stand een juweel om te zien. In de Well-Fair Belevingswereld, met 30 volledig ingerichte slaapkamers, kunt u het slaapcomfort zelf beleven! Wilt u liever thuis geinformeerd worden over de mogelijkheden? Well-Fair is u graag van dienst!


Week  van Zorg & Welzijn

Januari 2016

Van 14 t/m 19 maart 2016 vindt voor de vierde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt. Well-Fair is sponsor van de Week.

Vanzelfsprekend zijn de professionals in de zorg de experts op het gebied van verzorging van mensen in deze instellingen. Voor de mensen die juist zo lang mogelijk thuis voor zichzelf (en hun partner) willen zorgen en/of aan huis optimale verzorging willen krijgen is Well-Fair dé partij die hen daarbij kan ondersteunen met onze maatwerkproducten.

Heel Holland Zorgt

Januari 2016

In de Week van Zorg en Welzijn van 14 tot 19 maart 2016 besteedt het tv-programma Heel Holland Zorgt aandacht aan 'de zorg' in Nederland. Bekende Nederlanders bezoeken zorginstellingen en ontdekken hoe zorg werkt.

Well-Fair heeft tevens een item in het programma. Daarmee laten we graag zien dat senioren - in het verlengde van de zorg - zelf veel kunnen doen om langer zelfstandig thuis wonen te realiseren.

Heel Holland zorgt

Maart 2015 

Nationale Week van Zorg & Welzijn loopt van 16 tot en met 21 maart. De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 16 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.


Easyrider driewielfiets

Oud-burgemeester De Kovel op de fiets

september 2014 - Afgelopen week stapte de Nunspeetse oud-burgemeester De Kovel op een wel heel speciale fiets: de Easy Rider driewielfiets voor volwassenen. Op uitnodiging testte hij de fiets terwijl hij de nieuwe ‘Well-Fair Belevingstour’ door de Gelderse omgeving reed.

50plusbeurs winnaar hoog laag boxspring

Winnaars op de 50PlusBeurs

september 2014 - De heer en mevrouw Vedder waren de gelukkige winnaars van de winactie op de 50PlusBeurs. Zij ontvingen een complete LevelFit boxspring van Well-Fair.

Testen hoog laag boxspring

Proefslapers testen LevelFit bed

Een aantal 'proefslapers' uit de regio Nunspeet deelde hun slaapervaringen met Well-Fair. Zij sliepen een nachtje in Hotel Dennenhoeve in Nunspeet om de nieuwste hooglaag-boxspring 'LevelFit' aan een slaaptest te onderwerpen. De reacties waren overwegend positief: het bed blijkt een heerlijk boxspringbed om in te slapen en is door de verstelbaarheid in hoogte heel simpel om te toveren in een bed voor thuiszorg als dat ooit nodig is. Zo wordt het voor senioren een stuk makkelijker om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, zo oordeelde het panel.

Showroom
Plan een bezoek
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis