Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.8 8 ,8 470 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Over onsPartners & leveranciers

Well-Fair Partners 

Samen zijn wij sterk...

Well-Fair gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom wordt er met hotels, leveranciers en producenten nauw samengewerkt. Alle partners waar Well-Fair mee samenwerkt hebben hetzelfde doel voor onze klanten: Mensen ontzorgen en hen zo lang mogelijk van het leven laten genieten op een zelfstandige en comfortabele wijze.  

Mantelzorgpreventiecheck

De mantelzorgpreventiecheck

Tijdens de nationale Week van Zorg en Welzijn 2017 wordt de mantelzorgpreventiecheck geintroduceerd. Met deze check, krijgt men inzicht of uw huis voorbereid is op de toekomst. Naar aanleiding van een online aanvraag, komt een mantelzorgpreventieadviseur bij u langs om vervolgens de check te doen. 
Indien nodig krijgt u toegespitst advies aan huis. 
De mantelzorgpreventiecheck wordt mede mogelijk gemaakt door Well-Fair.

Partner van de nationale Week van Zorg en Welzijn

Well-Fair is dit jaar voor de derde keer op rij, partner van de nationale Week van Zorg en Welzijn. De week vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017 en staat in het teken van zorg. Omdat Wij het van groot belang vinden dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig moet kunnen genieten van het leven, maken wij oplossingen die hier de mogelijkheden voor bieden. 

Wees voorbereid op de toekomst, want zorg komt vaak onverwacht.

Week van zorg en welzijn
Hotel De Hoeve van Nunspeet

Hotel De Hoeve van Nunspeet

Een vleugel van het hotel, met 30 hotelkamers zijn compleet omgetoverd naar de Well-Fair Belevingswereld. Dit is de grootste seniorenshowroom op het gebied van langer zelfstandig en comfortabel ouder worden.

Onze klanten overnachten in een luxe seniorenkamer die voorzien is van alle comfort en gemak zodat men fris en uitgerust wakker wordt. 

Gezamenlijk doel:

"Comfortabel genieten bij het ouder worden. "


Geberit 

De samenwerking tussen Well-Fair Aqua en Geberit is in 2015 gestart. Well-Fair Aqua installeert dagelijks douchetoiletten bij onze klanten. De douchetoiletten dragen bij aan een goede hygiëne bij het ouder worden. 


Gezamenlijke doel:

"Zelfstandig en comfortabel ouder worden"

Geberit douchetoilet
Sunshower Aqua Sun

Sunshower

Well-Fair heeft een eigen label van Sunshower, namelijk Aqua Sun. Het product richt zich op het comfort en wellzijn van de mens. Dit product is tevens uit te proberen in de Well-Fair Belevingswereld.


Gezamenlijk doel: "Comfortabel ouder worden"

www.sunshower.nl

Thyssen Krupp

Samen met Thyssen Krupp is er een private label voor Well-Fair gemaakt, namelijk de EasyUp traplift. ThyssenKrupp heeft een goede naam, waar wij ons graag aan verbinden.


Gezamenlijk doel: "Zelfstandig en comfortabel ouder worden."

www.thyssenkrupp.nl 

EasyUp traplift Thyssen Krupp
Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis