9 9 0 op basis van 519 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Persoonlijk advies 

Persoonlijk advies aan huis

Bij het oriënteren komt u veel informatie tegen. Well-Fair begrijpt dat u behoefte heeft aan een helder advies om de juiste keuzes te maken. Daarom biedt Well-Fair u de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis persoonlijk advies aan huis. Dagelijks zijn onze adviseurs onderweg om klanten te voorzien van een advies wat in hun situatie het beste is. Een advies aan huis werkt voor u heel verhelderend. U weet precies welke mogelijkheden er in uw situatie van toepassing zijn. Daarnaast kan de adviseur op basis van uw wensen en uw situatie exact vertellen wat de prijs bedraagt. Wel zo prettig in de oriëntatie voor de aankoop.

Haal- en brengservice

Well-Fair heeft een unieke service in huis. Wilt u graag onze oplossingen en producten komen beleven in de Well-Fair Belevingswereld? Heeft u niet de mogelijkheid om op eigen vervoer te komen, laat u dan halen en weer thuisbrengen door de haal- en breng service van Well-Fair. Op deze manier blijft u zelfstandig en onafhankelijk van derden. U wordt opgehaald in een comfortabele auto met een hoge instap. Maak gebruik van deze unieke service en beleef het!

Well-Fair service ontzorgt u...

Persoonlijke service en aandacht

Genieten van het leven begint bij gemak en comfort. En wij adviseren u graag over hoe u gemak en comfort in uw eigen thuisomgeving kunt realiseren via een zit-, slaap- of bewegingsadvies rond onze producten. Daarnaast bieden wij 'ontzorgdiensten', zoals een Badkamer Makeover of een Slaapkamer Metamorfose. Bel voor een gratis en vrijblijvend thuisadvies met 0341-27 7010


Bezoek de Belevingswereld

Alle producten en diensten van Well-Fair zijn samengebrancht in de Well-Fair Belevingswereld in Hotel de Hoeve van Nunspeet. Dertig kamers zijn helemaal (her)ingericht met onze producten in Well-Fair stijl. Zo kan elke 60-plusser via een bezoek of een overnachting aan den lijve ervaren hoe de gemaksproducten kunnen bijdragen aan genieten van het leven en zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Laat u ophalen en thuisbrengen met de haal- en breng service of kom op eigen vervoer!

Persoonlijk zitadvies

Goed zitten is essentieel voor uw rug, uw ademhaling en uw bloedsomloop. U wordt minder snel moe, uw lichaam ontspant beter en u voorkomt klachten aan rug, schouders en nek. Dus, zorg dat u goed zit!

Persoonlijk slaapadvies

Slapen een belangrijke activiteit van de mens. Essentieel voor lichaam en geest, die tijdens de slaap herstellen van de vorige dag en nieuwe energie opdoen voor de dag die komt. En goed slapen, begint bij een goed seniorenbed.

Bewegingsadvies

Bewegen houdt u gezond, al met circa 30 minuten bewegen per dag.