Recrom en Well-Fair

Langer zelfstandig thuis wonen

Evenals Well-Fair houdt ook Recrom zich bezig met levensloopbestendig wonen. Door middel van een zorg- of aanleunchalet kunt u langer in een zelfstandige woonruimte blijven wonen. Met de slimme oplossingen van Well-Fair blijft u langer mobiel en kunt u fit en uitgerust aan de dag beginnen.

Het bedtextiel van Well-Fair sluit perfect aan op het pocketverenmatras van Well-Fair.

Levensloopbestendig slapen

De hoog-laag boxsprings van Well-Fair kunnen door de slimme inovaties zorgen voor een hogere mobiliteit. Het bed is zo gemaakt dat u op de juiste plaatsen ondersteuning heeft en u gemakkelijk in en uit kunt stappen. U wordt fit en uitgerust wakker na een nacht slapen.

Onze nieuwe bedden zijn voorzien van handige uitstapverlichting. Deze verlichting gaat branden zodra er beweging wordt gedetecteerd. Hierdoor kunt u veilig in het donker uit bed stappen, zonder bijvoorbeeld over uw pantoffels te struikelen.

Doordat elk bed specifiek voor u op maat wordt gemaakt, met natuurlijke materialen, zal uw bloedcirculatie verbeteren waardoor spieren sneller herstellen en nek- en rugklachten tot het verleden gaan behoren.

Zitten

De relaxfauteuils van Well-Fair worden naar aanleiding van een unieke inmeetmethode vervaardigd. Hierdoor zult u perfect zitten in uw eigen fauteuil en zult u merken dat eventuele klachten zullen afnemen.

Met onze sta-op functie kunt u gemakkelijk uit de stoel opstaan. Dit verhoogt uw zelfstandigheid en zorgt dat u zich veilig kan bewegen.

Naast uw comfort en gezondheid wil het oog natuurlijk ook wat. Onze fauteuils zijn dan ook in een breed assortiment stoffen en leder te verkrijgen. Op deze manier is er altijd een relaxfauteuil die in úw interieur past.

Well-Fair kan in al uw behoeften voorzien op het gebied van zitcomfort op uw oude dag.
Maak uw badkamer levensloopbestendig met de wellnessproducten van Well-Fair.

Wellness

Veel 50+'ers krijgen last van fysieke klachten. Van pijnlijke spieren of nek- en rugklachten, tot reumatische klachten. De Well-Sun verlicht door de infrarood straling pijn en vermoeidheid, waardoor uw mobiliteit wordt verhoogd.

Naast de infrarood functie is de Well-Sun ook voorzien van een UVB functie. Door de onschadelijk UV functie wordt uw vitamine D-niveau verdubbeld. Hierdoor wordt uw weerstand beter en voelt u zich fit.

Iedereen houdt ervan om even lekker te ontspannen en heerlijk te genieten. De wellness producten zorgen voor frisheid, herstel, warmte en comfort. Bekijk onze Well-Sun en douchetoilet.