9 9 0 op basis van 519 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Senioren fauteuil

Een goede ondersteuning

Dat een goede zithouding belangrijk is, hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen. Rug-, schouder- en nekklachten zijn echter maar een deel van het verhaal. Wanneer u regelmatig in een senioren fauteuil van slechte kwaliteit zit, kunt u ook andere klachten ontwikkelen. Zo komen problemen aan de polsen, longen en spijsvertering vaak voor. Gezien ouderen ruim vier tot zes uur per dag in hun senioren fauteuil vertoeven, is het investeren in een goede ondersteuning dan ook erg belangrijk. Gelukkig biedt Well-Fair dé oplossing.

Senioren fauteuil

Met een kopje koffie of thee neemt u plaats in uw senioren fauteuil. De stoel is zo comfortabel dat u zo in slaap zou kunnen vallen. Ogen dicht en u bevindt zich zomaar in dromenland. Want pijn en andere vervelende ongemakken? Die zijn met deze stoel van Well-Fair voorgoed verleden tijd! Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog onze gratis brochure aan. Dan sturen wij deze direct naar u toe!

Een goede senioren fauteuil koopt u niet zomaar in de winkel. Logisch, want om uw nek, schouders en benen correct te kunnen ondersteunen, heeft u een op maat gemaakt model nodig. Dit kan bij Well-Fair. Wij hebben - i.s.m. de Technische Universiteit - een hulpmiddel ontwikkeld, waarmee wij uw lichaam tot in de millimeter kunnen opmeten. Deze gegevens gebruiken wij om een perfect passende senioren fauteuil bij u af te leveren. Zo kunt u de komende jaren optimaal van onze stoel genieten.

De hulpmiddelen van Well-Fair

Langer zelfstandig en vooral comfortabel thuis wonen. Dat is de enige, echte missie van Well-Fair. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, past onze senioren fauteuil prima in dit gedachtengoed. Daarnaast doen wij u een aantal beloften. Wij zijn betrouwbaar en leveren de beste service, kwaliteit en maatwerk. Alles om het u op uw oude dag zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom bieden wij - naast onze senioren fauteuils en banken - ook oplossingen voor in de badkamer, trap en slaapkamer


Bestel direct een senioren fauteuil!

Comfortabel genieten van uw oude dag. Dat wil iedereen. De producten van Well-Fair kunnen u hierin ondersteunen. Nieuwsgierig? Vraag dan vandaag nog een brochure bij ons aan.
​​​​​​​Of kom een keer bij ons proefzitten! Dit kan binnen onze Belevingswereld in Nunspeet. Maak hiervoor een afspraak. Heeft u ondertussen een vraag? Bel dan naar 0341-277010. Wie weet geniet u binnenkort zelf van een senioren fauteuil.