Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
9 9 ,0 334 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Slapen

Seniorenbed op maat

Moeilijk in slaap komen, veel draaien tijdens de slaap, snel weer wakker zijn, niet op de zijkant kunnen liggen. Het zijn slechts enkele klachten waar veel 50-plussers dagelijks mee te maken hebben. Well-Fair heeft voor u de oplossing. Ons maatwerk seniorenbed, volledig afgestemd op uw lichaam. 

Well-Fair heeft voor u de oplossing! Al duizenden mensen gingen u voor en ontdekten de voordelen van een maatwerk seniorenbed van Well-Fair.

Gemak en design komen samen in ons seniorenbed

Bij het ontwerp van ons seniorenbed zijn comfort, gemak en design samengekomen. Bent u niet tevreden over uw huidge bed, omdat u de volgende klachten herkent?

  • Komt u moeilijk uit bed?
  • Heeft uw bed niet de juiste hoogte? 
  • Is het lastig om onder uw schoon te maken? 
  • Stoot u zich 's nachts aan de ombouw?
  • Is uw bed niet geschikt voor (mantel)zorg?

Bovenstaande problemen zijn verleden tijd wanneer u een Well-Fair seniorenbed aanschaft! Vraag onze brochure aan om alle oplossingen te zien. 

Verrijdbare hoog laag boxspring

Een slim seniorenbed

Ons seniorenbed helpt u beter slapen, zonder klachten. Aan de praktische zaken rondom het seniorenbed is echter ook gedacht. 

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat uw bed voorzien is van alle comfort en gemak? Ontdek het in de uitgebreide brochure. 

Beste bed voor 50-plussers 


Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

Verschillende Well-Fair bedden 

Bedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Aan welke voorwaarden moet uw bed voldoen? Welke wensen heeft u met betrekking tot verstelbaarheid? Of heeft u de wens om het comfort en gemak van een hoog-laag bedsysteem in huis te hebben? Onze klanten hebben veel verschillende wensen, daarom bieden wij ook veel verschillende oplossingen aan. Uiteraard wordt elke oplossing gemaakt naar én voor uw lichaam.  

matras met handvaten

Hoog-Laag Boxspring 

Well-Fair heeft in 2013 de eerste hoog-laag boxspring ontwikkeld genaamd LevelFit. Klik op de knop 'Hoog laag boxspring' voor meer informatie  

Bediening elektrische hoog laag boxspring

Verstelbare Boxspring 

Wens u een boxspring met een verstelbaar ruggedeelte en beengedeelte? Vraag de brochure door op de onderstaande knop te klikken


Op maat gemaakt matras

Maatwerk matrassen

Bent u op zoek naar een goede nachtrust? Heeft u nog goede bedbodems, maar bent u alleen op zoek naar matrassen? Laat dan een maatwerk matras voor uw lichaam maken


Handvatten matras

Matras topper 

Wilt u drukverlaging bij schouder en heup en knieën? Ontdek dan de matrastopper van Well-Fair. Klik op de knop 'Matrastopper' voor meer informatie

Stijlvol seniorenbed

Beddengoed 

Zo dicht mogelijk bij de natuur. Dat is het uitgangspunt van Well-Fair voor het beddengoed. Klik op de knop 'Beddengoed' om het assortiment te bekijken

Luxe seniorenbed ouderen

Hoofdkussen 

Well-Fair heeft verschillende soorten kussens in het assortiment. Heeft u moeite met het vinden van het juiste kussen? klik op de knop en vindt het juiste kussen. 

Showroom Well-Fair bedden 

Grootste beddenshowroom van Nederland voor 50-plussers 

Wilt u 30 unieke bedden zelf beleven? Well-Fair is dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wilt u onze oplossingen zelf beleven? Het is mogelijk in de Well-Fair Belevingswereld. Op een terrein van ruim 20.000 vierkante meter bieden wij u een showroom met 30 unieke sfeerkamers. Elke kamer is anders ingericht, en beschikt over slimme oplossingen waardoor u langer zelfstandig thuis kunt wonen. Onze kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. Klik op de knop 'showroom' en ontdek het zelf. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om met eigen vervoer te komen dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice.

Showroom
Plan een bezoek
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis