Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
9 9 ,0 439 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Slapen

Seniorenbed op maat

Moeilijk in slaap komen, veel draaien tijdens de slaap, snel weer wakker zijn, niet op de zijkant kunnen liggen. Het zijn slechts enkele klachten waar veel 50-plussers dagelijks mee te maken hebben. Well-Fair heeft voor u de oplossing. Ons maatwerk seniorenbed, volledig afgestemd op uw lichaam. 

Well-Fair heeft voor u de oplossing! Al duizenden mensen gingen u voor en ontdekten de voordelen van een maatwerk seniorenbed van Well-Fair.

Seniorenbed Well-Fair

Gemak en design komen samen in ons seniorenbed

Bij het ontwerp van ons seniorenbed zijn comfort, gemak en design samengekomen. Wenst u graag een bed dat aan de volgende voorwaarden voldoet?

  • Makkelijk uit bed komen?
  • De perfecte in- en uitstap hoogte?
  • Eenvoudig schoonmaken onder uw bed?
  • Uw beddengoed makkelijk kunnen verschonen? 
  • Niet stoten aan uw ombouw in de nacht?
  • Uw bed voorbereid hebben op eventuele (mantel)zorg?

Bovenstaande voowaarden zijn een feit wanneer u een Well-Fair seniorenbed aanschaft! Vraag onze brochure aan om alle oplossingen te zien. 

Klantbeoordeling Well-Fair bed

'Onze hulp in huis hebben wij nu niet meer nodig'

Toen wij nog niet in het bezit waren van een Well-Fair bed, kwam er altijd een hulp langs om samen het bed op te maken en te verschonen. Maar die hulp hebben wij niet meer nodig. Nu kan het bed volledig in hoogte versteld worden en kunnen wij zonder grote inspanning zelf het bed opmaken en verschonen. Maar waar het voornamelijk om gaat, is dat wij er ook nog heerlijk op slapen. Het bed is echt de beste aankoop! 

- Fam. de Hek uit Alblasserdam - 

Verrijdbare hoog laag boxspring

Het beste seniorenbed kopen? 

Ons seniorenbed helpt u beter slapen. Aan de praktische zaken rondom het seniorenbed is echter ook gedacht. 

Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat uw bed voorzien is van alle comfort en gemak? Ontdek het in de uitgebreide brochure. Meer weten over een levensloopbestendige woning

Slimme seniorenbedden 

Verschillende Well-Fair seniorenbedden 

Bedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Aan welke voorwaarden moet uw bed voldoen? Welke wensen heeft u met betrekking tot verstelbaarheid? Of heeft u de wens om het comfort en gemak van een hoog-laag bedsysteem in huis te hebben? Onze klanten hebben veel verschillende wensen, daarom bieden wij ook veel verschillende oplossingen aan. Uiteraard wordt elke oplossing gemaakt naar én voor uw lichaam.  
​​​​​​​

matras met handvaten

Hoog-Laag Boxspring 

Well-Fair heeft in 2013 de eerste hoog-laag boxspring ontwikkeld genaamd LevelFit. Klik op de knop 'Hoog laag boxspring' voor meer informatie  

Bediening seniorenbed

Verstelbare Boxspring 

Wens u een boxspring met een verstelbaar ruggedeelte en beengedeelte? Vraag de brochure door op de onderstaande knop te klikken


Matras seniorenbed

Maatwerk matrassen

Bent u op zoek naar een goede nachtrust? Heeft u nog goede bedbodems, maar bent u alleen op zoek naar matrassen? Laat dan een maatwerk matras voor uw lichaam maken


Handvatten matras seniorenbed

Matras topper 

Wilt u drukverlaging bij schouder en heup en knieën? Ontdek dan de matrastopper van Well-Fair. Klik op de knop 'Matrastopper' voor meer informatie

Stijlvol seniorenbed

Beddengoed 

Zo dicht mogelijk bij de natuur. Dat is het uitgangspunt van Well-Fair voor het beddengoed. Klik op de knop 'Beddengoed' om het assortiment te bekijken

Luxe seniorenbed ouderen

Hoofdkussen 

Well-Fair heeft verschillende soorten kussens in het assortiment. Heeft u moeite met het vinden van het juiste kussen? klik op de knop en vindt het juiste kussen. 

'De hele familie kent inmiddels Well-Fair'

Het product van Well-Fair is mijn trots in het huis. De hele familie weet het inmiddels. Ik heb meerdere broers, die het zo mooi vinden, dat ze nu zelf ook de overweging hebben genomen. Er wordt een goede voorlichting gegeven door de adviseurs van Well-Fair. Niet alleen zijn de producten mooi, maar ook nog eens handig. Ik maak er bijna dagelijks gebruik van. 

- Mevr. Nuis-Romijn uit Barendrecht - 

Showroom seniorenbedden  

Grootste beddenshowroom van Nederland voor 50-plussers 

Wilt u 30 unieke seniorenbedden zelf beleven? Well-Fair is dé specialist op het gebied van langer thuis wonen. Wilt u onze oplossingen zelf beleven? Het is mogelijk in de Well-Fair Belevingswereld. Op een terrein van ruim 20.000 vierkante meter bieden wij u een showroom met 30 unieke sfeerkamers. Elke kamer is anders ingericht, en beschikt over slimme oplossingen waardoor u langer zelfstandig thuis kunt wonen. Onze kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. Klik op de knop 'showroom' en ontdek het zelf. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om met eigen vervoer te komen dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice.


Brochure slaapcomfort

Digitale brochure slaapcomfort aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis onze brochure aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?
Seniorenbed 1-persoons
Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis