9.1 9 9 op basis van 509 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Seniorenstoel

Seniorenstoel

Krijgt u de juiste ondersteuning?

Wanneer u op leeftijd raakt kan een goede seniorenstoel u voor de nodige fysieke ongemakken behoeden. Uw zithouding kan namelijk de oorzaak zijn van diverse klachten. Niet voor niets dat een hoop Nederlanders rugklachten, onrustige benen of moeite met opstaan ervaren, naarmate de jaren gaan tellen. Het overgrote merendeel zit namelijk op een verkeerde manier. In een seniorenstoel die voor u op maat gemaakt is neemt u automatisch de juiste zithouding aan.

Seniorenstoel van Well-Fair

Wat is een seniorenstoel?

Een seniorenstoel is een stoel die u als oudere het zitcomfort biedt dat u verdient. De seniorenstoelen van Well-Fair worden volledig voor u op maat gemaakt en kunnen worden uitgerust met alle functies die voor u wenselijk zijn. Zo kunt u tijdens het zitten het gemak ervaren van een uitklapbare voetenbank en een kantelfunctie zodat u heerlijk in de stoel kunt liggen. Ook bestaat de mogelijkheid om de stoel zachtjes voorover te laten kantelen, om het opstaan voor u te vergemakkelijken.


Waarom een seniorenstoel aanschaffen?

Er bestaan meerdere redenen om te besluiten een seniorenstoel te laten maken. In de kern komt het erop neer dat een op maat gemaakte stoel uw zelfstandigheid bevordert en uw zitcomfort verbetert. In een tijd waarin het steeds minder vanzelfsprekend is dat u uw oude dag in een verzorgingstehuis doorbrengt, wilt u immers ongetwijfeld thuis zo veel mogelijk zelf kunnen blijven doen.


Een seniorenstoel maakt onder meer dat u in veel gevallen geen hulp nodig heeft om op te staan. Veelal wordt naar de seniorenstoel dan ook verwezen met de term sta-op-stoel. Voor uw middagdutje hoeft u bovendien niet naar bed. U gaat gewoon in uw relaxfauteuil zitten en kantelt de rugleuning naar achteren. Dit is allemaal mechanisch te regelen met de eenvoudige en overzichtelijke afstandsbediening, die aan uw seniorenstoel bevestigd zit.


Maatwerk gebaseerd op 12 inmeetpunten
Iedere seniorenstoel van Well-Fair wordt volledig op maat gemaakt. U heeft de keuze uit een ruim aanbod basisontwerpen, die vervolgens naar uw lichaam aangepast worden. Hiervoor komen we graag bij bij u langs om uw lichaam in te meten. Dit doen we met behulp van onze unieke inmeetmethode, gebaseerd op twaalf essentiële punten. Alles draait hierbij om de optimale ondersteuning van uw rug, benen, knieën, nek, armen en voeten.


Ervaar het gemak van een seniorenstoel
Wanneer u hulp kunt gebruiken bij het kiezen van een seniorenstoel die voor u geschikt is, komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. U kunt zelf aangeven welk dagdeel uw voorkeur heeft. Liever zelf eerst op uw gemak alle mogelijkheden bekijken? Dan kunt u ook gratis één van onze brochures aanvragen. Deze ontvangt u dan binnen enkele dagen in huis. En heeft u een vraag voor ons? Stelt u deze dan gerust door te bellen naar 0341 27 7010 of een e-mail te sturen naar info@well-fair.nl. Wij zijn u graag van dienst en denken met u mee over de meest geschikte seniorenstoel.

Seniorenstoel blauw


Seniorenstoel crème


Seniorenstoel rood