Bedlinnen

Zijdezachte linnen van 100% zuiver katoen

Natuurlijke materialen zorgen voor een gezonde nachtrust. De bedlinnen voelen door een bepaalde weving aan als zijde. Vindt u het fijn om uw dekbed of deken in te stoppen? Het dekbedovertrek van Well-Fair is voorzien van een flessenhals instopstrook. Doordat de instopstrook niet over de gehele breedte van het dekbedovertrek is doorgetrokken valt deze mooi weg onder het matras. De kussensloop is voorzien van een hotelsluiting. Hierdoor is uw kussen eenvoudig en snel op te maken. Het hoogwaardige katoendoek is op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd en draagt daardoor het Ökotex-symbool.

Man slaapt heerlijk onder het bedlinnen en beddengoed van Well-Fair.

Seizoensdeken Merinowol

Merinowollen dekens staan ook bekend als gezondheidsdeken, waarbij de warmte als therapie gebruikt wordt. Merinowol heeft een sterk isolerende werking waardoor de deken beschermd tegen warmte en kou. De deken bestaat uit twee delen. In de zomer kunt u kiezen voor de enkele deken. Indien nodig kunt u een tweede deken voor het winterseizoen aan elkaar vastmaken. Het is dus een deken geschikt voor elk seizoen. 

Seizoensdekbed Kasjmier/Zijde

100% Kasjmier

Kasjmier is een natuurlijk product van de kasjmiergeit. Het kasjmierdekbed is licht van gewicht en houdt warmte goed vast. Aangezien het dekbed isolerende eigenschappen heeft, is deze helft van het seizoensdekbed vooral voor de tussenseizoenen (lente/herfst).

100% Tussah zijde/wildzijde

Deze helft van het seizoensdekbed is de zomerhelft, omdat de Tussah zijde licht is en koel houdt. Het dekbed is wasbaar op 40 graden en geschikt voor extreem hygiëne bewuste mensen. Tussah zijde heeft een temperatuur regulerende functie.

De combinatie van beide dekbedden is geschikt voor het winterseizoen. Tevens heeft het seizoendekbed een Medicott behandeling. De Medicott behandeling wordt gebruikt tegen het ontstaan van schimmelsporen; zoals vochtvlekken en langdurige vochtigheid.

Seizoensdekbed Kameelhaar/Katoen

100% Kameelhaar

Kameelhaar is temperatuur regulerend haar en ideaal voor mensen die het te snel warm hebben. Het dekbed is een lichtgewicht en heeft een snelle opname van transpiratie. Dit dekbed is geschikt voor het tussenseizoen (lente/herfst)

100% Katoen

Een katoenen dekbed is geschikt voor het zomerseizoen. Katoen zorgt voor een droog slaapklimaat doordat vocht niet wordt opgeslagen maar geabsorbeerd. Omdat het dekbed wasbaar is op 95 graden, is het dekbed tevens geschikt voor mensen die last hebben van huisstofallergie.

De combinatie van beide dekens is geschikt voor het winterseizoen. Tevens heeft deze seizoendeken een Medicott behandeling. De Medicott behandeling wordt gebruikt tegen het ontstaan van schimmelsporen; zoals vochtvlekken en langdurige vochtigheid.

Zijaanzicht van enkele hoofdkussens op een Well-Fair bed.

Hoofdkussens

Een hoofdkussen zorgt voor extra comfort tijdens de nachtrust. Het is aan te raden om een hoofdkussen om de twee jaar te vervangen in verband met bacterie en steun.

  1. Merinowollen hoofdkussen: dit kussen is gevuld met merinowol. De vulling van het kussen is zelf te bepalen.
  2. Regina hoofdkussen: dit kussen heeft 3 verschillende zones/kamers die met nieuwe dons en nieuwe veertjes gevuld zijn.
  3. Luxe neksteunkussen: een neksteunkussen is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan extra neksteun. De neksteun zit in het kussen, waardoor het extra comfort geeft.
Sfeerimpressie van een kamer met seniorenbed in de Well-Fair belevingswereld.

Well-Fair Belevingswereld

20.000m² inspiratie en beleving

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. Bezoek de grootste showroom voor 50-plussers. 

De adviseur stelt zich voor bij thuisbezoek.

Gratis thuisadvies

Vrijblijvend advies aan huis

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Maak gebruik van een advies aan huis.

Stel leest aandacht de Well-Fair brochure.

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie en ideeën

Gratis informatie over producten en oplossingen. Geeft u inspiratie en ideeën bij de oriëntatie. Vraag 'm aan!