9 2 op basis van 672 beoordelingen Lees ervaringen

10 punten waar u op moet letten bij het uitzoeken van het beste bed

U bevindt zich hier: SlapenBeste bed

Waarom het beste bed?

10 unieke redenen

Wat is op dit moment het beste bed op de markt? Wij hebben het voor u eenvoudig gemaakt door 10 unieke redenen uitgebreid te omschrijven. Op deze manier kunt u zelf ontdekken wat het beste bed voor u is. Bij elke unieke reden is een afbeelding toegevoegd ter illustratie.

1. Boxspring comfort

Het slaapcomfort van dit Well-Fair bed is gebaseerd op het boxspring principe. Al ruim 15 jaar is de boxspring een populair slaapsysteem in Nederland. Dit komt omdat de boxspring veel meer comfort schenkt dan een lattenbodem of spiraalbodem. Een lattenbodem bestaat uit (houten) latten die het matras dragen. Houten latten verdelen helaas niet de druk van het lichaam. Bij een spiraalbodem is de ondersteuning van het matras beter dan bij een lattenbodem. Echter ook de spiraalbodem verdeelt niet de druk van het lichaam.

2. Boxspring instopgemak

Een boxspring heeft meerdere voordelen. Eén van deze voordelen is dat een boxspring geen ombouw heeft. Een houten ombouw of een houten ledikant maakt het vaak lastig om de hoeslakens om het matras te trekken. Ook het instoppen van de dekbedden zorgt vaak voor pijn in de vingers door de harde materialen van het ledikant of de ombouw.

3. Gemak met op- en schoonmaken

De boxspring heeft naast het heerlijke ligcomfort nog meer voordelen. Door het ontbreken van de ombouw is het mogelijk om de boxsprings uit elkaar te rijden. Well-Fair heeft daarvoor een uniek systeem ontwikkeld. Verderop leest u meer over het unieke poot-/wielsysteem. Het uit elkaar rijden van de boxsprings zorgt ervoor dat u makkelijk kunt schoonmaken onder het bed. Ook het opmaken wordt een stuk eenvoudiger omdat de bedden apart van elkaar opgemaaktkunnen worden.

Wanneer de boxspring van Well-Fair voorzien is van een hoog-laag functie kunt u zelfs met een rechte rug het bed opmaken. Het bukken en buigen bij het schoonmaken en opmaken is dan voorgoed verleden tijd. Dit maakt ons bed 'het beste bed'.

4. Boxspring wiel en poot in één

Een voordeel van een boxspring is dat deze deelbaar is. Dit geeft veel voordelen met het opmaken en het stofzuigen onder het bed. Nu is het erg handig als de boxspring voorzien is van wieltjes. Dat maakt het uit elkaar rijden makkelijk. Maar (zwenk)wieltjes zorgen er ook voor dat de boxspring niet zo stabiel staat als dat het bed pootjes heeft. Bij de ontwikkeling van het Well-Fair bed hebben wij een uniek systeem bedacht dat zowel een stabiele poot alsook zwenkwieltjes bevat. Met één simpele voetdruk is de Well-Fair boxspring voorzien van wieltjes en met hetzelfde gemak verdwijnen de wieltjes en is de boxspring weer super stabiel door de massieve poten met stijlvolle afgeronde hoeken.

5. Boxspring afstandsbediening

Hoe bedient u uw smartphone? Met 1 hand? Uit onderzoek weten wij dat heel veel 50-plussers de telefoon of tablet met 2 handen bedienen. Daarom hebben wij bij de ontwikkeling van de afstandsbediening hier rekening mee gehouden. Met 1 hand houdt u de afstandsbediening vast en met de andere hand bedient u de functies. De afstandsbediening is zo gemaakt dat u deze op het nachtkastje kunt plaatsen. Zodra u de bediening aanraakt lichten de knoppen op. De knoppen zijn van een prettig formaat zodat u ook zonder bril weet welke functie u activeert.

6. Boxspring verstelbaarheid

Welke verstelmogelijkheden zijn er in een bed? Wellicht noemt u in één adem de rug- en beenverstelling. Dat zijn inderdaad bekende verstelmogelijkheden. Minder bekende verstelmogelijkheden zijn de pull-back functie. Deze bijzondere functie zorgt ervoor dat uw nachtkastje altijd binnen handbereik blijft wanneer u het ruggedeelte verstelt.

7. Boxspring en zorgbed in één

De Well-Fair boxspring kan uitgerust worden met een hoog-laag functie. Deze unieke functie maakt het mogelijk om het bed te verstellen tot een maximale hoogte van 100 cm. Hierdoor voldoet het bed ruim aan de hoogte eis van een zorgbed. De Arbowet heeft namelijk bepaald dat een zorgbed een minimale hoogte van 80 cm moet hebben. Dit betekent dat onze klanten wanneer ze onverwachts te maken krijgen met zorg altijd hun huidige bed kunnen blijven gebruiken. Wel zo prettig als de situatie even wat minder rooskleurig is. Well-Fair heeft bij de ontwikkeling van dit bed ook rekening gehouden met mogelijke zorgartikelen als een papagaai en bedhekken. Indien de situatie erom vraagt is het mogelijk om deze hulpmiddelen te bevestigen. Zo heeft u een heerlijk boxspringbed voor nu en een zorgbed voor later. Het beste bed, ook voor de toekomst!

8. Boxspring ledverlichting

Hoe vaak gaat u ’s nachts uit bed? U herkent het vast wel. Midden in de nacht moet u naar de wc. Het is helemaal donker in uw slaapkamer. Voorzichtig stapt u uit bed en zo geruisloos mogelijk verlaat u de slaapkamer. U hoopt dat u niet struikelt over uw sloffen of andere voorwerpen. Well-Fair heeft de perfecte oplossing voor u ontwikkeld. Zodra u uw voet naast het bed zet, gaat de ledverlichting onder het bed aan. De kleur van deze verlichting bepaalt u zelf. De ledverlichting verlicht niet alleen de zijkant, maar ook de achterkant en voorkant van het bed. Dit zorgt ervoor dat u veilig in uw donkere slaapkamer naar de wc kunt lopen en weer terug uw bed in.

9. Well-Fair matras

Voor veel mensen is het wekelijkse onderhoud aan het bed geen pretje. Vaak wordt dit veroorzaakt omdat het zwaar werk is. Het keren van het matras is een zware klus. Daarnaast ontbreken regelmatig de handvatten. Bij Well-Fair hebben wij daar een antwoord op gevonden. De Well-Fair matrassen zijn licht van gewicht. Dit maakt het makkelijk voor u om de matrassen om te keren. Ook zijn de matrassen voorzien van handvatten. Dit zorgt ervoor dat het keren van de matrassen een fluitje van een cent wordt.

Het comfort van een Well-Fair matras wordt afgestemd op unieke lichaamskenmerken. Door innovatieve metingen weet Well-Fair welk comfort uw lichaam nodig heeft. Uiteindelijk bent u zelf degene die aangeeft of u lekker ligt. Daarom geven wij u 6 maanden slaapgarantie. U kunt na levering, binnen deze periode, van het matras het ligcomfort gratis laten aanpassen. Op deze wijze voorkomt u een verkeerde aankoop. Zo weet u zeker dat u het beste bed in huis heeft!

10. Producent en leverancier

U kent in uw regio vast een aantal beddenwinkels. De ene winkel staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding en de andere winkel staat weer bekend om de ruime keus in product en prijs. Eén ding hebben ze gemeen: ze maken allebei zelf geen bedden, maar bestellen deze bij een fabrikant. Deze beddenwinkels zijn dealers van bepaalde bedden merken. U zult begrijpen dat zowel de fabrikant als de dealer moet verdienen aan de verkoop van bedden.

Nu heeft Well-Fair er bewust voor gekozen om niet samen te werken met beddenwinkels. Well-Fair produceert en ontwikkelt zelf de bedden. De bedden worden ook door Well-Fair verkocht aan de klanten. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we u persoonlijk slaapcomfort aanbieden met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het beste bed koopt u direct bij Well-Fair zelf!

Brochure per mail aanvragen

Digitale brochure slaapcomfort aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis onze brochure aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?
  • Nieuw op de markt
  • Tips over fris en uitgerust wakker worden
  • Keuze uit verschillende prijsklassen
  • Lees ervaringen van klanten
  • Lees meer over de Well-Far Belevingswereld