Mevrouw stofzuigt onder een deelbare boxspring

Ontdek het gemak van een deelbare boxspring

U bevindt zich hier: SlapenDeelbare boxspring

Wat is een deelbare boxspring?

Onder de senioren is het ontzettend populair: de deelbare boxspring. Maar was is het eigenlijk? Men spreekt over een deelbaar bed wanneer u de linker- en rechterkant in zijn geheel (of gedeeltelijk) van elkaar kunt scheiden. Sommige aanbieders kiezen ervoor om deze bedden in de vorm van een ledikant aan te bieden. Bij Well-Fair kiezen wij liever de deelbare boxspring. Hierin hebben wij namelijk een hoog-laag functie verwerkt.

Deelbare boxspring


Met kinderlijk gemak beweegt u de onderdelen van uw deelbare boxspring uit elkaar. Ontzettend fijn, want hiermee wordt het dagelijkse onderhoud van uw slaapkamer een stuk prettiger. Stofzuigen. Opmaken. Met het bed van Well-Fair wordt dat een eitje! Daarnaast zijn onze producten van alle gemakken voorzien. Handvaten. Hoog-laag functies. Een op maat gemaakt geheel. Ideaal! Haal vandaag nog onze gratis brochure in huis.

Makkelijker in onderhoud

Helaas. Ouderdom komt met gebreken. Waar u vroeger met kinderlijk gemak uw tweepersoonsbed kon opmaken, gaat het u de laatste tijd iets minder makkelijk af. Ook de wekelijkse poetsbeurten onder bed beginnen u meer en meer tegen te staan. Gelukkig biedt onze deelbare boxspring uitkomst. Doordat u tussen de twee bedden in kunt staan, kunt u deze makkelijker opmaken. Ook zijn de moeilijk bereikbare plekken onder uw deelbare boxspring opeens binnen handbereik. Even stofzuigen en weg. Wel zo makkelijk!

Comfortabel ouder worden met Well-Fair

De afgelopen jaren is de vergrijzing flink toegeslagen. Ouderen moeten daarom steeds langer thuis blijven wonen. Gelukkig kan dit - dankzij Well-Fair - op een zeer comfortabele wijze. Onze producten ondersteunen uw lichaam immers optimaal. Dit geldt niet alleen voor onze deelbare boxspring, maar voor het gehele assortiment. Ieder product wordt op maat gemaakt en is voorzien van de meest verfijnde opties. Zo gaat u het leven comfortabel tegemoet. ​​​​​​​


Profiteer nu van een deelbare boxspring!

Comfortabel slapen. Makkelijk in onderhoud. Met de producten van Well-Fair kunt u het beste van beide werelden combineren. Klinkt dat als muziek in de oren? Vraag dan vandaag nog onze gratis brochure aan! U kunt ook komen proefliggen in onze Belevingswereld. Maak hiervoor gerust een afspraak. Voor vragen kunt u bellen naar 0341-277010. Slaapt u straks ook op onze deelbare boxspring?