De-deelbare-boxspring-van-Well-Fair-kent-veel-voordelen

Wat is een deelbare boxspring?

Bij het ontwikkelen van onze bedden is comfort en gemak erg belangrijk. Naast dat onze bedden perfect moeten liggen, moeten ze tevens dagelijkse taken, als op- en schoonmaken, vergemakkelijken. Zo kwamen de deelbare boxsprings tot stand. Een hoog-laag boxspring die volledig te scheiden is, door ze gemakkelijk van de rem te halen. Doordat ze uit elkaar te rijden zijn kan men gemakkelijk de lastige hoekjes opmaken, zonder ongemakkelijke of zelfs pijnlijke houdingen aan te moeten nemen. Daarnaast kunnen de bedden omhoog, waardoor men altijd met een rechte rug kan op- en schoonmaken.

Altijd-opmaken-met-een-rechte-rug-met-de-boxsprings-van-Well-Fair

Voordelen deelbare boxspring

  • Gemakkelijk op- en schoonmaken met een rechte rug
  • Stofzuigen zonder dat u last heeft van kabels of bedrading
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Zonder te bukken van of op de rem te zetten
  • Gebruiksvriendelijke poot-wiel constructie
  • Volledig naar eigen smaak samen te stellen
De-lichtgewicht-boxspring-maakt-verrijden-eenvoudig

Makkelijk deelbaar

De deelbare boxspring is vriendelijk in het gebruik. Wanneer u twee bedden naast elkaar heeft is het soms lastig om in het midden het bed op te maken. Door de deelbaarheid kunt u hier gemakkelijk bij, zonder een pijnlijke houding aan te hoeven nemen.

De-poot-wiel-constructie-maakt-het-bed-makkelijk-verrijdbaar

Verrijdbare boxspring

De deelbare boxspring is gemakkelijk verrijdbaar. U kunt namelijk eenvoudig met uw voet bij de rem. Door de optionele poot-wiel constructie staat het bed stevig en stabiel wanneer het op de rem staat. De wieltjes werken soepel, het verrijden is kinderspel!

Het gemak van een deelbare boxspring

Één van de grootste voordelen van de deelbare boxspring is dat u het kan op- en schoonmaken met een rechte rug. U hoeft niet over een bed heen te hangen om bij de lastige hoekjes te komen. U rijdt simpel de bedden uit elkaar en zo kunt u gemakkelijk bij de lastige hoeken. Tevens kunt u, als u het bed omhoog doet, ook gemakkelijk overal onder het bed stofzuigen. Alle kabels zijn weggewerkt, zodat u hier geen ongemak van heeft tijdens het stofzuigen.

Deelbare-boxsprings-maken-schoonmaken-eenvoudig
De-deelbare-boxspring-van-Well-Fair-is-geschikt-als-zorgbed

Comfortabel ouder worden met Well-Fair

Onze missie is om senioren langer gezond en veilig in hun eigen woonomgeving te laten wonen. Onze deelbare boxsprings dragen hier op verschillende manieren aan bij. Ze zorgen voor een goede nachtrust en maken huishoudelijke taken gemakkelijker. Wilt u meer weten over het gemak en comfort wat onze deelbare boxsprings bieden? Vraag dan de gratis brochure aan!