Waarom een seniorenboxspring?

Wanneer we ouder worden gaan de dagelijkse dingen niet altijd meer zo soepel. Denk bijvoorbeeld aan het bed opmaken, onder het bed schoonmaken en ’s nachts er wat vaker uit moeten. Een seniorenboxspring van Well-Fair kan dan een uitkomst zijn voor u. Het biedt comfort, gemak en veiligheid. Het vergemakkelijkt in- en uitstappen en ook op- en schoonmaken is minder inspannend. 

Well-Fair seniorenboxspring op maat

De basis voor een goede nachtrust

We zijn allemaal anders. Niet alleen van postuur, ook ons slaappatroon verschilt per persoon. Een goede nachtrust begint bij een goed bed, dat ondersteuning biedt op de plaatsen waar u het nodig heeft. Precies daarom worden onze seniorenboxsprings op maat gemaakt. Aan de hand van een unieke inmeetmethode wordt er precies bepaald waar uw bed aan moet voldoen. Op deze manier zorgen we ervoor dat u het maximale uit uw nachtrust haalt en de dag weer vol energie kan beginnen. 

Elke dag fris en uitgerust met het hoog laag boxspring van Well-Fair.
U kunt uw Well-Fair seniorenboxspring met rechte rug op- en schoonmaken.

Een gezonde houding

Met rechte rug de seniorenboxspring op- en schoonmaken.

De verlichting onder de Well-Fair seniorenboxspring maakt het nachtelijk toiletbezoek een stuk veiliger.

Veiligheid boven alles

Veilig in het donker in- en uit stappen met de uitstapverlichting.

De seniorenboxspring van Well-Fair kan eenvoudig fungeren als ARBO erkend zorgbed.

Uit te breiden naar zorgbed

Een mooi bed voor nu, een veilig bed voor later.

Stel uw seniorenboxspring volledig zelf samen.

Stel naar uw wens samen

Stel uw senioren boxspring zelf samen. Wat vindt u mooi?

De positie van uw seniorenboxspring kunt u naar wens zelf bepalen.

Verstelbare seniorenboxspring

Onze maatwerk boxspring kan worden voorzien van vele verstelmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld comfortabel een boek lezen of tv kijken, zonder onderuit te zakken. Of misschien heeft u last van opgezette enkels, onrustige benen of etalagebenen? Door de beenverstelling te gebruiken en het voeteneind iets omhoog te zetten komt u meer tot rust. Op- en schoonmaken kan worden vergemakkelijkt door de hoog-laag functionaliteit en het bed kan worden uitgebreid tot zorgbed.

Persoonlijk advies

Wat is het beste bed voor u?

Well-Fair seniorenboxsprings worden met zorg vervaardigd. Door middel van onze inmeetmethode zorgen we ervoor dat het bed aansluit op uw lichaam. Hierdoor vormt het de perfecte basis voor een goede nachtrust. Het bed is volledig naar eigen smaak samen te stellen, zodat het in elke slaapkamer past. 

De Well-Fair showroom

Alles onder één dak

Onze showroom bevindt zich in Nunspeet, midden op de Veluwe. Hier kunt u onze ruime showroom bezoeken, waar u rustig alle Well-Fair producten kunt bekijken en ervaren. We willen u vragen om van te voren een afspraak te maken, onze adviseur neemt graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Ervaringen met de seniorenboxspring

Familie Borsboom aan het woord

De familie Borsboom vertelt welke voordelen het seniorenbed van Well-Fair schenkt. Bekijk de video en laat u inspireren.

Ook seniorenboxsprings staan in de slaapbrochure

Meer weten?

Vraag onze gratis slaapbrochure aan.

Vraag nu onze gratis slaapbrochure aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend thuisadvies of showroomafspraak.