Een verrijdbaar bed zorgt voor veel comfort en gemak

U bevindt zich hier: SlapenVerrijdbaar bed

Verrijdbaar bed

Een deelbaar of verrijdbaar bed, het is erg populair onder de senioren. Al onze boxspringbedden zijn uitgerust met een zeer eenvoudige poot-wiel constructie. Hierdoor is een verrijdbaar bed ook de perfecte oplossing voor het op- en schoonmaken van uw bed. Daarnaast maakt de hoog-laag functie en de gebruiksvriendelijkheid van de poot-wiel constructie onze boxspring uniek op de markt.


Deelbaar bed op wielen

Wat is een deelbaar of verrijdbaar bed precies en hoe werkt het? Op het moment dat u het tweepersoonsbed volledig van elkaar kan scheiden, dan wordt er gesproken van een deelbaar of verrijdbaar bed. Vaak betekent dit dat er sprake is van een bed op wielen. Dit zorgt vaak voor veel problemen, want het bed moet op de rem gezet worden en eraf gehaald worden. En u zult altijd zien dat wanneer u dit wil doen, het klipje van de rem precies aan de verkeerde kant zit waardoor u vervelend onder het bed moet kruipen. Speciaal voor dit probleem hebben wij een unieke poot wiel constructie laten ontwikkelen. De poten zorgen ervoor dat uw bed erg stabiel staat, wanneer u het bed wil verplaatsen dan kunt u met een simpele voet beweging het bed op wielen zetten. Zo hoeft u nooit op de knieën om de wielen van rem te halen.

Wat zijn de voordelen van een verrijdbaar bed?

Met een verrijdbaar bed wordt het opmaken van het bed weer een stuk gemakkelijker. Zo hoeft u niet meer over een bedhelft heen te kruipen om in het midden van het bed te komen. Door het bed makkelijk te verrijden, kunt u zonder enige moeite overal bij. Op deze manier is niet alleen het opmaken van het bed, maar ook het schoonmaken ónder het bed weer een fluitje van een cent.


Verrijdbaar en een hoog-laag functie

Naast de deelbaarheid en verrijdbaarheid van onze boxspring heeft het nog een uniek punt. De boxspring kan op hoogte gebracht worden. Op deze manier kunt u zonder gebogen rug uw bed opmaken of onder het bed schoonmaken. Daarnaast is het ook gemakkelijk met opstaan of met het instappen in uw bed. En mocht u in de toekomst onverwachts zorg aan bed nodig hebben, dan is dit bed voorbereid op de toekomst. Door deze hoog-laag functie voldoet het bed namelijk aan de eisen van de ARBO als zorgbed.


Verrijdbaar bed kopen?

Een bed op wielen heeft vaak een degelijke uitstraling. Maar wij hebben de ideale mix gevonden van een functioneel, gebruiksvriendelijk en zeer stijlvol bed. Onze boxspring staat op poten, maar met één voetbeweging staat deze op wielen. Het zweeft als het ware net boven uw vloer. Op deze manier hoeft u niet alsnog onder het bed te kruipen om de wielen van de rem te halen en het oogt heel mooi. Wilt u graag een bed op wielen kopen? Vraag dan gratis onze brochure aan.

Inspiratie opdoen? Vraag dan onze brochure aan!

​​​​​​​

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 
Aanhef *
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

Voordelen op een rij


  • Makkelijk deelbaar en verrijdbaar
  • Simpel op hoogte te brengen
  • Handig met op- en schoonmaken
  • Toekomstbestendig