9.1 9 9 op basis van 509 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Sta-op stoel

Heeft u moeite om uit uw stoel te komen? Worden uw spieren en gewrichten belast met het opstaan? De sta-op stoel van Well-Fair biedt de uitkomst.


Opstaan zonder moeite

Het is belangrijk dat u in een goede houding zit. Op die manier vermindert u rugklachten en gewrichtsproblemen. Bovendien komt u met een sta-op stoel van Well-Fair zonder moeite uit uw stoel. De stoel helpt u eenvoudig opstaan of plaatsnemen. Met een druk op de knop verandert uw stoel van positie.

Handgemaakte stoelen

Uw sta-op stoel wordt door Well-Fair ontworpen en ambachtelijk in het eigen atelier geproduceerd. De sta-op stoelen van Well-Fair zijn voorzien van een elektrisch mechanisme. Dankzij dit speciale mechanisme zet u de stoel eenvoudig in de juiste stand. Bovendien is uw stoel gemaakt van natuurlijke materialen, daardoor biedt Well-Fair u een kwalitatief hoogwaardige stoel. 

Gemak in het onderhoud

Dankzij de natuurlijke materialen is uw sta-op stoel eenvoudig in het onderhoud. Door de wieltjes onder uw stoel, is uw fauteuil eenvoudig verrijdbaar. Dit is handig wanneer u onder uw stoel wilt schoonmaken.