Heel belangrijk in de zomer

Hoe zorgt u dat u genoeg drinkt?

Uit onderzoek blijkt dat veel ouderen te weing water drinken. Zeker met de zomer in aantocht is het erg belangrijk dat we genoeg water drinken. Lysanne geeft u wat handige tips!

Meer vrijheid bij u thuis

Met de sta-op functionaliteit

Onze missie is om senioren zo lang en veilig mogelijk in hun eigen woonomgeving te laten wonen. In dit filmpje laat Ronald zien hoe onze fauteuils bijdragen aan meer vrijheid. 

Tip van de expert - het belang van ventileren

Slaaptip van Ronald

Het belang van ventileren

"Zorg voor voldoende ventilatie. Niet alleen zorgt het voor verse zuurstof in de slaapkamer, het zorgt er ook voor dat uw beddengoed en matras langer mee gaan. Door uw kamer goed te luchten verdampen vochtdruppeltjes en droogt uw beddengoed. Hierdoor blijft het langer netjes en kruipt u 's avonds weer in een fris en heerlijk gelucht bed."

Even voorstellen

Ronald en Lysanne

Heeft u zelf een vraag voor onze expert? Mail deze dan naar marketing@well-fair.nl en Ronald geeft antwoord!

Roland - tips van de expert

Ronald

Zit- en slaapexpert

Ronald staat als zit- en slaapexpert altijd voor onze klanten klaar. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij veel handige tips en nuttige adviezen voor iedereen. 

Ontwerp zonder titel - 2022-06-08T122017.281

Lysanne

Zit- en slaapexpert

Lysanne werkt sinds een aantal jaar bij Well-Fair en is erg betrokken met onze klanten. Zij geeft de handigste tips op het gebied van wellness en welzijn.