Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.8 8 ,8 470 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Trapliften

EasyUp en naar beneden...

De Well-Fair traplift voor uw eigen veiligheid

Ieder mens wordt ouder, en als u hierover nadenkt, denkt u misschien niet alleen maar aan de mooie en makkelijke dingen van ouder worden. Wat te doen bijvoorbeeld als u minder mobiel wordt? Zeker als u zo lang als mogelijk zelfstandig thuis wilt blijven wonen is het belangrijk om hier goed over na te denken. Ook u wilt toch het liefst zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen? Met de EasyUp traplift van Well-Fair wordt u deze mogelijkheid geboden. Een mooie traplift die weinig ruimte in beslag neem en u makkelijk naar uw badkamer of slaapkamer op een andere verdieping brengt!

Veilig en comfortabel thuis...

Met de EasyUp is de trap geen hindernis meer in huis...

Een traplift op maat

Voor alle trappen is er een oplossing, voor de EasyUp van Well-Fair is een trap geen hindernis meer. Zowel voor rechte trappen als trappen met bochten is er een oplossing. U traplift wordt helemaal op maat gemaakt en past daarom op bijna iedere trap! U kiest zelf de kleur en de bekleding. De montage gebeurt geheel binnen 1 dag. Makkelijk toch? 

Wilt u meer over deze unieke traplift weten? Vraag dan de gratis brochure aan.

Een trap met bochten is geen probleem

Een trap met bochten kan een onoverkomelijke hindernis zijn. Dit hindernis is nu makkelijk te nemen met de EasyUp traplift van Well-Fair. Well-Fair begrijpt dat het idee van een traplift in uw huis even wennen voor u is. Misschien denkt u wel dat een traplift heel veel ruimte in beslag neemt of dat u na het plaatsen geen ruimte meer op de trap over heeft om te lopen. Niets is minder waar, de EasyUp traplift heeft maar een railbuis en deze buis volgt de bochten van uw trap nauwkeurig! Hierdoor hebben de andere trapgebruikers ruimte genoeg over. Zelfs op de steilste spil- of wenteltrappen is het mogelijk een traplift te plaatsen.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de EasyUp traplift? Vraag dan de gratis brochure of een vrijblijvend thuisadvies aan! 

Heeft u een rechte trap in uw woning? 

Heeft u een rechte trap in uw woning? Dan zijn er verschillende opties met betrekking tot een traplift. U kunt kiezen uit verschillende varianten en prijsklasses. Welke variant u ook kiest veiligheid en comfort staan altijd bovenaan! Well-Fair kan u adviseren welke traplift het beste bij uw situatie past. Bij Well-Fair staan uw wensen centraal, aan de hand van uw wensen wordt, samen met u de beste oplossing gekozen. Heeft u bijvoorbeeld wat minder ruimte? Dan kunt u kiezen voor het opklapbare stoeltje en de opklapbare voetenplank. Zo blijft de trap vrij beloopbaar voor de andere trapgebruikers. Wanneer u veilig uit wilt stappen boven aan de trap kunt u kiezen voor de automatische draaizitting. Zo ziet u maar, voor iedere trap is er een oplossing. Wilt u meer weten over de traplift voor rechte trappen? Vraag dan de gratis brochure aan!

Meer informatie?

Beleef de traplift zelf

Well-Fair Belevingswereld

20.000m² inspiratie en beleving

Beleef en ervaar 30 unieke sfeerkamers. Maak een afspraak en breng een bezoek aan de grootste showroom voor 50-plussers.

Gratis advies aan huis over een traplift

Gratis thuisadvies

Vrijblijvend advies aan huis

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Maak gebruik van een advies aan huis. 

Brochure met meer informatie over de traplift

Brochure aanvragen

Boordevol inspiratie en ideeën

Gratis informatie over producten en oplossingen. Geeft u inspiratie en ideeën bij de oriëntatie. Vraag 'm aan!

Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis