Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.8 8 ,8 470 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Veilige badkamer

Veilige badkamer

Een veilige badkamer is erg belangrijk. Zeker wanneer u van plan bent zo lang mogelijk individueel thuis te blijven wonen. Wellicht heeft u het al eerder gehoord, maar de meeste ongelukken gebeuren nog steeds binnenshuis. Een onveilige badkamer is hier regelmatig de oorzaak van. Een gladde vloer en weinig mogelijkheden voor ondersteuning zijn hier slechts 2 voorbeelden van. Well-Fair heeft dé oplossing voor het creëren van een veilige badkamer. 

Benieuwd hoe een veilige badkamer van Well-Fair eruit ziet?

Inloopdouche

Inloopdouche, een must binnen een veilige badkamer!

Veel badkamers beschikken over een douchecabine met een drempel. Hierdoor moet u de douchecabine instappen. Wanneer er onvoldoende mogelijkheden zijn om u vast te houden en wanneer de vloer ook nog eens nat is, leidt dit al gauw tot een onveilige situatie bij het in- of uitstappen van de douchecabine. Well-Fair installeert daarom een inloopdouche voor u. Hierdoor loopt de douche drempelloos over in de badkamervloer. 


Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een veilige badkamer! Een badkamer waarin u zonder moeite onder de douche stapt. 


Wilt u ook een inloopdouche laten plaatsen in uw badkamer? Vraag vrijblijvend onze gratis brochure aan of neem direct telefonisch contact met ons op! 

Douchezitje

Wanneer u niet meer zo vast op de benen bent, is het fijn om tijdens het douchen ook te kunnen zitten. Met het stijlvolle douchezitje van Well-Fair is dit mogelijk. Een uitkomst voor elke veilige badkamer voor senioren. U kunt het douchezitje eenvoudig weer inklappen. Wij bevestigen het zitje aan de muur. Zo hoeft u nooit meer met een stoel of kruk te slepen als u wilt gaan douchen. 


Geen veilige badkamer zonder een antislipvloer

Een valpartij in de badkamer komt veel voor. Daarom rusten we de veilige badkamer uit met een antislipvloer. Wanneer u klaar bent met douchen is er vaak water rondom de plek van het douchen opgespat. Dit water zorgt ervoor dat de tegels en de vloer glad worden. Een glijpartij in de badkamer na het douchen heeft vaak ernstige gevolgen. Well-Fair kiest daarom altijd voor een tegels met een antislipprofiel. Zo verkleint u de kans op uitgelijden. Een veilige en praktische oplossing! 


Voldoende steunmogelijkheden 

Veel 50+ers hebben er al mee te maken gehad. Naarmate u ouder wordt, werkt uw lichaam minder goed mee. U krijgt vaker het gevoel dat u niet meer zo sterk op uw benen staat. Na het opstaan vanaf de toilet voelt u zich soms duizelig. Als u even rustig aan doet gaat het vanzelf weer beter. Toch liggen in deze kleine haperingen van het lichaam een groot gevaar. In de veilige badkamer voor senioren van Well-Fair is hier aan gedacht. Door voldoende grip- en steunmogelijkheden aan te brengen, voorkomt u een val. 


Douchezitje


Voldoende steunmogelijkheden badkamer


Antislipvloer


Inloopbad 

Badderen. Voor veel mensen een heerlijk moment om even te ontspannen. Helaas ervaren veel senioren dat het een stuk lastiger is om het bad in- en uit te stappen naarmate de leeftijd toeneemt. In onze veilige badkamer voor senioren is hier rekening mee gehouden. Zo is het bad voorzien van een deurtje. Hierdoor hoeft u geen grote stap te nemen om het bad in te stappen. Het deurtje van het bad sluit u nadat u in bad zit. Vervolgens kunt u het bad vol laten lopen. Zo kunt u blijven genieten van uw bad! 


Bad eruit, inloopdouche erin? 

Ook is het mogelijk uw bad te laten vervangen door een praktische inloopdouche. Drempelvrij douchen, waardoor ongelukken tot de verleden tijd behoren! 


Zeepdispenser douche

Zonder gedoe uw favoriete shampoo gebruiken? Door gebruik te maken van een dispenser in de douche, is dit mogelijk. Een stijlvolle en handige oplossing! Wij plaatsen de zeepdispenser op de juiste hoogte, zodat u nooit meer hoeft te bukken om een fles shampoo te pakken. 


  • Slimme inrichting van badkamer indeling zodat ruimte ontstaat voor de dagelijkse handelingen 
  • Slimme inrichting zodat badkamer geschikt is voor hulp tijdens douchen 
  • Zelfstandig blijven in de badkamer door de douchetoilet en de aquabreeze. Geen hulp nodig bij afvegen en afdrogen 
  • Vitamine D aanmaken tijdens het douchen, Dat zorgt voor een veilige, gezonde en comfortabele manier van douchen 
  • De spieren laten ontspannen en de gewrichten verwennen met heerlijke infrarood warmte. Gezond en comfortabel manier van douchen 
  • Kranen en thermostaten die makkelijk te bedienen zijn door mensen met arctrose in handen 
  • Cosmeticaspiegeltje (vergrootspiegel) zodat alles goed zichtbaar blijft
  • Designradiotor waarin de handoeken kunnen opdrogen en opgehangen worden. 
  • Wastafels die op ergonimische hoogte zijn en geschikt om met rolstoel onder te komen. 
  • Veilige badkamers die gemakkelijk zijn om schoon te maken.  
Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis