9 9 0 op basis van 518 beoordelingen Lees ervaringen

Sinds 1992 dé specialist voor langer thuis wonen. Geniet van onze maatwerkoplossingen voor slaap- en zitcomfort.

U bevindt zich hier: Week van Zorg en Welzijn

Week van zorg en welzijn

Natasja Froger in Nunspeet
20 maart neemt Natasja Froger namens Well-Fair een kijkje bij het Welgelegen huis in Nunspeet
Well-Fair geeft deze keer bijzonder aandacht aan het Welgelegen huis van Dagelijks leven.

Het Welgelegen huis van Dagelijks leven biedt bewoners de mogelijkheid om op een rustige, gezellige en vooral huiselijke manier ouder te worden en de juiste ondersteuning te krijgen met geheugenverlies.

In de ochtend van 20 maart gaat Natasja Froger ondervinden wat dit huis zo bijzonder maakt. Samen huishoudelijke dingen blijven doen, zoals koken hoort hier dus ook bij. Ook is Natasja benieuwd naar de ervaringen van de bewoners van dit nieuwe concept.

Natasja Froger Week van zorg en welzijn
veilig thuis mantelzorg preventiecheck

Is uw huis mantelzorgproof?Doe de mantelzorgpreventiecheck op www.mantelzorgpreventie.nl

Slaapkamercheck

Week van Zorg en Welzijn 2017

Voor de derde keer op rij hoofdsponsor

Dit jaar is Well-Fair voor de derde keer op rij hoofdsponsor van de nationale Week van Zorg en Welzijn. Een Week die in het teken staat van zorg.

Voor het jaar 2017 wordt de mantelzorgpreventiecheck ingezet. Men kan deze check online aanvragen. Er komt dan een mantelzorgpreventieadviseur bij u langs, om te kijken of uw huis mantelzorgproof is. Bekijk de filmpjes om te kijken hoe zo een check in zijn werking gaat.

Week van Zorg en Welzijn 2016 in de Belevingswereld

Opening week van zorg en welzijn

Een succesvolle opening van de nationale Week van Zorg en Welzijn met Henkjan Smits.

Voor 1 mei zal de prijswinnaar bekend gemaakt worden!

Henkjan Smits komt naar Nunspeet!

Opening van de nationale Week van Zorg en Welzijn


In de week van 14 t/m 19 maart 2016 vindt voor de 4e keer de Week van Zorg en Welzijn plaats. Well-Fair is dit jaar voor de 2e keer partner van deze nationale Week van Zorg en Welzijn. Een week waarbij zorginstellingen en welzijnsorganisaties door heel het land de deuren openen voor publiek.


Voor Well-Fair is dit een belangrijke week om het langer zelfstandig thuis blijven wonen voor senioren onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn 30 hotelkamers in Nunspeet compleet ingericht met oplossingen die Well-Fair biedt op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden. In deze belevingswereld kan men zelf het gemak van de oplossingen beleven. Denkt u hierbij aan producten als een traplift, een stoel op maat, een in hoogte- en houding verstelbaar boxspringbed en een mooie veilige badkamer zonder drempels.


Op 14 maart zal BN’er Henkjan Smits de week van Zorg en Welzijn openen in de Belevingswereld van Well-Fair in hotel Dennenhoeve te Nunspeet. Door middel van een spelelement wordt u tijdens deze ochtend vanaf 9.30 uur rondgeleid door de Belevingswereld, met 30 verschillende hotelkamers die oplossingen op het gebied van zelfstandig en comfortabel ouder worden laten zien. Samen met uw familie kunt u inspiratie opdoen en kans maken op mooie prijzen, waaronder bijvoorbeeld een geheel verzorgd tweedaags verwenarrangement naar Duitsland.


Uiteraard staat de koffie en iets lekkers voor u klaar op 14 maart om 9.30 uur in de Belevingswereld aan de Elspeterweg 14 te Nunspeet.


De zorgkrant van de Week van Zorg en Welzijn...

De dochter van mevrouw Meeuwsen deelde haar kennis en ervaring die zij heeft opgedaan als wijkverpleegkundige. De bewustwording in goede tijd, uit respect voor de zelfstandigheid van uw ouders. Wees op tijd, zodat het voor de gehele familie een zorg minder kan worden.