Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
9.1 9 ,1 367 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Winterfair

WinterFair 1 december 2018 

Wat is er te beleven?

Op zaterdag 1 december 2018 houdt Well-Fair voor de eerste keer een WinterFair. Op deze dag nodigt Well-Fair belangstellenden uit om een kijkje te komen nemen op het hoofdkantoor en showroom in Nunspeet. Zo kunt u onder het genot van een hapje en drankje inspiratie opdoen op het gebied van levensloopbestendig wonen. U bent van harte welkom vanaf 14:00 aan de Elspeterweg 30 in Nunspeet. U kunt gratis parkeren. 


Wat is er nog meer te beleven?

Vanuit het hoofdkantoor van Well-Fair rijdt er een gratis treintje naar de hoeve van Nunspeet. Op het plein van de hoeve van Nunspeet vindt u nog van allerlei leuke winterse activiteiten voor jong en oud. 

Het slimste seniorenbed 

Wat is een slim bed? een bed dat ervoor zorgt dat u fris en uitgerust wakker wordt? een bed wat slimme technieken en verstelmogelijkheden heeft? Het antwoord kunt u vinden op de open dag op de Well-Fair WinterFair. Laat u zich inspireren op het gebied van levensloopbestendig slaapcomfort 

Maatwerk fauteuils 

De term 'maatwerk' wordt door veel winkels gebruikt. Maar wat houdt maatwerk nou echt in? Kom het zelf ervaren tijdens de Well-Fair WinterFair. Bekijk van a tot z hoe maatwerk bij Well-Fair gemaakt wordt.  

Reinigen met water? 

In Nederland vinden we het heel normaal om ons onderlichaam na een bezoek aan de toilet te reinigen met papier. Dit is absoluut niet fris en schoon. Tijdens de Well-Fair WinterFair hebben wij samen met Geberit een truck geregeld. In deze truck kunt u uw onderlichaam laten reinigen met water. Durft u het te proberen?  

WinterFair

Op zaterdag 1 december 2018 bent u van harte welkom op de Well-Fair WinterFair. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. 

Meld u aan en laat uzelf inspireren.
​​​​​​​Wij kijken naar u uit. 


Wat: WinterFair 

Waar: Elspeterweg 30 

Wanneer: Zaterdag 1 december 2018 

Hoelaat: 14:00-19:00 

Aanmelden 

JA, ik meld mij graag aan! 

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

 
Welk(e) product(en) heeft uw interesse?
Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis