Wat is een senioren fauteuil?

Naarmate we ouder worden, ontwikkelen we wat sneller fysieke klachten en worden we vaak wat minder sterk. Veel 50-plussers hebben last van nek- of rugklachten, onrustige benen, kramp in de benen of een slapend gevoel in de ledematen. Hierdoor kunnen dagelijkse handelingen een uitdaging worden. Een senioren fauteuil biedt uitkomst.

Senioren-fauteuils-kunnen-makkelijk-versteld-worden-met-handige-afstandsbediening
Een-senioren-fauteuil-van-Well-Fair-draagt-bij-aan-een-gezonde-zithouding

Goede zithouding fauteuil

Doordat de senioren fauteuils van Well-Fair op maat worden gemaakt door middel van een innovatieve inmeetmethode, is de fauteuil perfect passend voor uw lichaam. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk een goede zithouding aanneemt in uw senioren fauteuil. U ervaart hierdoor minder klachten doordat u de juiste ondersteuning op de juist plekken krijgt. Ook wanneer u de verstelmogelijkheden gebruikt zal u een goede houding aannemen zonder klachten te ervaren.

Elke-senioren-fauteuil-van-Well-Fair-is-op-maat-gemaakt

Maatwerk senioren fauteuil

Rugklachten zijn heel vervelend. Het kan u dan ook belemmeren in uw dagelijkse activiteiten. Rugklachten kunnen door verschillende oorzaken ontstaan en de juiste stoel, met goede rugondersteuning, kan voor verlichting zorgen. Uw fauteuil wordt zo gemaakt dat uw rug en lende perfect worden ondersteund. Dit voorkomt dat u onderuit zakt of onnodig uw rug moet aanspannen.

Showrooms senioren fauteuils

In onze ruime showrooms in Nunspeet en Capelle aan den IJssel kunt u zelf alle senioren fauteuils bekijken en de functionaliteiten ervaren. Ook kunt u hier de mogelijkheden voor de bekleding doornemen. Om ervoor te zorgen dat onze adviseur alle tijd voor u heeft, willen we vragen om vooraf een afspraak in de plannen.

Ervaar-zelf-de-senioren-fauteuils-in-onze-showroom