Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
8.9 8 ,9 469 beoordelingen Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Zorgbed

Een mooi bed als zorgbed

Zorg komt vaak onverwachts. Dankzij het LevelFit bed van Well-Fair is uw bed in een handomdraai een zorgbed. Zo kunt u te allen tijde genieten van het comfort van uw eigen bed. 

LevelFit is ontstaan naar aanleiding van een persoonlijke ervaring:

“Mijn vader werd ziek. Een trotse man, die noodgedwongen op een ziekenhuisbed kwam te liggen. Mijn ouders konden op dat moment niet meer naast elkaar slapen, omdat het bed niet in de slaapkamer neergezet kon worden. Mijn moeder bleef op de bank slapen, zodat zij nog bij haar man in de buurt was. Dit bracht mij op een idee, want dit was niet de manier waarop je thuis ouder wilt worden. Vooral niet wanneer je zorgbehoevend wordt.”

- Jaap Frens - 

LevelFit, een heerlijk bed voor nu en een zorgbed voor later...

Langer zelfstandig thuis blijven wonen

Door de huidige ontwikkelingen in de zorg, moet men langer zelfstandig thuis blijven wonen. Wilt u niet afhankelijk zijn van anderen en uw eigen mobiliteit behouden? Met het zorgbed van Well-Fair kunt u zelfstandig en comfortabel genieten van het ouder worden. Het bed voldoet volledig  aan de eisen waar een zorgbed aan moet voldoen. Het bed is in zorghoogte verstelbaar en eventuele accesoires zijn tevens mogelijk om te bevestigen.

Zorgbed

Comfort en gemak voor nu

Door de in hoogte verstelbare boxspring van het zorgbed, kunt u moeiteloos u bed opmaken zonder uw rug te belasten. Het bed is tevens deelbaar en door de wieltjes onder het bed eenvoudig verrijdbaar. Op deze manier kunt u weer makkelijk onder uw bed stofzuigen. Daarnaast biedt de ledverlichting onder het bed extra veiligheid. De lampjes lichten op zodra u in het donker uit uw bed stapt. Tot slot is uw bed rondom voorzien van zachte materialen. Dit resulteert in het voorkomen van pijnlijk stoten.

Mooi zorgbed

Comfort en gemak voor later

Zorg komt vaak onverwacht. Wilt u voorbereid zijn op eventuele zorg aan huis? Door middel van de in hoogte verstelbare boxspring kunt u, wanneer uw ooit zorgbehoevend wordt, zorg aan huis ontvangen. U blijft te allen tijde in uw eigen vertrouwde bed liggen. Benodigde zorgaccessoires kunnen eenvoudig bevestigd worden aan uw bed.


Zorgbed met papegaai


Zorgbed verstelbaar


Zorgbed met hoog-laag functie


Herfst matrassenactie 

Tot €750 korting

Op zoek naar nieuwe matrassen? Kies voor een maatwerkmatras van Well-Fair. Profiteer nu van de matrassenactie. Ontvang tot €750 korting bij aankoop van nieuwe matrassen. Bekijk de actie 

Showroom
Maak een afspraak
Gratis advies aan huisThuisadvies
Maak een afspraak
Gratis brochure aanvragenGratis Brochure
Binnen 3 dagen in huis