9 4 op basis van 712 beoordelingen Lees ervaringen

Een seniorenbed om weer uitgerust wakker te worden.

U bevindt zich hier: SlapenSenioren bed

Seniorenbed op maat​​​​​​​

Moeilijk in slaap komen, veel draaien tijdens de slaap, snel weer wakker worden, niet op uw zij kunnen liggen. Het zijn slechts enkele klachten waar veel 50-plussers dagelijks mee te maken hebben. Maar wij hebben de oplossing. Ons maatwerk seniorenbed wordt volledig afgestemd op uw lichaam. Al duizenden mensen gingen u voor en ontdekten de voordelen van een seniorenbed.


Wat is een seniorenbed?

Een seniorenbed is een ideale oplossing voor mensen die moeite hebben met opstaan. De zijkanten hebben een gemiddelde hoogte van 47 centimeter. Daarnaast is de hoogte van het bed veelal zelf in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw rug minder belast wordt. Ook wordt het opstaan u een stuk makkelijker gemaakt.

Wat klanten over ons zeggen?​​​​​​​

Fam. de Hek uit Alblasserdam

Toen wij nog niet in het bezit waren van een Well-Fair bed kwam er altijd een hulp langs om samen het bed op te maken of te verschonen. Maar die hulp hebben wij niet meer nodig. Nu kan het bed volledig in hoogte versteld worden en kunnen wij zonder grote inspanning zelf het bed opmaken en verschonen.

Fam. Vreeken uit Aalsmeer

Wij worden ouder en zagen tijdens de presentatie, dat de bedden ook omhoog kunnen. Daar hebben wij profijt van. Wij maken het bed namelijk altijd samen op. Hiervoor zetten wij ons bed altijd op de ideale hoogte. Wij hoeven ons niet meer te bukken, waardoor wij last in onze rug kunnen voorkomen.

Impressie van het seniorenbed


Wat zijn de voordelen van een seniorenbed?


Herkent u de problemen zoals opstaan met pijn, moeilijk uit bed komen, moeite met in- en uitstappen, moeilijk in het onderhoud? Dan biedt een seniorenbed van Well-Fair u vele mogelijkheden. Door de hoog laag functie kunt u weer gemakkelijk in- en uitstappen. Maar ook het opmaken en verschonen van het bed wordt weer een stuk aangenamer. Zo kunt u met een rechte rug het bed opmaken en verschonen. Ons bed is uitgerust met een unieke poot- wielconstructie. Met één simpele voetbeweging zet u het bed op wielen, zo is het bed deelbaar en kunt u gemakkelijk schoonmaken onder het bed.

Erg handig bij het opmaken van en het stofzuigen onder het bed

Assortiment Well-Fair bedden

Voor iedere wens een bed

Bedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Aan welke voorwaarden moet uw bed voldoen? Welke wensen heeft u met betrekking tot verstelbaarheid? Of heeft u de wens om het comfort en gemak van een seniorenbed met hoog-laag systeem in huis te hebben? Onze klanten hebben veel verschillende wensen, daarom bieden wij ook veel verschillende oplossingen aan. Uiteraard wordt elke oplossing volledig afgestemd op uw lichaam.

Vraag gratis de brochure aan


Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 
Aanhef *
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?