De Well-Sun in huis?

Zonlicht speelt een onmisbare rol bij lichamelijk functies. Iedereen kent het heerlijke gevoel van mooi weer, strakblauwe lucht en een stralende zon. U voelt zich energiek, ontspannen en u zit lekker in uw vel. Dit gevoel komt allemaal door de zon. Zonlicht zorgt namelijk voor een natuurlijk aanmaak van vitamine D, dat zorgt er vervolgens voor dat u zich zo lekker voelt. Ook de warmte geeft voordelen, u heeft minder last van pijnlijke spieren en het stimuleert het herstel van bijvoorbeeld spierpijn na het sporten.

Gemiddeld is een lage dosis zonlicht van 10 minuten per dag genoeg voor een goed vitamine D niveau. Helaas lukt het de meeste mensen niet om dit niveau vast te houden in de herfst- en wintermaanden. Met de Well-Sun blijft ook in de herfst en winter uw vitamine D niveau op peil.

Dagelijks gebruik van de Well-Sun bevordert uw gezondheid.

Well-Sun combi

In samenwerking met Sunshower, de producent, heeft Well-Fair haar eigen product ontwikkeld: De Well-Sun. de Well-Sun is qua technische specificaties precies hetzelfde als de Sunshower. Maar aan de Well-Sun is speciaal voor u extra gemak toegevoegd. Het bedieningspaneel van de Well-Sun is onderscheidend t.o.v. de Sunshower. De knoppen zijn gemakkelijk te bedienen en worden ondersteund met Nederlandse instructies. De Well-Sun combi is voorzien van twee functionaliteiten. Zo geeft de Well-Sun een veilige dosis UVB en geven de infraroodstralen een weldadige warmte aan het lichaam. De Well-Sun wordt altijd geleverd met een schoonmaakset, volledige montage en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Waarom Well-Fair?

✓ Gratis thuischeck
✓ Gratis plaatsing
✓ Extra garantie
✓ Bedieningspaneel met Nederlandse tekst
✓ Gratis onderhoudspakket

Voordelen van UVB-licht:

Bij dagelijks gebruik

- Stimulatie van het immuunsysteem, dit zorgt voor een betere weerstand
- Onderdrukking van infecties
- Beter opname van calcium
- Goed voor botten en tanden
- U voelt zich energieker
- De kans op een winterdepressie neemt af


 

Voordelen van infrarood licht:

- Vermindering van rug- en nekklachten
- Verlichting van pijn aan spieren en gewrichten
- Herstel van spieren na fysieke inspanning
- Reiniging van de huid door het verwijden van de poriën
- Snellere afvoer van afvalstoffen
- Snellere aanvoer van voedingsstoffen

Gouden TIP!​​​​​​​

Heeft u onrustige benen, koude voeten of last van kramp? Ga dan kort voor het slapen gaan nog even voor de infraroodlamp van de Well-Sun staan en u stapt heerlijk ontspannen uw bed in.

Voordelen

Wat is de beste oplossing voor u?

  • Producten in verschillende prijsklassen
  • Ontdek slimme comfort- en gemaksoplossingen
  • Lees klantervaringen
  • Lees meer over de Well-Fair Belevingswereld

 

 

Brochure per post ontvangen