De Well-Sun haalt al het goede van de zon in huis.

Gratis brochure

De Well-Sun haalt al het goede van de zon in huis.

Open dagen van Well-Fair

Wees welkom en laat u inspireren

Ervaar onze gastvrijheid en geniet van heerlijke live-cooking en sfeervolle live-muziek. Ervaar zelf de krachtige infraroodwarmte en directe pijnverlichting van de Well-Sun en onze andere oplossingen. 

lees Meer

Wat is een Well-Sun

Haal het zonnetje in huis

Zonlicht is een onmisbare bron van energie voor iedereen, het maakt ons energiek en ontspannen. Dat komt omdat zonlicht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D in ons lichaam. Het heeft een positief effect op ons welzijn, energieniveau en slaapritme. Ook de warmte biedt veel voordelen voor ons lichaam. De Well-Sun is een SunShower opbouw en zorgt met een lage en gezonde dosis UV-licht voor een natuurlijke aanmaak van Vitamine-D, waardoor uw weerstand verbetert. Daarnaast vermindert het verwarmende infraroodlicht rug- en nekklachten en pijn aan spieren en gewrichten.

Well-Fair

De SunShower expert

Al jarenlang is Well-Fair dé expert in het opbouwen en plaatsen van Well-Sun SunShowers. Onze deskundige monteurs kunnen de opbouw in vrijwel iedere gewenste ruimte plaatsen. Dit kan zonder hak- of breekwerk en gebeurt op een professionele manier, binnen één dag.

Voor wie is de Well-Sun

Regelmatig gebruik van de Well-Sun draagt bij aan uw fysieke en mentale fitheid en vitaliteit. Neem bijvoorbeeld een winterdepressie, wat mede ontstaat door het tekort aan vitamine D in de maanden wanneer de zon minder schijnt. Door de UV-functie van de Well-Sun maakt uw lichaam op natuurlijke wijze vitamine D aan. Ook voor mensen die zich (veel) fysiek inspannen heeft de Well-Sun een positief effect: spieren ontspannen en herstellen sneller. Daarnaast helpt het bij klachten als reuma, artrose, psoriasis, osteoporose en andere hieraan gerelateerde klachten.

Voordelen van de Well-Sun

De Well-Sun biedt u niet alleen maar voordelen voor uw gezondheid maar ook gemak. Hieronder zetten we alle voordelen van de Well-Sun op een rij:

 • Natuurlijke aanmaak van Vitamine D door de lage, veilige en gezonde dosis UV-licht
 • Een beter immuunsysteem en mentale balans
 • Verbeterde bloedsomloop door het verwarmende infraroodlicht
 • Beter en sneller herstel van pijnlijke spieren
 • Gratis en volledige installatie door onze Well-Sun monteur
 • 5 jaar (!) garantie
 • Nederlandstalig bedieningspaneel
 • Gratis onderhoudspakket
Vraag brochure aan

UV-licht

In de lente- en zomermaanden bent u meer buiten en draagt u korte mouwen of een korte broek. Uw lichaam maakt dan zelf voldoende vitamine D aan. Vanaf november daalt dit gehalte, doordat u minder zon ziet maakt uw lichaam minder vitamine D aan. Door de veilige UV-functie van de Well-Sun te gebruiken maakt uw lichaam op een natuurlijke en gezonde manier vitamine D aan. U kunt uw vitamine D gehalte al verdubbelen door wekelijks 3 of 4 keer 10 minuten voor de Well-Sun te gaan staan. Door vanaf november tot maart de Well-Sun te gebruiken, ervaart u minder klachten in de winter. Meer informatie? Vraag dan onze gratis brochure aan.

Infrarood licht

De Infrarood-functie zorgt voor een weldadige warmte die in uw lichaam trekt. Het zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een snellere aanvoer van voedingsstoffen. Infrarood biedt u naast een heerlijk en ontspannen gevoel ook verlichting bij pijn. Het zorgt ervoor dat uw bloedvaten verwijden en uw bloedsomloop verbetert, waardoor spanning op uw spieren afneemt. Dit heeft tot gevolg dat uw spieren, pezen en gewrichten sneller herstellen en het verlicht rug- en nekklachten en pijn aan spieren en gewrichten. Ook bij onrustige benen, koude voeten of last van kramp helpt infrarood licht. Meer weten? Bestel onze gratis brochure.

Showroom Well-Sun

In onze showrooms, zowel in Nunspeet als in Capelle aan den IJssel, kunt u de voordelen van de Well-Sun zelf bekijken en ervaren. U kunt zelf beleven wat de functionaliteiten voor effect hebben op uw spieren en wat de Well-Sun met u doet. Wilt u een bezoek brengen aan de showroom? Geen probleem! We willen u dan wel vragen om vooraf een afspraak in te plannen, op die manier heeft onze adviseur alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Samenwerking met Sunshower

De Sunshower is ontwikkeld om het te kort aan vitamine-D dat Nederlanders in de winter ervaren op te lossen. Dit om ervoor te zorgen dat men minder klachten ervaart en dus gelukkiger en gezonder de winter doorkomt. In 2015 is de samenwerking tussen Sunshower en Well-Fair ontstaan en hebben wij de Well-Sun ontwikkeld. De Well-Sun levert een bijdrage aan de zelfredzaamheid van mensen, waardoor mensen langer zelfstandig en comfortabel ouder kunnen worden. Met de Well-Sun garanderen wij u gemak, comfort, veiligheid, hoge kwaliteit en een uitmuntende service.

Ook een brochure per post ontvangen?

Vraag hem snel aan!

Lees alles over de Well-Sun in onze geheel vernieuwde brochure:

 • Boordevol inspiratie
 • Informatie over alle mogelijkheden
 • Producten in verschillende prijsklassen
 • Alles over onze unieke persoonlijke werkwijze